Млади попълнения в листата за кандидат съветници в Хаджидимово на кандидат кметът Л. Терзиев на път да облагородят общинския съвет!

Освен ветераните, опитните и редовните участници в местната надпревара за управление на община Хаджидимово, кандидат кметът Людмил Терзиев е заложил и на красотата и младостта в листата на своята коалиция.

Пример за това правилно действие, е участничкщата в предизборната напревара – младата политическа надежда от село Абланица, Емел Хавальова. Тя е студент по специалност „Социални дейностти“, надежден и интелигентен  човек и се слави с добро име в родния си край. Нейните близки и приятели са уверени че с нейното присъствие в общинския съвет, младите хора в общината ще имат свой активен и резултатен представител. Гласът на младите трябва да бъде чуван, да се работи в тяхна полза и най- вече за тяхното развитие в малката но развиваща се община, а младият човек най – лесно се разбира с друг млад човек. Ето защо Емал Хавальова може да бъде идеалния мост между активните и назряващи жители на общината и местното управление, да устоява каузи, да прокарва идеи и искания. Апелът е към всички жители на град Хаджидимово, да подкрепят един кадърен млад човек, кандидат за общински съветник. Номера на бюлетината и номера на префернцията можете да видите на постера долу.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене