Свържете се с нас

ГЕРБ

Кандидатът за кмет Атанас Камбитов и ЗС „Ал. Стамболийски” подписаха декларация за сътрудничество

Публикувано

на

Кандидатът за трети кметски мандат, издигнат от ПП ГЕРБ, д-р Атанас Камбитов, и Димитър Урдев, водач на листата на ПП „Земеделски съюз Александър Стамболийски”, подписаха днес съвместна декларация за партньорство и сътрудничество. Двете страни се обединиха, за да работят заедно за развитието на община Благоевград. За целта те ще си сътрудничат в няколко основни направления, които гарантират просперитета на града.

„Използвам случая да благодаря на колегите – г-н Урдев, г-н Корчев, г-н Рашков, г-н Миладинов, за това, че през четирите години на мандата подкрепяха екипа ми и това, което предлагахме като администрация, за да можем да решаваме проблемите на Благоевград. Това е разликата между хората, които подкрепят решението на проблемите и така наречената опозиция, която постоянно оплюва. Тази опозиция повдига проблеми, но погледнете ли в хронология нито едно решение, което е в посока решаване на проблем, не е подкрепена от тях. Аз съм сигурен, че и занапред ще продължим успешно да работим. Декларацията включва четири основни точки, те са общи и са приети от всички като основни приоритети. Всяка декларация, която подписваме със съответните листи, има и специфични други теми”, заяви кандидат-кметът д-р Атанас Камбитов.

Основните теми в декларацията са изграждане на Индустриална зона, по-чиста околна среда и балансирана и устойчива демографска политика, насочена и към възрастните, и към младите хора.

„Благодаря, че сте тук на подписването на тази съвместна декларация с г-н Камбитов като кандидат за кмет. Ние наистина го подкрепяхме последните 4 години, подкрепяхме всяка добра инициатива, която имаше от страна на общинска администрация, защото считаме, че това е нашата задача. Всичко онова, което е добро за града, което ще направи Благоевград по-добро място за живот, ние сме длъжни да подкрепим. Не всичко сме свършили, но се надявам инерцията, която имаме от сегашния мандат, да я пренесем в следващия мандат и да свършим още голяма част от работата, която ни предстои”, каза Димитър Урдев, водач на листата на ЗС „Ал. Стамболийски”.

Той уточни, че въпросите, които се засягат в настоящата декларация, са принципни. Урдев смята, че всяка от двете политически сили – ГЕРБ, която издига Атанас Камбитов, и ЗС „Ал. Стамболийски” имат своите конкретни решения на проблемите, които са на дневен ред в Благоевград. „Сигурен съм, че всички заедно ще направим така, че наистина да оправдаем доверието, за което се борим пред гражданите на Благоевград. Сигурен съм, че ще имаме тази възможност – да работим добре за Благоевград”, каза още Урдев.

Той сподели, че в програма та ЗС „Ал. Стамболийски” са посочени конкретни проблеми и въпроси, които ще предложат за решаване, те са близо 20. „Ние подкрепяме в голяма степен г-н Камбитов заради идейната близост, която имаме при решаването на проблемите. Решаването на тези проблеми от общинския съвет е плод на много повече участници в него. Вярвам, че всички ние, в името на Благоевград, ще намерим онази пресечна точка, в която всеки един от позицията на своите идейни виждания и на програмата, която предлага, защото ние сме последователни в тези наши действия, за да отговорим на нуждите на гражданите на Благоевград”, допълни Димитър Урдев.

коментара

ГЕРБ

Георги Динев – Народен представител от 44-то Народно събрание: Г-н Бръчков, продължавайте със смелите решения, никога не се предавайте пред трудностите!

Публикувано

на

На Тържествена сесия в Петрич новите Общински съветници, Кметовете на кметства и Кмета на Община Петрич г-н Димитър Бръчков положиха тържествена клетва и встъпиха в новия мандат 2019-2023 година.
В приветствието си от трибуната заявих, че за първи път след демократичните промени Петрич избра кмет от първи тур, с което петричани категорично заявихме подкрепата си към посоката на развитие на общината ни, зададена от г-н Бръчков и неговия екип през последните 4 години. Пожелах на кмета да продължава със смелите решения, да бъде твърд когато се налага и никога да не се предава пред трудностите. На общинските съветници пожелах думите от клетвата им да бъдат техен пътеводител през следващите 4 години, да бъдат близо до хората, да слушат проблемите им и да се опитват да ги разрешават.

Успешен и ползотворен мандат, колеги 🇧🇬
За Петрич !
За децата ни !

коментара

Продължете с четенето

ГЕРБ

Общинските съветници и кметове на кметства от ГЕРБ в Перник положиха клетва в местния парламент

Публикувано

на

Новоизбраните общински съветници и кметове на кметства от ПП ГЕРБ в Перник положиха клетва в местния парламент. Политическата сила е представена от 9 общински съветници, които се заклеха да спазват Конституцията и законите на страната, във всичките си действия да се ръководят от интересите на гражданите на община Перник и да работят за тяхното благоденствие. През този мандат групата общински съветници от ГЕРБ ще бъдат конструктивна опозиция и коректив на управляващата партия, като ще продължат да отстояват демократичните ценности, с каузи и конкретни десни политики в интерес на гражданите на община Перник.

коментара

Продължете с четенето
loading...

Facebook

КАЛЕНДАР

ноември 2019
П В С Ч П С Н
« окт.    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

ПОПУЛЯРНИ