Свържете се с нас

Здраве

Ивелин Иванов: За седем минути чрез среброто се елиминират 650 вируса и бактерии

Публикувано

на

Ивелин Иванов е специалист по класическа научна радиестезия, по рекреация и психолог.

Той е създател и управител на Центрове за радиестезични услуги и рекреация, като от 1990 г. се занимава професионално с неутрализирането на вредните енергийни излъчвания и въздействия в различните им естествени, изкуствени и смесени разновидности.

От много богатата лична и професионална биография на радиестезиста Ивелин Иванов ще споменем само това, че в детството и юношеството си се е занимавал активно със спорт, но впоследствие се отдава изцяло на радиестезията.

Изкарал е редица курсове, в т.ч. при френски, руски и немски специалисти; има авторски публикации за радиестезията, природолечението и езотериката; организатор и участник в Международен симпозиум по парапсихология; правени са изследвания за въздействието на създадените от него биостимулатори – неутрализатори и катализатори чрез различна апаратура на няколко места в чужбина. И още много други изяви.

– Г-н Иванов, в какво се изразява радиестезията и какви други методи за анализ, диагностика и лечение прилагате? 

– Радиестезията е физикална наука, която борави с вълни и на същия принцип, както се откриват минерали, метали и води, се работи и с човешкия организъм и структура.

Радиестезията има няколко дяла, аз съм специалист по класическа научна радиестезия – това е един много особен дял, който като цяло, е запазен и се работи основно в България. Вече почти 30 години се занимавам с радиестезия, освен това съм специалист по рекреация.

Да обясня – всичко в сферата на възстановяването е рекреация, т.е., всички масажни, спа и уелнес процедури. Иначе съм психолог, занимавам се и с хипноза и хипнотерапия. Много и различни методики се използват, но радиестезията винаги е водеща в началото.

Защото става дума за много специфичен диагностичен метод, който може да даде основата на всякакви въпроси. Всъщност, основният постулат на науката радиестезия е, че всичко материално излъчва и приема вълни.

Какъвто и конкретен въпрос да се зададе, ако той е зададен конкретно и ако имаме свидетел на търсеното от нас нещо, може да се използва и да се направи анализ.

Като казвам „свидетел”, имам предвид че това може да е коса от човека, снимка и т.н. Но не е само това, радиестезията предоставя неограничени възможности за използване.

– Как помагате на хората с различни заболявания и състояния?

– При мен подходът е цялостен, т.е., не се занимавам с откриване на болести или уточняване на определени състояния, това могат да го правят лекарите.

А аз, както казах, съм психолог. Реално, тук подходът е холистичен, т.е., подхожда се конкретно към цялостното състояние на човека.

Ако трябва да съм по-конкретен, първо се прави радиестезичен анализ, който всъщност, уточнява физическото, психическото и емоционалното състояние на дадената личност. Уточнява се има ли някакви външни преднамерени негативни въздействия и влияния, както и възможностите за естествени, изкуствени и смесени въздействия.

Т.е., какво се получава като общ статус. И на тази база вече се прави една картина, по която се изяснява как е най-добре да се процедира в определения случай. За тези 30 години през моите офиси са минали над 115 хиляди души – всякакви случаи от различно естество.

– Г-н Иванов, по какъв начин неутрализирате вредните негативни излъчвания и въздействия?

– Прилагам мои методики, имам запазени марки за Европа. Най-простичко казано, те са цяла гама от продукти – биостимулатори, неутрализатори, катализатори, енергийни коректори. Но пак е много специфично. Днес например, ми се обаждаха хора от Америка да ме питат мога ли да въздействам на тези нови излъчвания, които са от мрежите на мобилните устройства.

 -Можете ли да въздействате?

– Ние сме произвели продукт още преди 10-12 години – стикери, които изчистват електромагнитни въздействия и влияния.

Оказа се, че не са толкова известни в България, просто защото нямам физическото време и не съм се заел да ги направя популярни. На практика обаче се оказа, че тези стикери изчистват не само електромагнитни въздействия и влияния, те могат да направят много повече.

– В една публикация казвате, че среброто не само предпазва от болести, но и лекува. Разкажете накратко.

– Не само среброто, а и златото, както и медта също имат положителни свойства.

Но специално среброто има силно изразени бактерицидни свойства, навсякъде в интернет може да се види за начините, по които действа колоидното сребро.

Реално погледнато и буквално казано, само за 6-7 минути чрез среброто могат да се елиминират около 650 вируса и бактерии, което съответно води до стабилизиране като процес. Работи се с няколко такива продукта.

При всички положения обаче трябва да се изясни подходяща ли е дадената личност за съответната процедура или продукт./zdrave.to

 

коментара

Здраве

Премиерът Борисов попълни карта за донорство: Да не сме егоистични и да преодолеем предразсъдъците

Публикувано

на

Към момента 1151 души се нуждаят от трансплантация

Здравният министър Кирил Ананиев раздаде на премиера и министрите карти за донорство в рамките на стартиралата вчера национална информационна кампания за насърчаване на донорството и трансплантацията.

Същата карта ще получат чрез БЧК и РЗИ 50 000 души в страната, които могат да отбележат дали са съгласни след смъртта им техните органи да бъдат трансплантирани.

Преди началото на заседанието карта попълни премиерът Бойко Борисов, който заяви, че подкрепя инициативата.

Борисов апелира да не се гледа егоистично, да няма предразсъдъци към този акт, а всеки да си помисли, че чрез донорството починалият близък продължава да живее с живота на спасения.

Към момента 1151 души се нуждаят от трансплантация, съобщи Ананиев.

Кирил Ананиев отбеляза, че ръка в кампанията са подали всички религиозни общности, които ще апелират да се даряват органи в своите проповеди.

 

коментара

Продължете с четенето

Здраве

Правила за първа помощ при изгаряне

Публикувано

на

За да намалите страданието на човека и да сведете до минимум последствията от такова нараняване, трябва да знаете правилата за първа помощ

Изгарянето е вид увреждане както на кожата, така и на меките тъкани. То може да бъде причинено от излагане на високи температури или на химикали.

Има няколко степени на увреждане, но дори и леките изгаряния са много болезнени.

За да намалите страданието на човека и да сведете до минимум последствията от такова нараняване, трябва да знаете правилата за първа помощ. Неправилните действия могат лесно да влошат ситуацията и да удължат страданието.

Първа помощ

В никакъв случай не трябва да мажете термичните увреждания с олио или масло. Полученият филм няма да позволи на тялото да се охлади.

А това е първата задача при изгаряния. Именно елиминирането на причината и понижаването на температурата на кожата е значението на първата помощ, която може да бъде оказана на пострадалия. Охладете изгореното място със студена течаща вода.

При изгаряния с вряла вода, огън или горещи предмети това е най-правилният начин за увеличаване на топлопредаването на кожата.

Само след това могат да се използват специални лекарства против изгаряне. Действието им е насочено към дезинфекция и анестезия на зоната на увредената кожа. При малки изгаряния може да се справите и без помощта на лекар. При големи и сложни изгаряния трябва да се лекувате в болница.

Кога е забранено изплакването на засегнатата зона с вода?

Бъдете много внимателни при химически изгаряния. Например мястото на увреждане на кожата от негасена вар никога не трябва да се мокри. Същото се отнася и за съединенията на органичния алуминий. При най-малък контакт с вода тези вещества стават няколко пъти по-активни.

Първо, трябва да почистите областта на кожата от веществото. Това се прави най-добре с памучен тампон или мека марля, напоена с растително масло. Когато химическото вещество се отстрани от раната, тя трябва да се третира с 5% разтвор на оцетна или лимонена киселина.

Изгарянето след контакт с алуминиеви съединения може да бъде обработено с безоловен бензин или керосин. А след като фенолът навлезе в тъканите, е необходимо да се отмият остатъците му с 4% етилов алкохол.

Фосфорната киселина е не по-малко опасна. След контакт с кожата незабавно отстранете парчетата фосфор и измийте повредената зона с 5% разтвор на меден сулфат или калиев перманганат./zdrave.to

 

коментара

Продължете с четенето
loading...

Facebook

КАЛЕНДАР

ноември 2019
П В С Ч П С Н
« окт.    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

ПОПУЛЯРНИ