Свържете се с нас

Ataka

Сидеров: Кандидатите за кмет на София да докажат с медицинско изследване дали са хомосексуални или бисексуални

Публикувано

на

Лидерът на АТАКА готов още утре да се изследва за наркотици

По повод поканата на Ангел Джамбазки кандидатите за кметове на София да си направят тест за наркотици, лидерът на АТАКА и кандидат-кмет за София Волен Сидеров е готов още в утрешния ден да се изследва.

Сидеров поставя изискване към всички кандидати за кметския стол на столицата от мъжки пол да се подложат и на медицинско изследване на сфинктера, което да докаже дали са хомосексуални или бисексуални, и ако са такива, да го обявят публично, за да не стават жертва на рекет и изнудване.

коментара

Ataka

Майки и спортисти зад Волен за кмет на София

Публикувано

на

Сидеров: Като кмет за 3 месеца ще ликвидирам дрогата край училищата

Българската федерацията на силовите атлети и майки на ученици в София подкрепиха кандидатурата на Волен Сидеров за кмет на столицата и застанаха зад борбата му с наркоразпространението край учебните заведения.

„Една от основните ми точки в програмата за управление на столицата е справяне с проблема за наркоразпространението в града. Точно за 3 месеца този проблем ще бъде смазан, ако стана кмет. Нека родителите, баби и дядовци, които искат децата им да бъдат предпазени от тази язва, да ме изберат. Нито един наркоразпространител няма да доближи до което и да е училище”, заяви Сидеров пред медиите близо до столично учебно заведение на метри от Министерството на вътрешните работи.

Сидеров подчерта, че когато е изобличил чадъра, който МВР отваря върху наркоразпространителите, държавната машина се е стоварила върху него. Той заяви, че ще създаде истинска общинска полиция, за да се справи с проблема.

Председателят на Федерацията на силовите атлети Мирон Йорданов каза, че напълно подкрепя Волен Сидеров в битката за кмет на София. „Ние се занимаваме със спорт и от много време сме ангажирани с важната кауза „Силните срещу дрогата”. Опитваме се да привлечем все повече млади хора към спорта и 10 години даваме своя принос за борбата с наркотиците. Подкрепяме изцяло тази инициатива на Сидеров за борба с наркоразпространителите”, заяви Йорданов.

Майката на две деца Нина Гоневска изрази притеснения от разпространението на дрога край училищата. „Това не трябва да се случва, искам децата ми спокойно да ходят да учат. „Нека да бъдем с г-н Сидеров. Той ще ни покаже верния път и ще се справи с проблема”, каза Гоневска.

коментара

Продължете с четенето

Ataka

АТАКА: БНТ нарушава законите. ЦИК да спре „Референдум”

Публикувано

на

АТАКА иска от ЦИК да отмени предаването „Референдум”, което трябва да се излъчи на 15 октомври по БНТ. Причината е, че националната телевизия нарушава задълженията си по Изборния кодекс (ИК), Закона за радио и телевизия и Споразумението за отразяване, което е сключила с партиите и коалициите

АТАКА посочва, че обществената телевизия нарушава чл. 189, ал. 3 от ИК, според който БНТ и БНР трябва обективно и справедливо да отразяват проявите на кандидатите при зачитане на тяхната равнопоставеност и значимост.

Във второто издание на „Референдум“ по време на кампанията е предвидено да вземат участие само 4-ма кандидати, определени на база социологическите проучвания на 4 избрани по преценка на БНТ социологически агенции. „Именно с формулировката в чл. 8, ал. 4, т. 2 на Споразумението се погазват законовите изисквания както за равнопоставеността на политическите партии при предизборните им изяви, така и за политическата независимост на медиите, още повече на националните”, пишат в сигнал до ЦИК от АТАКА.

Партия АТАКА акцентира, че погазените норми и принципи се основават на:

  •  Определяне по едностранна преценка на БНТ, без заложени от ЦИК критерии, на 4 социологически агенции, чиито прогнозни резултати да бъдат взети предвид;
  • Липса на прозрачност по отношение на това кои са тези социологически агенции, на какъв принцип са избрани и на какъв принцип са определили те кандидатите, които се очаква да спечелят най-висок процент от гласовете на изборите на 27.10.2019 г.
  • Предоставяне на трибуна на само 4-ма кандидати, за които по съмнителен критерий се счита, че ще получат най-висок брой гласове на предстоящите избори, като по този начин се увеличават възможностите им за получаване на нови гласове поради по-засиления медиен интерес към тях спрямо останалите, които не са попаднали в четворката.

коментара

Продължете с четенето
loading...

Facebook

КАЛЕНДАР

октомври 2019
П В С Ч П С Н
« сеп.    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

ПОПУЛЯРНИ