Свържете се с нас

Скандали

Скандален политик от ДПС води битка с МВР заради солен акт!

Публикувано

на

Автоинстукторът, който влезе преди време в общинсикя съвет на град Гоце Делчев от листата на ГЕРБ но премина в ДПС, Салих Буковян прати на съд служителине на РУП на МВР град Гоце Делчев, заради солен акт, който му бил направен съвсем законно. Източници на Топ Преса от редиците на МВР, ни информират, че Буковян буйствал след като бил хванат в нарушение, заплашвал с „уволнение“ и подобни приказки и обещал да прати на съд патрула на МВР, който му направил акт за извършеното. Делото се гледа в районен съд град Гоце Делчев и е под номер 423 от 2019, а председател на съдебния състав е съдия Стоян Хаджиев. Пред обществото Буковян наистина е известен със своят, буен нрав и опак характер. Преди време на едно от заседанията на ОБС – Гоце Делчев, той беше обвинен от граждани че им надраскал колата с цел отмъщение. Същия пукал гуми и влизал дъблоко в разпри с хора, които не са на неговото мнение или му създадат напрежение на пътя. С една дума – конфликтна личност, която крие зад „търсене на права“ лични комплекси и не скрита злоба, така го помнят и в местният парламент на града. Този път жертва на неговата агресия са полицаите от Гоце Делчев, които според Буковян, не трябвало де пипат местните политици и връзкари като него.

коментара

Новини

СНИМКИ / Оскверниха православния мемориален кръст „Памет и вяра“ в Благоевград

Публикувано

на

Вандали надраскаха православния мемориален кръст над Благоевград. Припомняме, че още през 90-те години на XX век, когато изцяло е реконструиран центъра на града, това място на хълма е запланувано за паметник като част от цялостната архитектура на централна градска част. Целият площад „Георги Измирлиев“ е обърнат към хълма, а линията на фонтаните води към мястото, на който сега се издига кръстът. Цялата конструкция на съоръжението е с височина 38 метра, от които 5 метра е бетоновият фундамент с тегло 380 тона. Самият кръст е с тегло около 35 тона и с височина си от 33 метра (символизираща христовата възраст) е най-високото съоръжение в региона. Конструктивнно съоръжението е разделено на 6 монтажни елемента с тегло около 6 тона всеки. Тържественото освещаване на кръста е извършено на Свети Дух- 24 юни 2013 г. Тържествената литургия се води лично от Неврокопски митрополит Натанаил и Драговитийския епископ Евлогий, игумен на Светата Рилска обител. Топ Преса забеляза, че от вътрешната страна на кръста има надписи направени със зелен спрей, най-вероятно от вандали. Това не са графити, не може да го наречем изкуство по никакъв начин…

Целият материал четете в печатното издание на Топ Преса!

Методи Байрактарски зам.председател на редакционния съвет на Топ Преса

коментара

Продължете с четенето

Новини

КОЙ ЩЕ ГИ НАКАЖЕ??? На вниманието на старши комисар Дойчин Дойчинов, директор на Областна дирекция на МВР – Благоевград

Публикувано

на

Веднъж оттук, веднъж оттам…

хората се питат, как не ги е срам?!

Читатели на Топ Преса питат редно ли е това… На редакционната ни поща изпратиха две снимки на един и същи полицейски автомобил Kia Ceed с рег.номер: „СВ 4377 КК“, който често паркира на спирките намиращи се успоредно една срещу друга на ул. „Джеймс Баучер“. Служителите на МВР са паркирали автомобила без той да е в специален режим!

Целият материал четете в печатното издание на Топ Преса!

коментара

Продължете с четенето
loading...

Facebook

КАЛЕНДАР

ноември 2019
П В С Ч П С Н
« окт.    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

ПОПУЛЯРНИ