Лицето на позора! Калоян работникът на олигарха измамил 69 работника в Саудитска арабия обещава „да върне работните места“! СНИМКА

Лицето на срама и позора! Калоян Ханджийски, лидер на ДСБ – Благоевград и работникът на собственикът на „Нова Грийн Енерджи“ ООД Димитър Стойков . Фирмата която измами 69 човека и съсипа здравето им в Саудитска арабия обещава забележете „да върне работните места“! Как – отново с измами и говри? Реформатори и зелени в схемата, измамила работници в Саудитска Арабия, оставили ги месеци без заплати, са сред претендентите да превземат местната власт в Благоевград с кандидат кмет – служителят на Стойков – Ханджийски.

Водачът на листата на десните в Благоевград Георги Мавродиев е и съдружник в измамната фирма „Нова Грийн Енерджи“ ООД! Мавродиев е бивш юрист във фирмата НЕК на Иван Чапов, зам.-председател на партия ДБГ в Благоевград и беше кандидат за общински съветник от Реформаторския блок за Благоевград на местните избори през 2015 г. Стойков притежава яхта за милиони, с която се разхожда по крайбрежието на Монако и Италианската Ривиера, както и голям парк луксозни автомобили, последният от които е Tesla Model S, чиято цена е около 100 хиляди евро. При демонстрирането на такъв висок жизнен стандарт от страна на Стойков е странно как се е стигнало до ситуацията с бедстване на работниците на една от фирмите му, при това в страна като Саудитска Арабия. Днес работникът му Ханджийски иска местата власт с най – долното лицемерие, на което сме се нагледали последните години. Това е гавра с Вас уважаеми благоевградчани. Видите ли го този – заплюйте го, защото този е срам за Благоевград! Калояне, посипи сам главата си с пепел или взем иотношение и застани пред измамените да и обясняваш за „работните места“!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене