Свържете се с нас

Скандали

Скандал на позора! Джипи подпали Добринище с репресия за изборите!

Публикувано

на

Небезизвестната д-р Тютюнчева, съпруга на екскмета от БСП – Добринище –  Сакарев и майка на кандидата за кмет, регистриран от едно Банско сдружение на бабаити, отново започна със заплахи и принуда да „агитира“ своите пациенти, предимно възрастни хора. Докторката открито им заявява, че ако не гласуват за нейния син, няма да извършва прегледи и…. ще махне от пациентския списък, пишат в сигнал до нас от коруротното градче.

В редакцията постъпи сигнал за нейните грозни действия, в разрез с Хипократовата клетва, Закона за здравето и всички наредби. Не за първи път, въпросната госпожа нагло използва професията си, за да принуждава по този недопустим начин пациентите да гласуват. На всички избори тя се активира и изнудва хората от града. За успокоение на потърпевшите от нейните действия, джипи не може да изключи никого от пациентския си списък, тъкмо обратното – пациентът може да го смени. В РЗИ, Представителството на Лекарският съюз в Благоевград и Прокуратурата, вече постъпват сигнали за действията на въпросната госпожа, която може да се нарече всичко друго, но не и хуманен лекар. „Добринище е готово да излезе на протест!“, ни пишат от курортния град. Само бързите действия на надлежните органи могат да спрат нейната безнаказаност, преди децата на притеснените възрастни хора не вземат нещата в свои ръце

коментара

ВИДЕО

САМО В ТОП ПРЕСА! Истината за БИОЕЦ “РУБИН 08”!!!

Публикувано

на

За първи път в медийното пространство!

Истината за БИОЕЦ “РУБИН 08”!!!

САМО В ТОП ПРЕСА!

Говори Илиан Личев,
управител и съсобственик на БИОЕЦ “РУБИН 08”
на четири очи с Методи Байрактарски!!!

 

коментара

Продължете с четенето

Новини

След публикация в Топ Преса! Браво! Оправиха стълбовете!

Публикувано

на

Необичайно за нас, но в този брой ще хвалим…

В миналия брой ви показахме 7 опасни стълба. И писахме:  “Поправете си грешката, това са ваши пропуски, немарливост…. Обезопасете стълбовете пък ние ще ви похвалим за добре свършената работа в следващия брой!”.

    

Припомняме ви, че  Топ Преса забеляза, че на ул. „Александър Малинов“ в Благоевград стълбовете са със стърчащи кабели и без капаци.   Твърде опасно и безотговорно, за да бъдат оставени в това състояние.  Предполагам знаете, че на ул. „Александър Малинов“ в Благоевград се намират: Спортен интернат Благоевград, Обединено детско заведение № 2 “Детски свят”, Природо-математическа гимназия „Акад. С. Корольов“ и Езикова Гимназия „Акад. Людмил Стоянов“. Потокът от деца е огромен. Стълбовете, които заснехме са 7 на брой, то май са и всички на тази улица.  Знаейки, че всички четат Топ Прес се възползвахме от влиянието си на медия №1 в Югозапада и подканихме хората да се свършат работата. Всички стълбове са обезопасени. Топ Преса изказва специални благодарности за бързата реакция.

Методи Байрактарски зам.председател на редакционния съвет на Топ Преса

коментара

Продължете с четенето
loading...

Facebook

КАЛЕНДАР

октомври 2019
П В С Ч П С Н
« сеп.    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

ПОПУЛЯРНИ