Скандален прецедент в Копривлен !!!!, всички бюлетини в най- голямата секция в училището празни ,съмненията са че някой е сложил химикал с изчезващо мастило

Страхотен скандал се вихри   след отварянето на урната в най- голямата секция в хаджидимовското село Копривлен която се намира в местното училище .

 Членовете на избирателната  секция при отварянето на урната установили, че повече от 160 бюлетини пуснати в урната  с които днес са гласували  избирателите са празни .

 Съмненията са , че някой е подменил химикала с който се гласува с  химикал с изчезващо мастило . На пръв поглед химикалката д изчезващо мастило изглежда обикновена като всички останали, мастилото е синьо, но не е обикновено като всички други мастила, а е направено по невероятния начин да изчезва. След 30 минути мастилото започва да изчезва, а след 2 часа няма и следа от това което и написано, обясняват запознати .

Пред училището в Копривлен и в момента има избиратели които заявяват, че днес са гласували по съвсем нормален начин във въпросната секция и с поставения в нея химикал са отбелязали кандидатите за кметове и общински съветници . В Копривлен хората освен за местен кмет днес гласуваха и за кмет на общината и общински съветници .

 Очаква се от ОИК и ЦИК  заради  празните бюлетини и  подменения евентуално химикал да бъдат касирани изборите в цялата община тъй като от  скандалния  прецедент са засегнати   резултатите за общински кмет , общински съветници и местен кмет на Копривлен. В последният момент наши читатели  ни съобщиха че и в другото  хаджидимовско село Садово са се появили подобни бюлетини при отваряне на урната .Случаят е и криминален и следва с него да се заемат криминалистите , са категорични  жителите на Копривлен.

 

 

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене