Свържете се с нас

Политика

Лидерът на ПП „Атака“ подаде оставка като депутат, призова за същото и Джамбазки /ВИДЕО/

Публикувано

на

Лидерът на „Атака“ обясни постъпката си като пример за мъжко поведение и призова за същото и Джамбазки

„Подавам оставката си като депутат от Народното събрание във връзка с кандидатурата ми за кмет на София“, съобщи лидерът на „Атака“ и кандидат за кмет на София Волен Сидеров.

Той отправи покана и към Ангел Джамбазки да постъпи по същия начин. „ Каня и другия кандидат-кмет, който е евродепутат, говоря за Ангел Джамбазки, да подпише същата оставка. Пак ли Джамбазки ще излъже избирателите си? Или този път ще постъпи честно и ще подаде оставката си от Европарламента. Трябва да покажем на хората, че не си играем игрички с тях“, призова лидерът на „Атака“.

Медия

коментара

Политика

Директора на ГС –Гърмен , инж. Денис Шенгов е новият председател на ОБС Гърмен

Публикувано

на

Със 17 гласа „ЗА“  дипекторът та Горско стопанство –Гърмен , инж. Денис Шенгов  от коалиция ГЕРБ/БЗНС! бе избран за председател на ОБС Гърмен  .

Днес  се проведе тържествената и първа сесия на новоизбраните кметове и общински съветници от община Гърмен свикана от Областния управител  на област Благоевград ,Бисер Михайлов . Новият кмет на община Гърмен Феим Иса , новоизбраните кметове и общински съветници  днес също положиха клетва  и поеха кормилото на новият  управленски мандат в община Гърмен . Честито и успех на новите кметове на община Гърмен  и общински съветници!

коментара

Продължете с четенето

Новини

Костадин Костадинов оглави Общинския съвет в Дупница

Публикувано

на

Регионалният представител на СДС Костадин Костадинов оглави Общинския съвет в Дупница. Той бе избран на ръководния пост със 17 гласа след о тайно гласуване на първата сесия на новия местен парламент. Предложеният от БСП Станислав Павлов получи 8 гласа, а Леонид Хаздай от “Глас Народен” – 5 гласа. Две бюлетини се оказаха недействителни, а един от 33-мата съветници отсъстваше. Преди провеждането на избора общинският съветник д-р Александър Паризов прочете споразумение за сътрудничество между местните организации на ГЕРБ и СДС, подписано от Ивайло Константинов и Костадин Костадинов. Новоизбраният председател на местния парламент се обърна към колегите си с притча: „Млад ученик уловил в полето красива пеперуда. Сложил я в дланите си и отишъл при Учителя. Учителю, попитал ученика, ти, който знаеш отговорите на всички въпроси отговори – жива или мъртва е пеперудата между дланите ми? Всичко е в твоите ръце, отговорил Учителя”. Всичко е във вашите ръце, приятели! Бъдете смели, решителни и мъдри. За доброто на нашия град и на нашите деца!”, каза Костадинов и обеща да бъде честен и справедлив, но и да не толерира популизма, демагогията и своеволията. /DupnicaNews.eu

коментара

Продължете с четенето
loading...

Facebook

КАЛЕНДАР

ноември 2019
П В С Ч П С Н
« окт.    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

ПОПУЛЯРНИ