Лидерът на НДПС Гюнер Тахир утре пристига в Гоцеделчевския регион , в Рибново ще представи кандидата си за кмет на община Гърмен Мустафа Улан, а в Лъжница Адем Зърбаш

Лидерът на НДПС Гюнер Тахир утре пристига в Гоцеделчевския регион , в Рибново ще представи кандидата си за кмет на община Гърмен  Мустафа  Улан  а в Лъжница Адем Зърбаш

Лидера ва НДПС  Гюнер Тахир утре ще бъде гост на структурите си в Гоцеделчевския  регион .

На митинг  в гърменското село Рибново  който ще се проведе от 18 часа утре, Гюнер Тахир ще представи  кандидата си за кмет на община  Гърмен Мустафа Улан и кандидатите за общински съветници от листата на НДПС .

Кандидата за кмет на община Гърмен на НДПС Мустфа Улан е от Рибново .Той е на 52 години и е областен председател на  партията на Гюнер Тахир в област Благоевград . Женен е с две деца. С висше образование и  владее три езика От 20 години е преподавател  по немски език в СУ „Йардан Йовков в Рибново . Три мандата е бил общински съветник малкия парламент на община Гърмен и 2 години  заместник кмет  на общината.

Мустафа Улан е председател на  общинския синдикат „ Подкрепа“ в община Гърмен  и у член на Българската работническа федерация „ Спорт и здраве“  което му дава възможност да  организира спортни мероприятия във всяка една  сфера на спорта както на общинско и републиканско ниво  така и на международно.  Негово дело са множество  организирани състезания за деца  в Рибново  завършили с официално награждаване и връчване на купи  и медали на победителите.

Мустафа Улан е завършил и математическа гимназия ,в Рибново и региона е една уважавана личност с голям политически и организационен опит . „ Знам  как и мога да управлявам община Гърмен по най  добрия начин , без задкулисия, по най- прозрачния и честен начин с равнопоставеност  на населените места и жителите им. Моите приоритети са  образование, инфраструктура ,добра администрация  която да работи и обслужва коректно жителите на общината , подобряване на живота във всички свери на жителите на община Гърмен с прозрачност, коректност и толерантно отношение и още много други „ сподели пред Топ Преса , кандидата Мустафа Улан .

При посещението си утре в Гоцеделчевския регион , лидерът на НДПС Гюнер Тахир ще  посети и ще бъде гост на кандидатите за общински съветници от  листата на НДПС в община Сатовча които са безспорни авторитети и  ключови фигури в ОБС Сатовча през   годините.

Лидерът на НДПС,  по думите на областният председател Мустафа Улан  ще  посети и гоцеделчевското село Лъжница  за да представи и кандидата за кмет за община Гоце Делчев от НДПС, Адем Зърбаш .

Иначе , лидерът на НДПС Гюнер Тахир е с богата политическа биография.Той е роден на 24 юли 1961 г. в с. Самуил, Русенска област. Завършил е Политехническа гимназия в Разград. През 1985 г. – завършва Шуменския университет „К. Преславски“, специалност „Българска филология“ и „Журналистика“.  Той следва и право в Югозападния университет в Благоевград. Женен е  с две деца.

През  януари 1990 г. става член на ДПС, като в партията е заемал всички възможни постове от местен председател до зам.-председател и говорител на движението.

На 11 май 1996 г.обаче демонстративно  подава оставка и напуска ДПС. От движението го изключват през май 1997 г.

Още същата година е избран за депутат от Разград в парламентарната група на СДС в 38-ото народно събрание.

На 24 март 1997 г. създава Инициативния съвет за обновление на ДПС и става негов председател.

През декември 1998 г. създаденият от Гюнер Тахир  Инициативен съвет  става партия „Национално движение за права и свободи /НПС/ „с председател Гюнер Тахир.

 

 

 

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене