ЧИТАТЕЛСКО! Дрифтаджии налагат тормоз на жители в Дупница

За проблеми с любители на високите скорости и най-вече дрифтовете, сигнализират читатели. Проблемният участък е ул. „Бузлуджа“ в Дупница, която е изцяло преобразена и предстои полагането на асфалт. „30 години и повече очаквахме ремонт на улицата и през този период си изпотрошихме автомобилите.

Миналата година, Община Дупница започнаха ремонта й. Сега улицата се прави, подмени се водопровода, изградиха нови тротоари и габьони, а и платната за движение се разшириха. Хората поставиха настилката за преди асфалтиране, ама всяка вечер улицата става скоростна отсечка за мотористи, автомобилисти, които вдигат шум, правят дрифтове и какво ли още не, а сутрешно време, настилката е вече разорана и пак трябва да я изравняват.

Полицията да вземе мерки, защото това е безумие, а и участъкът е с много голямо движение от хора в квартала. Само си представете какво ще се случва по улицата, когато се положи асфалта?! Ще стане писта „Монца“. Благодарни сме живущите в района на Общината за улиците, които се правят, но ще настояваме пред кмета на Дупница инж.Чимев да постави и „легнали полицаи“ след това“, пише на редакционния ни мейл Иван Иванов.

Вестник “ Топ Преса „

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене