Свържете се с нас

Политика

Изпълнителната комисия на ГЕРБ и премиерът Бойко Борисов подкрепят кандидатът за кмет на Банско Георги Икономов и екипът му

Публикувано

на

Изпълнителната комисия на ГЕРБ и премиерът Бойко Борисов подкрепят кандидатът за кмет на Банско Георги Икономов и екипът му. Това заяви в Банско Красимир Велчев, член на Изпълнителната комисия на ГЕРБ, съобщава „Фокус”.

Той подчерта, че силата на ГЕРБ е в позитивизма, затова и кампанията протича в този дух. „Достатъчно силна партия сме. Няма смисъл да коментираме недостатъците на другите. Когато сме убедени в себе си, то сигурен съм, че ще победим. Георги Икономов е правилният избор за Банско. Той има и много добър екип, затова нещата в общината се случват”, каза още Велчев и добави, че би било хубаво в Банско през следващия мандат да бъде изграден още един лифт, за да може туризмът да се развива все по-успешно.

„В Банско имате много добри природни дадености. Продължете да ги използвате, така че да развивате туризма и да привличате все повече туристи”, заяви Велчев.
Народният представител и областен координатор на ГЕРБ – Благоевград Даниела Савеклиева от своя страна каза, че кандидатът за кмет на Община Банско Георги Икономов, кандидатът за кмет на Добринище Петър Галчев и листата на ГЕРБ са печелившия отбор.

„Вие сте хората, които работите за това Банско да се развива и да става все по-хубаво място за живеене. Всеки път, когато идвам в Банско виждам как общината се променя. Всеки път има нещо ново, затова Банско се превърна ски дестинация номер 1 на Балканите и в световен мащаб. Всичко това се дължи на Георги Икономов и неговият екип. Успеха за Банско е с номер 43”, подчерта Савеклиева.

Георги Икономов благодари за подкрепата на партията и на тези избори. „Някои приемат изборите като война, но ние избрахме да правим конструктивна кампания чрез провеждането на ползотворни срещи очи в очи с хората, за да чуем техните проблеми”, коментира Икономов.

снимка:Инфомрежа

pirinsko.com

коментара

Политика

Директора на ГС –Гърмен , инж. Денис Шенгов е новият председател на ОБС Гърмен

Публикувано

на

Със 17 гласа „ЗА“  дипекторът та Горско стопанство –Гърмен , инж. Денис Шенгов  от коалиция ГЕРБ/БЗНС! бе избран за председател на ОБС Гърмен  .

Днес  се проведе тържествената и първа сесия на новоизбраните кметове и общински съветници от община Гърмен свикана от Областния управител  на област Благоевград ,Бисер Михайлов . Новият кмет на община Гърмен Феим Иса , новоизбраните кметове и общински съветници  днес също положиха клетва  и поеха кормилото на новият  управленски мандат в община Гърмен . Честито и успех на новите кметове на община Гърмен  и общински съветници!

коментара

Продължете с четенето

Новини

Костадин Костадинов оглави Общинския съвет в Дупница

Публикувано

на

Регионалният представител на СДС Костадин Костадинов оглави Общинския съвет в Дупница. Той бе избран на ръководния пост със 17 гласа след о тайно гласуване на първата сесия на новия местен парламент. Предложеният от БСП Станислав Павлов получи 8 гласа, а Леонид Хаздай от “Глас Народен” – 5 гласа. Две бюлетини се оказаха недействителни, а един от 33-мата съветници отсъстваше. Преди провеждането на избора общинският съветник д-р Александър Паризов прочете споразумение за сътрудничество между местните организации на ГЕРБ и СДС, подписано от Ивайло Константинов и Костадин Костадинов. Новоизбраният председател на местния парламент се обърна към колегите си с притча: „Млад ученик уловил в полето красива пеперуда. Сложил я в дланите си и отишъл при Учителя. Учителю, попитал ученика, ти, който знаеш отговорите на всички въпроси отговори – жива или мъртва е пеперудата между дланите ми? Всичко е в твоите ръце, отговорил Учителя”. Всичко е във вашите ръце, приятели! Бъдете смели, решителни и мъдри. За доброто на нашия град и на нашите деца!”, каза Костадинов и обеща да бъде честен и справедлив, но и да не толерира популизма, демагогията и своеволията. /DupnicaNews.eu

коментара

Продължете с четенето
loading...

Facebook

КАЛЕНДАР

ноември 2019
П В С Ч П С Н
« окт.    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

ПОПУЛЯРНИ