Инж. Герчев, Краси – Ти си!

– Ти си!
– Ние обичаме Разлог! С теб сме, Краси!

Това написаха в знак на подкрепа и признателност младите хора и зрелостници от община Разлог, които препълниха малката зала на читалището в града, за да се срещнат от близо с кандидата за кмет на община Разлог, инж. Красимир Герчев. „За да ни чуят, и ние да ги чуем. И за Разлог. За света, в който живеем. За годините, които ни очакват. Радвам се, че младите хора ме познават. Развълнувах се, че ме посрещнаха на крака с любимата ми песен на AC/DC”, разказва с усмивка инж. Герчев.

Семейство Герчеви!

„Какво ме кара да се усмихвам? – Внучката ми Ирина. Като потомък на носителя на Самарското знаме и на бежанци от Егейска Македония, събрали мъката си и покъщнина набързо, за да останат българи вярвам, че коренът е основата на всеки човек. Е, имах баба, която ме изпитваше до 7-ми клас, когато като всички вас понякога и аз бях непослушен, но като израснал и възпитан в семейство на добри хора, майка – учителка и баща – инженер, смело мога да кажа, че политиката за мен не е битка, а вид състезание на идеи, програми, мислене. Политиката е мощно оръжие за реализиране на мащабни проекти за промяна на инфраструктурата, паркове, училища. Привличане на инвеститори… за промяна на живота към добро. Ние сме свободни хора, политиката е избор на свободните хора. За мен политиката е възможност да реализирам още много мечти за община Разлог”, споделя още Красимир Герчев, който с ентусиазъм се хвали, че най-голямата му радост е съпругата му Ирина, синът, снахата Константина и разбира се внучката. „Пожелавам на всички да изживеете радостта да обичате силно”, пожела  инж. Герчев.

Въпреки, че откакто е кмет, диалогът с жителите на община Разлог не е прекъснат, от началото на предизборната кампанията инж. Красимир Герчев се срещна и продължава да се среща със стотици жители на град Разлог и общината.

„Радвам се, че жителите на община Разлог оценяват огромните усилия и направеното за развитието на града и селата, но и с огромно внимание приемам всички предложения за превръщането на Разлог в още по-добър град и община. Щастлив съм, че предизборните срещи ме зареждат с топлина, отзивчивост към проблемите на община Разлог, радост от постигнатото, мотивация – да се продължи започнатото заедно. Диалогът с хората за мен не е спирал и ще продължава – с надежда да бъда полезен на община Разлог„, сподели за ПиринПресс развълнуван кандидат-кмета инж. Герчев.

Бойка Атанасова, специално за ПиринПресс

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене