Кандидатите на ВМРО гласуваха за промяната

Кандидатът за кмет на София Ангел Джамбазки гласува в 66-о СУ и сподели пред медиите, че е гласувал за един чист и подреден град, с повече ред и сигурност. И допълни:

Видяхте какво е състоянието на кв. „Овча купел“, за да стигнете до тук. Ето защо периферните квартали трябва да са свързани с централните. Трябва да има повече осветление и видеонаблюдение.

На въпрос на представител на медиите относно резултатите Джамбазки отговори, че не е гадател и нито ще играе на социология. Последните дни има пропагандна социология. Шансове не изчислявам, каквото решат софиянци. Без значение дали ще сме на балотаж, ако не сме – ще предложим на останалите политически представители споразумение с мерки, под които да се подпишат, заяви заместник-председателят на ВМРО.

Към момента има добра избирателна активност. Надявам се, че ОИК са взели предвид, че най-вероятно до обяд урните ще са пълни, тъй като в една се пускат всички бюлетини. Искам да призова секционните избирателни комисии да имат търпение при броенето на преференции, завърши Ангел Джамбазки.

Кандидатът за общински съветник в София Карлос Контрера също упражни правото си на глас и сподели, че е гласувал срещу незаконните постройки, незаконното строителство и за повече ред. Обърна се към всички с призива: „Ангел Джамбазки за кмет!“ и допълни:

Измина една странна кампания. Смятам, че не поговорихме достатъчно за проблемите и решенията за София. Така или иначе днес е денят, в който определяме посоката на развитие на нашия град за следващите четири години.

Благодаря на всички за помощта и подкрепата по време на кампанията. Особено благодаря на двама души, които бяха твърдо зад мен през тези тридесет дни.

Гласувайте!

Вицепремиерът, министър на отбраната и председател на ВМРО Красимир Каракачанов упражни правото си на глас в София в 134 СУ „Димчо Дебелянов“.

Гласувах за един енергичен и млад човек – добър кандидат за кмет на София. Крайно време е да се разбере, че столицата не е само центърът, а и хората в бетонните комплекси и селата. Гласувах за повече ред и сигурност, за град без незаконни гета, заяви след вота Каракачанов.

Хората, които не гласуват подкрепят корпоративния вот и купените гласове, каза още той.

В секцията, която гласувах, избирателната активност е добра. Гражданите изразяват отношение като гласуват. Не трябва да чакаме някой друг да ни оправи проблемите. Ако ние не гласуваме, други хора срещу 30 лв. предопределят нашето бъдеще, коментира вицепремиерът.

Надявам се, че организацията ще е по-добра след предишни изборни инциденти, завърши Каракачанов.

Добрич

Кандидатът за кмет на Добрич Детелина Симеонова сподели, че трябва да се гласува, за да се преборим с корпоративния и платен вот. И допълни, че трябва да се гласува за промяната. Трябва да се спре политическото лоби и да се работи в името на гражданите, категорична бе Симеонова.

Марица

Георги Какалов, който е кандидат за кмет на Марица, сподели, че е гласувал за бъдещето на общината и че лошите управници се избират от добри граждани, които не ходят на избори.

Русе

Гласувах за едно по-добро отношение на управлението към русенци. Бизнесът и гражданите на Русе да имат равни права, това заяви кандидатът за кмет на град дунавския град Галин Григоров пред медии след като упражни правото си на глас.

Враца

Гласувах за повече свобода на инициативата на гражданите на Враца. За просперитет, сигурност и патриотизъм. За по-малко административен натиск, за равнопоставеност и еднакво отношение към всички наши съграждани. За достоен живот и бъдеще за децата ни. За община, която ще се отнася с грижа и уважение към всеки врачанин.

Това коментира депутатът и кандидат за кмет на ВМРО за Враца Красимир Богданов, след като гласува на местните избори.

Изключително важно е врачани да излязат да гласуват, за да има по-голяма представителност на органите на местната власт. В противен случай ще дадем правото бъдещето ни да се решава от купения вот, маргинализираните групи и циганските махали, категоричен е Богданов.

Велико Търново

В 30-та секция в ОУ „П. Р. Славейков” гласува кандидатът за кмет на Велико Търново доц. Милен Михов, предложен от ВМРО. За какво гласува днес?:

 Гласувах за едно откровено, честно и прозрачно управление за великотърновци. С грижа за всеки квартал, за всяко населено място. Гладувах за общински съветници – хора с репутация, с популярност, с известност и честност в своята биография. Хора, които работят за благото на Велико Търново.

Местните избори са важни, защото това е най-близката до хората власт. Власт ежедневна и която трябва да решава най-належащите проблеми за улици, комуникации, здравеопазване, образование, чистота на въздуха и на околната среда. Затова е важно хората да изберат съгласно качествата на кандидатите, а не в зависимост от партийните знамена и знаци, зад които застават.

Доц. Михов призова и към по-голяма избирателна активност:

Днес времето е хубаво и аз ги съветвам да излязат, да се разходят и да гласуват.

Варна

Доц. Д-р Николай Евтимов – кандидат за кмет на община Варна, упражни своето право на глас тази сутрин в секция № 0 в Средно училище за хуманитарни науки и изкуства „К. Преславски“ – Варна. Той бе съпроводен от дъщеря си.

За да го подкрепят и пожелаят успех, бяха и част от неговия екип и кандидатите за районни кметове.

Доц. Д-р Евтимов сподели, че гласува за хората, защото „Богатството на Варна са хората!“, пожела на присъстващите успех и достойно представяне на изборите, а на членовете на комисията спорна работа.

Горна Оряховица

Кандидатът за кмет на Община Горна Оряховица Кирил Кирилов гласува заедно със съпругата си Боряна и сина си Борис. Гласувам за бъдещето на децата, каза Кирилов, пускайки бюлетината заедно с наследника си.

От много години водим последователна политика в защита на семействата и децата. Както и на всеки друг избор, давам гласа си за един по-приветлив, спокоен и уреден град. За една добре развиваща се икономически и демографски община. Искам да видя Горна Оряховица пълна с живот и млади хора, с млади семейства, които тук отглеждат децата си, удовлетворени са от работата си и се развиват, допълни Кирил Кирилов.

Силистра

Кандидатът за кмет на Силистра Димитър Трендафилов сподели снимка във „Фейсбук“ и написа:

Аз гласувах! Направете го и Вие!

Благоевград

Гласувах със сърцето и разума си за добруването на Благоевград, за по-доброто бъдеще на жителите и в града, и в селата, защото те заслужават повече, заяви Иван Ризов, кандидат за кмет на община Благоевград. Той упражни своя вот в секция в Благоевградската професионална гимназия. Кандидат-кметът бе в отлично настроение и в компанията на своето семейство – съпругата, дъщерята и сина.

Искам в община Благоевград да има работа и перспектива за младите хора, достоен живот за възрастните хора, сигурност и спокойствие за всички мои съграждани. Вярвам, че всичко това може да се случи с промяна в управлението на общината, каза още кандидат-кметът Иван Ризов.

Пловдив

Със съпругата ми Ели вече изпълнихме нашия граждански дълг. Направете го и Вие. Не оставяйте някой друг да решава вместо Вас. Гласувайте. Защото всеки глас е важен и има значение, напидас в социалната мрежа кандидатът за кмет на Пловдив Славчо Атанасов.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене