Свържете се с нас

Хороскоп

Хороскоп за 8 октомври

Публикувано

на

ОВЕН

Днес ще можете да се справите с всякакъв вид задачи. За някои от зодията се очертава пътуване, свързано с ваши бизнес планове. Избягвайте конфликти, за да не си навредите. Денят ви носи късмет в много области, но сега не може и дума да става за финансови придобивки.

ТЕЛЕЦ

Вторник за Телците е успешен ден, изострете вниманието си по тези въпроси, които са свързани с пари. Вероятността да постигнете намеренията си е огромна. Днес е от съществено значение да търсите разбирателство и съгласие при обществените си контакти. За мнозина – новости в любовните изживявания, отдайте се на романтиката.

БЛИЗНАЦИ

Бъдете внимателни и преценявайте добре с какво се ангажирате. Изхождайте само от реални позиции, за да не се самоизмамите и вашата наивност да донесе за мнозина значителни загуби. Някои от зодията ще имат парични неприятности, но това в никакъв случай не означава фатални загуби. Налага се малко повече предпазливост.

РАК

Има вероятност Раците във вторник да останат разочаровани от колеги, които се стремят да им навредят. Но денят е много благоприятен за контакти с приятели. В кръга ви има хора, които ще помогнат за деловата ви реализация. Ще получите хубава информация от служебно естество или предложение за допълнителна дейност.

ЛЪВ

Лъвовете са заредени с много енергия и вторник ще е печеливш ден, макар и доста натоварен с ангажименти. Имате възможности за финансова реализация, за протекции от влиятелни хора или за нови лични постижения. Добър съвет ще ви бъде от полза. Не го пренебрегвайте. За мнозина се очертава нова любовна връзка.

ДЕВА

Сполуката ви днес зависи само от личната ви активност. Ще имате шанс за парични придобивки. В работата или бизнеса е необходима бдителност, защото от днес започват тайни промени. Мнозина ще имат успехи на лично ниво, за едни това означава семейно разбирателство, за други – нова любовна връзка. Бъдете предпазливи.

ВЕЗНИ

Днес ще сте понесени от прилив на енергия, но за да постигнете успехи, е необходимо да излезете от самоизолацията, която сте си наложили. Възможно е да не го осъзнавате и да се дразните от факта, че стоите настрани. Изнервени сте от неприятностите, преживени през предишните дни, необходимо е да се отърсите.

СКОРПИОН

За вас вторник е много хубав ден и ще бъдете твърде изразителни в действията си. Мнозина ще проявят хитрост и гъвкавост, за да постигнат намеренията си. Онези, които имат да решават финансови проблеми, ще имат успех. Обърнете внимание на контактите си. Бизнесмените е необходимо да внимават в отношенията с партньори.

СТРЕЛЕЦ

Чудесен ден за тези от знака, които имат делови задачи, свързани с пътуване. Очертават се парични придобивки. Днес може да спечелите благоразположението на работодатели или влиятелни хора, което би ви помогнало за реализацията на нови идеи. Днес за съжаление не са изключени разногласия в любовта за някои от вас.

КОЗИРОГ

Мнозина от знака днес ще имат ядове от парично естество. Става дума за спор, който ще спечелите, и едва след това ще получите желаните придобивки. Намерете време за срещи, защото ще имате шанс да осъществите съдружие с някого. В най-лошия случай това ще е взаимна работа, която е изгодна за вас.

ВОДОЛЕЙ

Днес сте нервни и неспокойни. Не се ангажирайте с делова работа, защото е възможно да допуснете грешки по кардинални въпроси и това да ви навреди. Някои се налага да проявят решителност на работното си място, за да защитят позициите си. В края на деня се отпуснете в прегръдките на любимия.

РИБИ

Напрегнат, но и благодатен ден за представителите на Риби е вторник. Предстои ви много работа, но и хубави промени. Паричните придобивки са характерни за повечето от вас днес. Някои може да се сблъскат с известни домашни неприятности, но тях лесно ще отстраните. Не канете гости сега в дома си – не е изключена е кражба. Опитайте се да изострите вниманието си и бъдете бдителни към всичко.

коментара

Реклама
loading...

Хороскоп

Хороскоп за 20 октомври

Публикувано

на

ОВЕН

Можете спокойно да помечтаете. Днес ще гледате философски на света и всичко ще ви се струва лесно и постижимо. Очаква ви забележителна вечер, вашата награда от съдбата за “добро поведение”.

ТЕЛЕЦ

Хубав ден, макар че ще се чувствате малко напрегнати. Може да се получат някои недоразумения, но всичко ще е като на шега. Можете да отхвърлите доста работа днес, но не започвайте нищо ново.

БЛИЗНАЦИ

Отношенията ви няма да са много гладки, но ще е трудно да определите какво точно не е в ред. Може да ви се струва, че се опитват да ви подведат и сигурно ще сте прави. Не се опитвайте да заглаждате нещата, а просто бъдете искрени.

РАК

Неделя е, а вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Не се разпилявайте в много посоки, а правете нещата последователно. Но не забравяйте, че трябва да си починете, доста сте се напрегнали напоследък.

ЛЪВ

Ще се чувствате наистина празнично, независимо от времето навън. Все пак неделя е. Ще имате възможност да се срещнете с много хора, а и да приемете гости, изобщо ще се забавлявате, а какъв по-добър начин да си почине човек.

ДЕВА

Най-добре да си останете в къщи и да правите нещата, които ви харесват. И без друго няма да ви се занимава с много хора. Е, вечерта може да поканите гости, но нека са хора, които наистина харесвате, а не такива, с които имате формални отношения.

ВЕЗНИ

Ще се захванете с повече неща, отколкото можете да свършите. Не се претоварвайте излишно, все пак неделя е. Срещнете се с близки хора, които не ви натоварват емоционално.

СКОРПИОН

Днес ще мислите по сериозни въпроси. Само не се потискайте от разни дреболии, погледнете ситуацията в очите и действайте смело и решително.

СТРЕЛЕЦ

Денят обещава да бъде просто забележителен. Само си повярвайте, че наистина сте готини и невероятни хора. Е, не се възгордявайте толкова, но и не приемайте всичко прекалено лично.

КОЗИРОГ

Ще ви се иска да избягате от всички отговорности и задължения. Но пък можете да прекарате чудесно в компанията на любим човек. Всичко ще ви изглежда някак странно и нереално, но това може да означава просто, че живеете в приказка.

ВОДОЛЕЙ

Никога не пренебрегвайте добрите съвети. Пазете ги за по-специални случаи. Днес обаче случат не е такъв, възползвайте се мигновено от съвета, който ще ви дадат, ще ви е от полза.

РИБИ

Ще ви глождят сериозни вътрешни проблеми. Гледайте по-спокойно на света, не е нужно да изпадате в депресия. А междувременно идете някъде, където поне може да видите Слънцето или направете нещо красиво със собствените си ръце.

коментара

Продължете с четенето

Хороскоп

Хороскоп за 19 октомври

Публикувано

на

ОВЕН

В събота ще доказвате настойчиво правото си и вероятно няма да мине гладко денят. Не влизайте в нескончаеми спорове, не се конфронтирайте, възможно е съвсем незаслужено да понесете наказание и обидни епитети. Обстоятелствата са неизяснени и ще ви бъде много трудно.

ТЕЛЕЦ

Мнозина са обезпокоени по причина разделяне с някакво притежание – вероятно недвижим имот. Другата страна на въпроса опира до бракоразводно дело, след което също ще се лишите от доскорошно притежание. Събота по принцип е ден за спорове при вас и те ще се пренесат от личния в деловия ви живот или обратно.

БЛИЗНАЦИ

Справедливостта не се диктува и налага на другите. Тя е неприкосновена и видна за всички. Днес мнозина от Близнаци ще се опитат да направят именно това, без да се притесняват, че тяхната справедливост може да не е съвсем справедливост. Така само ще си създадете домашни неприятности.

РАК

В събота вашите успехи се ограничават само в сферата на професионалните ви задълженията. Някои от вас обаче имат по-добро мнение за шанса си и ще се ангажират с финансови дела, от които единствено ще загубят. Точно днес нямате необходимост от подобен род експерименти

ЛЪВ

Деловите ви ангажименти в събота са нож с две остриета. В единия случай действията ви, колкото и усърдни да са те, трябва да бъдат подкрепени с голяма бдителност, тъй като е възможно да бъдете изиграни с пари или документи. В другия те имат отношение към професионалната ви обвързаност, където обстановката е неизяснена.

ДЕВА

Събота е изпълненa с препятствия за мнозина от вас, но при повече упоритост ще се справите. Много ярко се открояват властимащите между вас и оставят след себе си впечатление на деспоти. Не се хвърляйте за придобивки днес. Можете да спечелите, но от тази печалба скоро ще платите много повече от спечеленото.

ВЕЗНИ

Известна невъзможност за емоционалното задоволяване ще бъде причина за неудовлетвореност при Везните в събота. Но това няма да продължи дълго, защото вие чудесно знаете от какво се нуждаете и как да си го набавите, така че разминаване едва ли ще има. Денят е ползотворен за делова дейност и пътуване.

СКОРПИОН

Добър шанс имате днес за финансови реализации и внезапно нарастващ късмет. Във връзка с намеренията ви за деня трябва да действате без забавяне, защото имате възможности за пълно разрешаване на захванатия проблем. Професионалният ден с нищо не привлича вниманието и ще премине по обикновен начин.

СТРЕЛЕЦ

Много съобразителни са днес Стрелците и са с подчертана вяра в собствените си сили. Имате пълно основание, а и добри възможности за реализация и материални облаги. Единствено финансовата сфера е извън възможностите ви днес, но това не възпира провеждането на полезни, а и печеливши контакти.

КОЗИРОГ

Малко неразположени започвате деня, което е временно и скоро след започване на активния ден ще ви мине. За повечето от Козирог събота предлага добри възможности за парични печалби. Днес почти нищо не спъва работите ви и можете да се надявате на безпрепятствен ден. Единствената негативна страна са съдружниците ви.

ВОДОЛЕЙ

Много от Водолей днес ще бъдат възнаградени за своята доброжелателност и отзивчивост. Ще получите делово предложение, обмислете го добре. Събота е положителен ден и успешно ще се справите с всичко, макар че мнозина се съмняват във възможностите си сега. А през деня те са много, включително и такива за придобивки. Добри възможности имат пътуващите за успешен и емоционален ден.

РИБИ

Един успешен ден, изпълнен с контакти и положителни действия. Много от вас ще осъществят намеренията си относно наемане на работа или успешно ще завършат започната дейност. Не отстъпвайте от принципите си. Всъщност сега вие можете да се ангажирате с повече от една дейност и ще успеете във всичко. Ще получите добри съвети или инструкции за развитие на бизнес планове.

коментара

Продължете с четенето
loading...

Facebook

КАЛЕНДАР

октомври 2019
П В С Ч П С Н
« сеп.    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

ПОПУЛЯРНИ