Д-р Атанас Камбитов: Следващата година започваме преасфалтиране на уличната мрежа в ж.к „Запад“

Д-р Атанас Камбитов, кандидат-кмет за трети мандат на Благоевград, се срещна с жители на ж.к „Запад“. Заедно обсъдиха приоритетите за развитие на града и текущи проблеми, които д-р Камбитов пое ангажимент да бъдат решени.
„Следващата година започваме да преасфалтираме уличната мрежа в квартала. Запълването на неравности е временно решение“, каза д-р Камбитов.
По отношение на организацията на движение и паркирането, той заяви, че се предвижда разширяване на периметъра на „Синя зона“, изграждане на паркинг  в района на пазара и монтиране на модулни паркинги в междублоковите пространства.
Жители на квартала благодариха на д-р Камбитов за изцяло обновената улица „Марица“, където беше сменена ВиК мрежата, беше положена нова асфалтова настилка бяха направени тротоари,  поставени бяха нови пейки и кошчета.
Сред основните въпроси на срещата бе санирането. „Имаме готовност да започнем работа веднага щом бъде отворена Програмата“, заяви д-р Камбитов.
Присъстващите на срещата проявиха сериозен интерес към Индустриалната зона и възможностите, които ще разкрие тя пред хората Благоевград.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене