Ангел Джамбазки и Карлос Контрера си направиха тест за наркотици във ВМА

На 8 октомври в 9.00 ч. в поликлиниката на ВМА кандидатът за кмет на София Ангел Джамбазки и кандидатът за общински съветник от ВМРО Карлос Контрера си направиха тест за наркотици.

Припомняме, че Ангел Джамбазки отправи покана към всички парламентарно представени партии със свои кандидати, както и всички, които според социологията имат своето влияние и шансове да станат градоначалници на столицата. Единствен на покана откликна кандидатът на НФСБ.

Тези, които не са дошли, а имат някакви претенции – нека обяснят защо ги няма, защо бягат от такива тестове. Видяхте каква е процедурата – бърза, лесна, обясняват хората и показваш, че нямаш някакви зависимости. Но в края на краищата те са свободни граждани и не можем да ги караме насила да показват своя личен живот, но това, че не го правят – за мен е показателно, каза Джамбазки.

А Карлос Контрера от своя страна добави:

Ние сме публични личности и трябва да изтърпим една подобна форма на внимание, а и за нас е честно да се знае. Знаете, че част от програмата на ВМРО има разработване на стратегия за борба с разпространението на наркотици в общинските училища. Може ли някой, който употребява наркотици, да разработва такава стратегия? Ще бъде малко лицемерно.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене