Свържете се с нас

Политика

Първо в Топ Преса! Цялото МВР Банско с персонална подкрепа за Иван Гешев! Това е достойната кандидатура за главен прокурор!

Публикувано

на

„Няколкото проведени акции на територията на Община Банско на специализираната прокуратура, съвместно с МВР, дълбоката ни професионална експертиза на база анализ на обстановката в държавата ни кара да бъдем безкомпромисни, изразявайки пълната си подкрепа към кандидатурата на професионалиста Иван Гешев, издигната за главен прокурор на Република България“, това е само част от становището на МВР Банско, изразено чрез ръководството му в писмо до „Топ Преса“ след направено наше запитване по повод номинацията на Иван Гешев за главен прокурор.

Имаме увереността на топ полицаите от най-известния ни и елитен зимен курорт, че под ръководството на Иван Гешев държавното обвинение ще се води само и единствено от професионални принципи, законност и така чаканата от обществото ни справедливост.

коментара

Политика

Арбен Мименов, съветници и кметове от общ. Сатовча положиха клетва, новият стар председател на ОБС д-р Ивайло Моллов пое управлението на ОБС

Публикувано

на

Кмета на община Сатовча ,Арбен Мименов ,новоизбрани кметове на населени места  и общински съветници  днес  положиха клетва  и произнесоха сакралните думи  пред областният управител на обл. Благоевград Бисер Михайров  : „Да се ръководим в действията си, както до сега, за благоденствието и доброто на хората“.

Към своят шести мандат тръгна днес кмета на община Сатовча Арбен Мименов , който на  местните избори бе единствен кандидат  издигнат от ДПС и който получи доверието на 88.55 % от  гласувалите  гласоподаватели от общината .

Водещ на първото заседание  по традиция бе  най-възрастния общински съветник от ДПС Сюлейман Мименов от село Вълкосел.

С гласа 10 „за“ за председател на ОБС –Сатовча  бе избран досегашният председател д-р Ивайло Моллов от село Кочан който също пое своят пореден мандат като  общински председател.

 

коментара

Продължете с четенето

Политика

Директора на ГС –Гърмен , инж. Денис Шенгов е новият председател на ОБС Гърмен

Публикувано

на

Със 17 гласа „ЗА“  дипекторът та Горско стопанство –Гърмен , инж. Денис Шенгов  от коалиция ГЕРБ/БЗНС! бе избран за председател на ОБС Гърмен  .

Днес  се проведе тържествената и първа сесия на новоизбраните кметове и общински съветници от община Гърмен свикана от Областния управител  на област Благоевград ,Бисер Михайлов . Новият кмет на община Гърмен Феим Иса , новоизбраните кметове и общински съветници  днес също положиха клетва  и поеха кормилото на новият  управленски мандат в община Гърмен . Честито и успех на новите кметове на община Гърмен  и общински съветници!

коментара

Продължете с четенето
loading...

Facebook

КАЛЕНДАР

ноември 2019
П В С Ч П С Н
« окт.    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

ПОПУЛЯРНИ