Свържете се с нас

ВИДЕО

Кандидатът за кмет д-р Атанас Камбитов и Радослав Тасков, водач на листата на МК ЕНП (ЕНП СДС БДО) подписаха съвместна декларация за сътрудничество

Публикувано

на

Кандидатът на ПП ГЕРБ, издигнат за трети кметски мандат, д-р Атанас Камбитов и водачът на листата на Местна коалиция ЕНП (ЕНП СДС БДО) Радослав Тасков, подписаха съвместна декларация за сътрудничество. Двете страни се обединиха около постигането на ефективни резултати в няколко основни посоки, пряко свързани с развитието  на Благоевград. Сред тях са  изграждане на Индустриална зона, насърчаване на инвестициите и създаване на заетост, Общинска политика за по-чиста околна среда и балансирана и устойчива общинска демографска и социална политика, както и актуализация на наредби и правилници, приемани от ОбС, с цел постигане на гореописаните резултати.

„Благодаря за подкрепата. Тя има своята логика, защото през всичките тези години показахме, че заедно можем да работим добре, да реализираме проекти, да правим политики. Всички те са само и единствено в полза на Благоевград и нейните граждани“, каза при подписването на документа д-р Атанас Камбитов.

Водачът на Местна коалиция ЕНП (ЕНП СДС БДО) Радослав Таков подчерта, че са избрали да подкрепят д-р Камбитов на база постигнатите резултати в Благоевград през последните години.

„В тези местни избори пред нас реално няма избор за кмет. Ако всеки сложи честно ръка на сърцето си и се замисли кой е най-подготвеният кандидат за кмет, кой най-добре ще реализира важни за община Благоевград политики, привличайки средства от централния бюджет, кой може да изброи конкретни неща, които ще направи и зад тези обещания да стоят конкретни хора, които са готови да помогнат на Благоевград, отговорът би бил само един и това е Атанас Камбитов. Ние от Местна коалиция ЕНП (ЕНП СДС БДО) сме категорични, че с всички привлечени средства и с всичко, което се преобрази пред очите ни, д-р Атанас Камбитов е доказал, че е най-добрият избор за Благоевград“. С тези думи председателят на Общински съвет – Благоевград и водач на листата на Местна коалиция ЕНП (ЕНП СДС БДО) Радослав Тасков мотивира решението си и това на своите колеги да застанат зад кандидатурата за трети мандат на Камбитов. Той подчерта, че изборът не трябва да се подчинява на емоции, а преди всичко на разума, с мисъл за това, което е най-полезно за Благоевград.

Думите на Тасков бяха подкрепени и от коалиционния партньор и председател на СДС – Благоевград Давид Сукалински. „Напълно убедени сме, че това е правилният избор за Благоевград . Това  не го казвам аз, казват го постигнатите резултати и реализираните проекти. Казват го ползите, които всяко едно домакинство получи в този град и чрез програмата за саниране. Ние сме част от един успяващ отбор  за един успяващ Благоевград“, каза Давид Сукалински.

Кандидатът за кмет д-р Атанас Камбитов заяви, че предстои да бъдат подписани  и други споразумения за сътрудничество.

коментара

ВИДЕО

Супермаркет „СТОМИ“ продължава с хубавите изненади и награди за своите клиенти!

Публикувано

на

Този месец един от вас ще си тръгне от магазина със страхотна прахосмукачка без торба Philips – PowerCyclone 7.  Поддържа силна всмукателна мощност. Аеродинамичната конструкция на PowerCyclone 7 свежда до минимум съпротивлението на въздуха и осигурява изключително представяне при почистване чрез 3 високоефективни стъпки: 1) Въздухът влиза бързо в PowerCyclone благодарение на правия и гладък входен отвор за въздух. 2) Извитата тръба за въздух ускорява въздухопотока нагоре в циклонната камера. 3) В горния край на циклонната система перките на изхода ефективно отстраняват праха от въздуха. Накрайникът TriActive+ извършва 3 почистващи действия наведнъж: 1) Със специалния си профил отваря внимателно косъма на килима, за да отстрани дълбоко скрития прах. 2) С по-големия си отвор засмуква едрите отпадъци. 3) С двете си странични четки изтрива прахта и замърсяванията близо до мебелите и стените. Функция за управление на мощността, за да регулирате всмукателната мощност за различни видове почистване, като твърди подови настилки, дървени подови настилки и мека мебел. Наградите в Супермаркет „СТОМИ“ са обвързани с покупка. Печелившите се избират чрез жребии, пред трима свидетели между които и камерата на Топ Преса. Поредната изненада е прахосмукачка без торба Philips – PowerCyclone 7.

Как може да спечелите тази страхотна прахосмукачка Philips – PowerCyclone 7, може да разберете в супермаркет „СТОМИ“.

 

коментара

Продължете с четенето

ВИДЕО

Д-р Атанас Камбитов присъства на откриване на нова детска площадка в Благоевград

Публикувано

на

Д-р Атанас Камбитов, кандидат-кмет за трети мандат на Благоевград, присъства на откриването на нова детска площадка в Благоевград. Тя се намира в пространството между улиците „Хилендар” и „Александър Стамболийски”, до сладкарница „Горска поляна”. Площадката е изградена с финансовата подкрепа на ЧЕЗ. За откриването в Благоевград пристигнаха Карел Крал, регионален мениджър на ЧЕЗ за България и Димчо Станев, изпълнителен директор и „ЧЕЗ Електро България“ АД.
„Скъпи приятели, добре дошли в красивия Благоевград, ние всички полагаме усилия той да става все по-красив. Благодаря Ви за инициативата! ЧЕЗ не е просто компания, не е просто бизнес, дружеството има не само икономическа, но и социална роля. И тази площадка е едно доказателство за това”, каза д-р Атанас Камбитов.

ЧЕЗ избира да финансира частично изграждането на детската площадка, заради това, че Благоевград е водеща община в използването на електронни фактури.

„Социалната отговорност е наша мисия, вече 15 години сме в България и имаме повече от 120 инициативи в различни области – здравеопазване, по-добра градска среда, опазване на природата.”, сподели Карел Крал.

Димчо Станев уточни, че инициативата „Моята електронна фактура” е част от програмата на дружеството за корпоративна и социална отговорност. „Радваме се, че в Благоевград 35 000 наши абонати се възползват от удобството и помагат на природата по този начин. В резултат на това днес сме тук, направихме тази площадка за бъдещето на града. Поставихме и информационна табела със съвети и любопитни факти за дърветата, целта ни е децата да пораснат като отговорни и социални хора”, каза Димчо Станев.

коментара

Продължете с четенето
loading...

Facebook

КАЛЕНДАР

октомври 2019
П В С Ч П С Н
« сеп.    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

ПОПУЛЯРНИ