Даниела Савеклиева: Д-р Камбитов е единственият кандидат за кмет на Благоевград с ясно и точно разписана управленска програма за следващите четири години

През изминалите два ман­дата д-р Камбитов доказа, че Благоевград е кауза за него. През всичките тези години той показа, че всичко, което прави заедно със своя екип е единствено в полза на Бла­гоевград и неговите жители.

В потвърждение на моите думи говорят цифрите – 311 млн. лева външни финансо­ви ресурси – от Оперативни програми, от национално финансиране и други финан­сови инстру­менти. Над 200 санирани блока, в които живеят близо 30 000 души, трите спорт­ни зали, нови паркове, дет­ски и спортни площадки, 183 социални жи­лища за млади семейства и още, и още.

Такива са фактите, а ко­гато те говорят и опонентите трябва да мъл­чат.

Д-р Камби­тов е един­ственият кан­дидат за кмет на Благоев­град с ясно и точно разписа­на управлен­ска програма за следващите четири години, която надграж­да постигнато­то досега.

Сред най-ва­жните прио­ритети, чието реализиране вече започна е изграждането на индустриал­на зона, която ще привлече инвеститори и ще разкрие нови работни места. Това ще реши най-сериозният про­блем за нашата община и хората в нея.

Вестник “ Топ Преса „

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене