Свържете се с нас

ГЕРБ

Благоевград застава твърдо зад кмета д-р Атанас Камбитов!

Публикувано

на

Димитрина Гошева – Учител по Изобразително изкуство в Осмо СУ „Арсени Костенцев“ – Благоевград

Д-р Атанас Камбитов е кмета направил най-много за децата и учащите се в града. Като направа на нови спортни комплекси, плувен басейн, игрища и детски площадки, за да могат децата да се развиват в една благоприятна и нормална среда. За развитие и усъвършенстване на своите способности и постигане на високи спортни резултати и за духовно извисяване на подрастващите. С организиране на множество арт изяви на децата, детски конкурс и спортни мероприятия. Това е кмета който и за в бъдеще ще надгражда направеното от него и предшествениците му. За да може града да достигне международни и европейски нива, за които не сме и мечтали… P.s  Да не забравяме и Франкофоли.

 

D.J. Славчо Димитров

Камбитов е човека… 100% съм сигурен, че той ще продължи да прави Благоевград по-хубаво място за живеене. Въпреки, че от доста време живея в Атланта и съм на повече от 8 800 км. от Благоевград му благодаря, за обновяването на ул. „Марица“. С две думи града грейна… Никога Благоевград не е изглеждал толкова добре.  За кмета и кандидат-кметовете не са важни думите, а делата. Аз вярвам на това което виждам. Хората са го казали, когато фактите говорят и боговете мълчат!

 

Галина Атанасова – Модел

От 3 години живея в Благоевград и за това кратко време видях доста положителни промени направени от кмета Камбитов и неговият екип. Камбитов като кмет е №1 и определено няма да го заменя за друг. Това което аз искам е след изборите за де  погрижи за майките които отглеждат сами децата си и да им подсигури общински жилища! Познавам много хора, което ползват такива жилища уредени от някой си… Не се дават на които трябва!

 

Борис Коцаков – Народен изпълнител

Господин Камбитов е от онези съвременни кметове, които успяват да работят праволинейно за благото на собствения си град. Добрата инфраструктура и културни моменти в календара на града, бавно, но сигурно, го превръщат в желана туристическа за хора от цялата страна и чужбина. Той успя да превърне Благоевград в бързоразвиващ се град със светло бъдеще, затвърдено с постоянното строителство на нови жилищни сгради. Живял съм, постоянно, в Благоевград 13 години по времето на трима кметове, последният от които е Д-р Камбитов. Задачата му не е никак лесна да управлява населено място, заетостта на, което е 70% годишно с млади хора до 26 годишна възраст, но той се справя добре и с това. Бих искал от него да не спира да се грижи за градът със същото професионално усещане, както до сега и винаги когато посещавам града, да го виждам такъв какъвто го помня: Благоевград – място, изпълнено с красива заобикаляща го среда и място с незаменими емоционални моменти.

 

Д-р Теменужка Любенова – Председател на Общинският съвет по наркотичните вещества – Благоевград

Работя в Общинския съвет по наркотични вещества Благоевград от 2000-та година. Дейностите ни и тяхната ефективност са свързани с въздействието върху подрастващото поколение за формиране на реална представа за влиянието на наркотиците върху човешкия организъм и успешната житейска реализация без дрога. Това изисква различни направления като истината за психоактивните вещества, патриотичното възпитание, вярата, екология и спорт, както и различни форми – мултимедийни презентации, филми, информационни материали /брошури, листовки, постери, оригами/, конкурси, дискусионни срещи, изработване на предложения за промени в законите, които имат отношение към разпространението и употребата на наркотици и други. Почти всичко, което сме създали с помощта и на партньорите ни, е иновативно, оригинално, адекватно за възрастта и ситуацията, с отлични оценки от всички ползватели. Филмите ни печелят международни награди, взети са от други европейски държави за превенция на наркоманиите при тях като добра практика. Подкрепят ни три посолства за нашите инициативи за формиране на оценка за добрия пример от подрастващите. Ефективните ни постижения не биха били възможни, ако д-р Атанас Камбитов – кмет на община Благоевград, не ни подкрепяше във всички наши дейности. Най-важното, за да бъде практиката на всеки ползотворна и творческа, е благоприятната работна среда. Знам при какви условия работят някои наши колеги от страната и колко им е трудно. Ето защо съм изключително благодарна на д-р Атанас Камбитов. И още нещо – скоро бяхме на един форум в един значим, голям град в България. Направиха ни впечатление мръсните улици, реките, които текат, по думите на гражданите му, при всеки дъжд и превръщането на пространството около тяхната община в непреодолимо езеро, през което се наложи да преминем и ние. Оказа се, че и заведенията за хранене са далече от възможностите на тези в нашия град. С огромна радост си тръгнахме от форума. Добре е да оценяваме реално това, което имаме. Предизвикателствата за бъдещето са много, строителите казват, че трябва да не се завършва поне едно малко място във всяка къща, за да има работа и за утре.

 

коментара

ГЕРБ

Общинските съветници и кметове на кметства от ГЕРБ в Перник положиха клетва в местния парламент

Публикувано

на

Новоизбраните общински съветници и кметове на кметства от ПП ГЕРБ в Перник положиха клетва в местния парламент. Политическата сила е представена от 9 общински съветници, които се заклеха да спазват Конституцията и законите на страната, във всичките си действия да се ръководят от интересите на гражданите на община Перник и да работят за тяхното благоденствие. През този мандат групата общински съветници от ГЕРБ ще бъдат конструктивна опозиция и коректив на управляващата партия, като ще продължат да отстояват демократичните ценности, с каузи и конкретни десни политики в интерес на гражданите на община Перник.

коментара

Продължете с четенето

ГЕРБ

Вяра Церовска: Благодаря на всички перничани, които са оценили направеното през последните 4 години

Публикувано

на

„Знам каква е отговорността да бъдеш кмет. Пожелавам на новия кмет да се справи и да изпълни ангажиментите, които е поел в предизборната кампания. Ние оставаме на позицията, че Перник трябва да се управлява мъдро, държим в ръцете си демокрацията на България, защото наистина бяхме откровени, позитивни и отговорни към нашия град“. Това заяви областният координатор на ГЕРБ-Перник Вяра Церовска на пресконференция, в която беше направена равносметка на изборните резултати. Тя благодари на всички перничани, които са оценили направеното през последните 4 години.

„Благодаря на всички, които ни подкрепиха в изборите. Благодаря на структурите и на екипа на политическа партия ГЕРБ, който беше много активен, отдаде и отговорен към това да направим една позитивна кампания, която изцяло отразяваше дейността ни през последните 4 години. Благодаря на екипа, с който успяхме да постигнем тези резултати. Гордея се, че съм първият кмет на община Перник, който успя не само да не натрупа  задължения, но успя да върне 15 млн. от общо 37 млн. задължения. Заедно с това работихме с много енергия , с много отговорност, с много обич и разбиране за нашия град, за да можем да реализираме много важни проекти, които промениха визията на нашия град. Успяхме да начертаем нашите перспективи. Имаме много проекти, които бяха започнати в моя мандат и предстои да бъдат завършени – основен ремонт на ул. „Софийско шосе“ и ул. „Граово“, канализацията в село Драгичево, водопроводната мрежа по републиканския път Драгичево – Рударци – Кладница“, мерки за енергийна ефективност на 18 блока, големият проект за транспорта на Перник, със закупуване на 13 автобуса с екологично гориво, 4 електробуса,  общ билетен център и електронни табла, 2 станции – на ток и на метан. Предстои реализирането на социалните проекти. Продължихме идеята за индустриална зона, като със съдействието на държавата, подписахме споразумение с националната компания „Индустриални зони“, новата пътна връзка при „Марина Бара”, и не на последно място ново кръгово кръстовище на кв. „Иван Пашов“. Надявам се това да бъде един решаващ проект за бъдещето на Перник, който ще даде нови възможности , както за работни места, така и за развитие на нашия град. Това са само част от дейностите, които оставяме. Всеки един кмет трябва да надгражда“,  подчерта Вяра Церовска.

 

коментара

Продължете с четенето
loading...

Facebook

КАЛЕНДАР

ноември 2019
П В С Ч П С Н
« окт.    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

ПОПУЛЯРНИ