Лекарите от „Детско отделение“ в МБАЛ „Иван Скендеров“ в Гоце Делчев д-р Костадин Камбов и д-р Йоана Пеева с награди „Лекар на годината“

Педиатрите от МБАЛ „Иван Скендеров“ в Гоце Делчечев, д-р Костадин Камбов и д-р Йоана Пеева днес бяха удостоени от ръководството на болницата с престижните награди „Лекар на годината“.

Отличията бяха връчени в болница Иван Скендеров, а поводът е утрешния Ден на българския лекар – 19 октомври.

Д-р Камбов и д-р Пеева са педиатри, с дълъг трудов стаж, с голям принос за опазване на детското здравеопазване в региона, дали много за пациентите си, без да парадират с постиженията си. Благодарността на ръководството на болница „Иван Скендеров“ в лицето на главния й лекар д-р Улевинов и заместникът му д-р Милан Първанов към двамата дългогодишни доктори бе и за приносът им за запазване на „Детското отделение“ в общинската болница в Гоце Делчев, работещо с отдаването на целия професионализъм на двамата за опазване на здравето на най-малките пациенти от целият гоцеделчевски регион.

Именно заради заслугите им, двамата доктори Камбов и Пеева бяха предложени от БЛС на регионално ниво, да бъдат удостоени с наградата „Лекар на годината“.

Денят на българския лекар – 19 октомври се чества от 1996 г., когато Българският лекарски съюз избира за покровител на медиците Свети Йоан Рилски.

Екипът на Топ Преса също честити признанието и наградите на д-р Костадин Камбов и на д-р Йана Пеева като им пожелава здраве, професионализъм и още много успехи.

  

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене