Ирена Соколова, председател на НИС на  Жени ГЕРБ: Благоевград е емблема за добро управление, благодарение на д-р Камбитов

Среща на тема „Социалната политика на Общината през изминалите осем години и приоритетите за в бъдеще“ се проведе в Благоевград.

В нея взеха участие  д-р  Атанас Камбитов, кандидат-кмет за трети мандат, Ирена Соколова председател на НИС жени ГЕРБ, областният координатор на Жени ГЕРБ – Благоевград Адриана Мелниклийска, членове и симпатизанти на партията.

По време на форума, д-р Атанас Камбитов акцентира върху развитието на социалната политика, пряко касаеща всеки един човек.

 „Инвестицията в децата е най-ценният капитал. Ще стимулираме раждаемостта чрез финансови и социални привилегии, при много ясни условия. Ще продължим и финансирането на инвитро процедури“, каза д-р Атанас Камбитов. Той подчерта, че за последните 4 години Община Благоевград е отпуснала 840 хил. лева на двойки с репродуктивни проблеми, без значение от възрастта и броя на опитите.

Ирена Соколова, председател на НИС на Жени ГЕРБ благодари на д-р Камбитов за постигнатите резултати в Благоевград.

„За мен е удоволствие да бъда на територията на общината, която е емблема за добро управление. Общината с най-много санирани блокове. Тази, която спечели приза за най-социална община, но и тази, която показа умения да се справи с трудности по много елегантен начин.  Виждам грижата за пространствата. Красотата възпитава доброта.

 Не са малко кметовете в България, които могат да се похвалят с това, което са направили. Не са много тези , които могат да кажат , че управляват успешно мандати наред, с ясната перспектива отново да спечелят мандат. Атанас Камбитов е от тези кметове“, каза Ирена Соколова.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене