„Новите приключения на Ежко“, на Иван Мишев, представиха снощи на децата в Гоце Делчев /ВИДЕО/

 „Новите приключения на Ежко“, е новата книга на обичаният не само от децата в Гоце Делчев но и от цялата стра, неврокопския детски писател Иван Мишев. Това е осмата му детска книжка, с която авторът удържа обещанието пред децата, че ще напише продължение на историята на немирният герой от предходната книжка „Приключенията на Ежко“.

 Представянето на книжката на Мишев е част от седмичната празнична програма в града по повод 107 години от освобождението на Неврокоп от османско владичество. Официални гости на събитието бяха временно изпълняващият длъжността кмет на Гоце Делчев, Валери Сарандев, както и издателите на книгата, Мая Славова и Ваньо Недков.

 Емоционален момент от събитието бе, когато ученици от Трето основно училище „Св.св. Кирил и Методий“, представиха рдаматизирани моменти от станалият им любим герой Ежко, от книгата на Иван Мишев. С „Новите приключения на Ежко“, Иван Мищев за пореден път се доказа пред деца и възрастни, че е майстор на творчество за деца и че е един от най-добрите в момента детски писатели в България.

https://youtu.be/xryB-T1bZZ8

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене