Свържете се с нас

Скандали

Скандално! Възможен арест на лидера на ВМРО – Гоце Делчев, а той се стяга за съветник!?

Публикувано

на

Доктор който живее по този начин, няма как да не сгреши в работата си! Как мислите?

Канелов е известен като неврокопски бохема. Бохема щото е с висше, ако е без висше – обикновен пияница.

Лидерът на ВМРО – Гоце Делчев, доктор Иван Канелов колкото и да лъже сред избирателите си, че не е всъщност той е обвиняем за непредомишлено убийство на дете, и това съобщи Топ Преса преди време.

Само преди няколко седмици  стана ясно, че Окръжна прокуратура Благоевград разследва лидера на ВМРО – Гоце Делчев, д-р Иван Канелов – хирург-ординатор в Хирургично отделение в МБАЛ „Иван Скендеров“.

Той е обвинен за това, че през месец юли 2013 г. е причинил смъртта на Мария Милушева Темова на 16 години, поради немарливо изпълнение на правно регламентирана дейност – упражняване на медицинска професия, представляваща източник на повишена опасност, престъпление по чл. 123 ал.1 НК, който гласи следното – Който причини другиму смърт поради незнание или немарливо изпълнение на занятие или на друга правно регламентирана дейност, представляващи източник на повишена опасност, се наказва с лишаване от свобода от една до шест години.

Последно време обаче Канелов вместо да си посипе главата с пепел, да се разкае, той тръби че е „лидер на управляващат партия“ и въпросите с българското правосъдие му били „решени“. Нещо повече дори сред, колеги и приятели, той уверено говори че не бил „обвиняем“ а „свидетел“, което е долна лъжа и в името на паметта на починалото дете, не му прави чест. Успоредно с това обаче, благодерание на видимо нефелни адвокати, за да си „изкара безшумно“ кампанията Канелов, започнал да шинканира действията на следствието, отлагал, мотаел, което според запознати може да „озлоби“ прокуратурата и пред съда да се иска промяна на мярката му. Към днешна дата Канелов е с лека мярка, но нищо чудно след изборите тя да бъде променана на „задържане под стража“ заради укриване и шинканиране и вместо в Общинския съвет, Канелов да се окаже в следствения арест. Уважаеми читатели, тук не става въпрос, за някаква дребна нередност а за „непредомишлено убийство“. Замислете се, ако все пак решите да дадете гласа си на такъв човек, сетете се за роднините и близките  на това дете, за ужаса и неутешимата мъка които са причинени от лекарската немърлвост. Това е недопустимо и непростимо! Непростимо е да се ползва името на партия ВМРО за „заплаха“ пред разследващите, призоваваме националното и ръководство в лицето на господин Каракачанов моментално да се самосериза и да отзове Канелово от зборите и да го изхвърли от политиката. Ако имаше морал Канелов сам щеше да подае оставка и ако успее да изчисти името си пак да се върне в партията – реабилитиран. Но за това се иска морал!

Припомняме трагичния инцидент отпреди 6 години. Тогава Мария Темова пада от колело. Девойката незабавно била закарана в болницата в Гоце Делчев и приета в отделението по травматология в МБАЛ „Иван Скендеров“, където лекуващ лекар  бил обвиняемият към днешна дата  д-р Канелов. Според родителите поставената от него диагноза била счупване на горната част на бедрото. Там момичето останало на лечение няколко дни, но вместо да се подобри, състоянието му се влошило. Това наложило спешното транспортиране на девойката в „Пирогов“.

Починалата Мария Темова!

Починалата Мария Темова!

„Когато направихме операцията, установихме, че момичето е получило много тежка инфекция – сепсис, и незабавно го транспортирахме в „Пирогов“, коментира през 2013 г. д-р Канелов. Той е категоричен, че медиците от болницата в Гоце Делчев са действали адекватно и не са допуснали лекарска грешка.

За 14 дни в „Пирогов“ момичето е претърпяло 12 операции, тъй като целият организъм бил натровен след тежката инфекция. Въпреки тежката борба на лекарите за живота й, Мария издъхва на 29 август 2013 г.

Родителите са категорични, че вина за смъртта на детето им носят медиците в болницата в Гоце Делчев, поради поставяне на грешна диагноза и провеждане на грешно лечение.

След шест години  лекари от болницата  са привлечени като обвиняеми поради немарливо упражняване на медицинската професия.

коментара

ВИДЕО

САМО В ТОП ПРЕСА!!! Цялото интервю – БЕЗ ЦЕНЗУРА! Венцислав Сотиров разказва историята на своя живот! Топ Преса не прикрива имена, събития и факти….

Публикувано

на

Венцислав Сотиров – кандидат за общински съветник през вече изминалата предизборна кампания, покани журналисти в дома си, за да разкаже „историята на своя живот“ и преживяванията му преди балотажа на 3-и октомври. Припомняме, че в петък, преди деня за размисъл, той бе разпитан в прокуратурата след направен обиск в дома му. Там бяха намерени изборни книжа, а сигналът, по който са работили служители на гранична полиция, криминална полиция, прокуратура и съдебна власт, е за купуване и продаване на гласове, въпреки че Сотиров бе отпаднал още на първия тур като кандидат за ОбС, който събра най-много преференции.

Сотиров поиска да говори и ние му дадохме думата без цензура, без да спестяваме имена на личности и партии…

Венцислав Сотиров разказва историята на своя живот!

САМО В ТОП ПРЕСА!!!
Цялото интервю – БЕЗ ЦЕНЗУРА!

Топ Преса не прикрива имена, събития и факти….

 

коментара

Продължете с четенето

Новини

Свободата в Благоевград! Нагледно, само в три снимки!

Публикувано

на

Тук коментара е излишен…

коментара

Продължете с четенето
loading...

Facebook

КАЛЕНДАР

ноември 2019
П В С Ч П С Н
« окт.    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

ПОПУЛЯРНИ