Лично за нас е срамно, за този който е сляп имайки очи! Къде са Вашите доктор Канелов?

Вместо да се скрие, да си посипе главата с пепел, лидерът на ВМРО – Гоце Делчев, доктор Иван Канелов притеснява наши колеги и ръси заплахи че „Нямало да остави нещата така и че сме прекалили!“, причината е статията излазла на нашия сайт миналата седмица със заглавие: Скандално! Възможен арест на лидера на ВМРО – Гоце Делчев, а той се стяга за съветник!? 

Истинска порция ОГЪН и ЖУПЕЛ по редакционният екип на Топ Преса, но това не е най – обидното. Най – обидното е че, този човек, твърди и уверено говори пред хората, че всичко писано за него и повдигнатото му обвинение за непредомишлено убийство от Българската прокуратура е било „лъжа“.

Смъртта на едно дете е „лъжа“ и работата на разследващите органи е „лъжа“ така ли доктор Канелов? Да ви напомняме ли че в Копривлен, има надгробна плоча на човек на която пише „Починал след лекарска грешка на доктор Канелов!“ и това ли е лъжа или мираж? Да, древния мъдрец беше казал  – Лично за мен е срамно, за този който е сляп имайки очи, ние от Топ Преса се присъединяваме към тези думи. С подобно арогантно лицемерие ли искате доверието на неврокопчани. С подобно лицемерие и наглост ли ще работите в ОБС, ако изобщо влезете, доктор Канелов? Дадохме ви две седмици, да обявите публично, позицията си, извинение например, да дадете интервю пред някой колега след като всички медии писаха че сте обвинен в непредомишлено убийство на дете. Вие замълчахте и станахте по нисък от тревата, с надеждата покрай кампанията скандалът да отмине. Това не е достойно за един воевода и за един патриот. Това е поведение на низък човек, Топ Преса не лъже, вие лъжете и убедени сме ще си платите за това. Като начало, още след изборите – гоцеделчевци не са за подценяване!  Чакаме оставката ви след това!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене