Свържете се с нас

ВМРО

Ангел Джамбазки: София има нужда от ред, редът идва с ВМРО

Публикувано

на

София има нужда от ред, редът идва с ВМРО. Това каза в предаването „Лице в лице” кандидатът на ВМРО за кмет на столицата и евродепутат Ангел Джамбазки.

Вчера той отхвърли подкрепата, която декларираха за него от „София прайд”.

Аз благодаря за подкрепата, но нека да сме наясно – този парад е излишен и няма място по улиците на София. Не възразявам – всеки да се определя както иска, но кой каквото прави, да го прави вкъщи под юргана, под завивката, зад затворени врати. Това е нормалното, това е възпитаното човешко отношение. Да сме наясно – ако стана кмет на Столичната община, техният парад ще бъде забранен. Нека да гласуват, но парад няма да има, каза Джамбазки.

Предложената подкрепа за него от прайда идва след изказване на Волен Сидеров в ефир.

Това е позорен край на политическата му кариера, която можеше да се развие по друг начин. Поведението му е срамно и жалко, коментира Джамбазки.

Той разясни, че се е кандидатирал за поста, защото е от София и познава проблемите ѝ. По думите му градът има нужда от твърда ръка.

Като основни проблеми Джамбазки очерта обществения ред и сигурността и мръсния въздух. Да се обърне внимание на връзките, на транспорта. Повече от половината софиянци ползват автобусен транспорт, който трябва да ги довежда до някакви други връзки. Метрото е чудесно, но то ще достигне в един момент географските си граници. Не може да се разширява повече, заяви кандидатът за кмет на София.

Джамбазки предлага да бъде осигурен общински транспорт за децата до детските градини и за учениците до училище. По думите му това не само ще пести времето на родителите, но и ще намали задръстванията.

И още – кандидатът на ВМРО се зарече, че ако стане кмет, ще затвори центровете за настаняване на бежанци на територията на столицата.

коментара

ВМРО

Ангел Джамбазки: Kандидатите от листата на ВМРО за съветници и за районни кметове са изключително и само стойностни хора

Публикувано

на

– Въпросът за нелегалната миграция е тема, която в последните дни отново намери място в медийното пространство. Какво прави българската държава и държавите от ЕС?

– Въпреки че вирусът на мултикултурализма е заразил редица европейски общества, аз вярвам, че те започват да оздравяват. Това е истината. Няма как горди нации с велика история да се примирят с ислямизацията и подмяната в техните общества. Париж например, извън втора зона на метрото, просто не е европейски град. Германия също се ислямизира с невиждани темпове. Италия се бори с нашествието в Средиземно море и с катастрофалната политика на предишното правителство. Хората се завръщат към християнството. Този процес е необратим. А тук просто няма да допуснем арабизацията на столицата ни.

– Каква ще е първата Ви стъпка като кмет на София, ако спечелите изборите?

– ВМРО е първата и единствена организация, която представи цялостна завършена концепция за решаване на проблема с циганските несоциализирани групи. Време е държавата да престане с двойните стандарти по отношение на своите граждани. Циганите имат един своего рода статут на привилегирована общност, която поради електоралното си влияние може да си позволи да потъпква законите в страната. Ето защо първата задача за мен като градоначалник ще бъде да издам заповед за премахването на всяка незаконна постройка в града ни.

– Един от най-наболелите проблеми в столицата е проблемът със замърсяването. Кои са причините довели до завишените нива на прахови частици?

– София наистина има огромен проблем със замърсяването. Факт е, че в голяма степен има сериозен проблем с техническите прегледи на много от автомобилите в страната. В София обаче основен проблем са циганските гета. Нужно е просто да минете с автомобил през кв. „Христо Ботев“ или Факултета, за да видите отровната мараня, която излиза от съборетините в тези квартали. Горят се гуми, гащи, парцали, лакирани подпалки и всякакви други гнусотии, което в резултат трови столичани през зимните месеци. Аз като кмет ще сложа край на тази позорна практика.

– Пак Ви връщам на проблема с интеграцията на циганите, защото тя е и част от Вашата програма, какви са конкретните мерки, които предлагате?

– Проблем са и т.нар. „мерки за интеграция на ромите“. Голямата част от НПО-тата в страната задълбочиха проблема, като изградиха една общност от хора, на които внушиха, че имат само права без задължения и които не приемат законите на държавата като валидни за тях. А за тези програми бяха похарчени стотици милиони левове, които потънаха в джобовете на циганските барони. Не бива да пропускаме и ширещите се злоупотреби със социални помощи. При отказ за започване на работа, спиране на децата от училище и демонстрация на луксозен начин на живот от страна на „социално слаби“, помощите трябва да бъдат спирани. С тази пародия трябва да се спре.

– Какъв резултат очаквате да постигнете на местните избори в София?

– Аз дълбоко вярвам, че кандидатите от листата на ВМРО за съветници и за районни кметове са изключително и само стойностни хора, които няма да посрамят Организацията. Дълбоко вярвам също така, че е време София да има кмет, който да взима присърце наболелите проблеми за града. Мерки за чист въздух, справяне с циганската престъпност и сигурността на столичани са мой приоритет. Където има асфалт, трябва да има лампа, а където има лампа, трябва да има камера. Очаквам постигнатият от нас резултат да ни позволи да изпълним програмата си за развитие на София.

коментара

Продължете с четенето

ВМРО

Подкрепа за Джамбазки значи София на реда, без гета и без гей паради

Публикувано

на

За София без гета, София на реда, София с връзка с кварталите, без гей паради, София, в която има ред и дисциплина. За това се обяви кандидатът на ВМРО – Българско национално движение за кмет на столицата Ангел Джамбазки по време на дебат с кандидатите за кметове на столицата в предаването „Референдум“ по БНТ. По време на дебата той заяви и позициите си по други важни за централния град на България въпроси.

Ангел Джамбазки и кандидатите на ВМРО за с номер 34 в интегралната бюлетина.

Според него „синята“ и „зелената“ зона в София трябва да се разширяват. Всеки град се развива към това автомобилите да бъдат изтласквани от централните му части, заяви Ангел Джамбазки.

Кандидатът за кмет заяви, че ще работи за изграждане на многоетажни паркинги в крайните квартали и за глоби за тези, които паркират в градинките между блоковете.

Относно градския транспорт в столицата той изтъкна:

Няма съмнение, че това е акцентът в следващия мандат – автобусите да бъдат възможно най-бързи, екологични. И това трябва да се случва през бюджета на Столична община.

Според Джамбазки е погрешно да се възлага поемането на всички разходи от цената на билета за пътуване. Важна е цената на абонаментната карта – да привличаш хората да ползват непрекъснато градския транспорт, коментира той.

За Джамбазки е изключително важно да се обърне внимание на метрото от центъра към кварталите. Запита съперниците си дали знаят номерата на автобусите до Яна, Ботунец и Негушево. Веднага след отговорите им той изтъкна, че кандидатите дори не знаят, че Негушево не е в обхвата на община София.

Според кандидата на ВМРО – БНД трябва да има повече ред в кварталите. Където има лампа, трябва да има и камера. София не е само центърът, тя е и „Люлин“, и „Надежда“, трябва да има видимо полицейско присъствие и охранителни камери, заяви той.

Джамбазки отбеляза, че щатът на общинската полиция от около 100 човека трябва да бъде увеличен, а това може да стане като бъдат привличани хора с редица социални придобивки, като общински жилища.

За Ангел Джамбазки основният замърсител на въздуха в София не е „Топлофикация“ или трафика, а печките на твърдо гориво и обитателите на незаконните цигански постройки. Проблемът с чистотата на въздуха ще бъде решен с премахването на тези постройки, изтъкна той.

Запитан къде ще отидат техните обитатели, Джамбазки отговори:

Тези хора са свободни да си намерят работа – те имат по два крака и две ръце и могат дори да работят. И когато започнат да го правят и се убедят, че това не е смъртоносно, ще могат да си наемат квартири и да си плащат наема и отоплението.

На въпрос как ще убеди гражданите на София да спазват правилата по улиците, Ангел Джамбазки заяви, че ще настоява за по-големи глоби и санкции, но и те да бъдат събирани. Не е важен размерът на глобата, а неизбежността на санкцията и наказанието, изтъкна кандидатът за кмет на София.

Запитан трябва ли Националният стадион да бъде преместен от центъра на София, Джамбазки отговори, че за него това не е приоритетен проблем и че има други неща, в които да бъдат вложени финансите на столицата. Относно охраната на спортните мероприятия, Ангел Джамбазки предлага прилагането на световни практики като лицево разпознаване и налагане на ограничения по време на мероприятията.

Според него реакцията в чужбина след расистките прояви на български фенове на мача с Англия, е изключително неприятна фиксация върху България и българския народ от хора, които са измислили футболното хулиганство.

В края на дебата Ангел Джамбазки призова хората да решават и през политическите позиции на кандидатите, които застават пред тях с лицата си.

Ако бъде избран за кмет, той обеща да премахне два позорни паметника – Паметника на окупатора и т.нар. Паметник на американските летци. Джамбазки се обяви за София без гета, София на реда, София с връзка с кварталите, без гей паради, София, в която има ред и дисциплина.

Целия дебат за София може да прослездите във видеото >>>

коментара

Продължете с четенето
loading...

Facebook

КАЛЕНДАР

октомври 2019
П В С Ч П С Н
« сеп.    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

ПОПУЛЯРНИ