Свържете се с нас

Скандали

Най – големият работодател на Гоце Делчев съди ЗАД АЛИАНЦ БЪЛГАРИЯ АД заради некоректност!

Публикувано

на

Системна некоректност и неизпълняване на ангажименти поети в договорин отношения. Това е причината най – големия работодател в райнона на град Гоце Делчев, а именно ПИРИН-ТЕКС ЕООД да прати на съд, претендиращите за едни то лидерите в застрахователния бранш ЗАД АЛИАНЦ БЪЛГАРИЯ АД .

Делото е гражданско под номер – 1098 и се влачи от 2018 заради шинканиране от страна на застрахователите. Заради клауза за конфенедциалност от ПИРИН-ТЕКС ЕООД, отказаха коментар по въпросното дело, но уточниха че ще си търсят правата до край, вярвайки в българския съд. Решението е в ръцете на Районния съд – Гоце Делчев, но според юристите делото ще се „мотае“ още време защото за съжаление, застрахователите знаят как да ползват законовите вратички. Отправихме и питане по електронен път и към централата на ЗАД АЛИАНЦ БЪЛГАРИЯ АД от където ни отказаха коментар с аргумента, че регионалния офис е оторизиран по казуса. От там пък също гузно мълчат!

Следим темата…

коментара

ВИДЕО

САМО В ТОП ПРЕСА! Истината за БИОЕЦ “РУБИН 08”!!!

Публикувано

на

За първи път в медийното пространство!

Истината за БИОЕЦ “РУБИН 08”!!!

САМО В ТОП ПРЕСА!

Говори Илиан Личев,
управител и съсобственик на БИОЕЦ “РУБИН 08”
на четири очи с Методи Байрактарски!!!

 

коментара

Продължете с четенето

Новини

След публикация в Топ Преса! Браво! Оправиха стълбовете!

Публикувано

на

Необичайно за нас, но в този брой ще хвалим…

В миналия брой ви показахме 7 опасни стълба. И писахме:  “Поправете си грешката, това са ваши пропуски, немарливост…. Обезопасете стълбовете пък ние ще ви похвалим за добре свършената работа в следващия брой!”.

    

Припомняме ви, че  Топ Преса забеляза, че на ул. „Александър Малинов“ в Благоевград стълбовете са със стърчащи кабели и без капаци.   Твърде опасно и безотговорно, за да бъдат оставени в това състояние.  Предполагам знаете, че на ул. „Александър Малинов“ в Благоевград се намират: Спортен интернат Благоевград, Обединено детско заведение № 2 “Детски свят”, Природо-математическа гимназия „Акад. С. Корольов“ и Езикова Гимназия „Акад. Людмил Стоянов“. Потокът от деца е огромен. Стълбовете, които заснехме са 7 на брой, то май са и всички на тази улица.  Знаейки, че всички четат Топ Прес се възползвахме от влиянието си на медия №1 в Югозапада и подканихме хората да се свършат работата. Всички стълбове са обезопасени. Топ Преса изказва специални благодарности за бързата реакция.

Методи Байрактарски зам.председател на редакционния съвет на Топ Преса

коментара

Продължете с четенето
loading...

Facebook

КАЛЕНДАР

октомври 2019
П В С Ч П С Н
« сеп.    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

ПОПУЛЯРНИ