Свържете се с нас

Хороскоп

Хороскоп за 5 октомври

Публикувано

на

ОВЕН

В събота ще се наложи да вземете самостоятелно решение. Не се поддавайте на изкушението да прехвърлите отговорността на някой друг. В работата нямате нужда от никакви съвети, трябва по-тясно да общувате със семейството си, да му отделяте повече време.

ТЕЛЕЦ

Чака ви повишение на доходите и подобряване условията на работа. Ще се сбъднат най-съкровените ви желания. Събота е успешен ден, но не е лошо постигането на замислите ви да не бъде с цената на конфликти. В личния живот ви чакат радости, семейните могат да разчитат на трогателно внимание.

БЛИЗНАЦИ

Ако сегашните ви проекти се нуждаят от допълнителни вложения, не се колебайте и ги направете. Работата ви внимателно се наблюдава и е възможно да получите повишение. Необходимо е да овладявате нервите си, бъдете предпазливи и не доверявайте на никого плановете си. Имате шанс за уреждане на лични въпроси.

РАК

Събота идва с интересни възможности от финансов и любовен характер. Преди да предприемете каквото и да било, потърсете изчерпателна информация и се въздържайте от избързване. Проблемите в дома, които досега само се трупаха, ще намерят успешно решение.

ЛЪВ

Ако се занимавате с търговия, ви очаква много благоприятен обрат на събитията. Предприемачите между вас могат да рискуват, тъй като успехът им е обезпечен. Възможно е да се сблъскате с някои проблеми на работното място, ще ги преодолеете с професионализъм и крайните резултати ще ви радват.

ДЕВА

Денят се свързва с много ангажименти, действайте предпазливо, за да си спестите допускане на грешки. Избягвайте конфронтации в работата, особено с по-висшестоящи. Разчитайте на приятелите си, ще бъдат готови да ви помогнат във всичко и ще се сближите към осъществяването на много ваши тайни надежди.

ВЕЗНИ

Събота е напрегнат за мнозина от вас, въпреки благоприятните предпоставки за успех. Интересите ви са насочени в материалната област, където за момента се наблюдават задръжки. Не са изключени и някои домашни проблеми или такива с недвижимо имущество, които дълго време сте отлагали.

СКОРПИОН

Ако вложите достатъчно усилия в ново начинание, успехът му е гарантиран. Ще получите много деликатно поръчение на работното си място. Бъдете предпазливи и не действайте прекалено открито и напористо, тъй като това може да наскърби чувствата на някой друг. Ще прекарате приятна вечер в обкръжението на приятели.

СТРЕЛЕЦ

Днес ще получите повишение на заплатата, ако сте доказали способностите си. Ако се занимавате със собствен бизнес, ще ви се предостави възможност да подобрите финансовите си перспективи. Пътуващите с делова цел между Стрелец няма да съжаляват, тъй като денят вещае успешно завършване на ангажиментите ви. Много от вас днес ще бъдат отегчени от приятели и ще последват конфронтации.

КОЗИРОГ

Твърде вероятно е повечето от вас да са потиснати и с лоши предчувствия, но състоянието им е неоправдано и ще имат повод да подобрят настроението си. Събота е много успешен за представителите на Козирог и ще изпълните безупречно програмата си. Особено ползотворен изглежда денят ви за бизнес контактите. Ще получите добри съвети или инструкции за развитие на бизнес планове.

ВОДОЛЕЙ

Ако за днес сте планирали извънградско пътуване, не е изключено да се провали. Не съжалявайте, денят не е подходящ за развлечения. Задействайте се във финансовата област. Откриват се изгодни материални предизвикателства, но се препоръчва предпазливост. Избягвайте конфликти, стремете се към осведоменост.

РИБИ

Събота е доста напрегнат за Рибите, но от друга страна е и ползотворен. Действително не са изключени някои финансови неприятности, но става дума за нещо временно. Не сте лишени от шанс за придобивки. Днес той е съсредоточен в контактите и работата ви. Заобикаляйте конфликти и пазете максимално здравето си. Бъдете предпазливи и умерени във всичко. Ще ви зарадват новости. Разговор с приятел ще ви дестабилизира.

коментара

Реклама
loading...

Хороскоп

Хороскоп за 20 октомври

Публикувано

на

ОВЕН

Можете спокойно да помечтаете. Днес ще гледате философски на света и всичко ще ви се струва лесно и постижимо. Очаква ви забележителна вечер, вашата награда от съдбата за “добро поведение”.

ТЕЛЕЦ

Хубав ден, макар че ще се чувствате малко напрегнати. Може да се получат някои недоразумения, но всичко ще е като на шега. Можете да отхвърлите доста работа днес, но не започвайте нищо ново.

БЛИЗНАЦИ

Отношенията ви няма да са много гладки, но ще е трудно да определите какво точно не е в ред. Може да ви се струва, че се опитват да ви подведат и сигурно ще сте прави. Не се опитвайте да заглаждате нещата, а просто бъдете искрени.

РАК

Неделя е, а вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Не се разпилявайте в много посоки, а правете нещата последователно. Но не забравяйте, че трябва да си починете, доста сте се напрегнали напоследък.

ЛЪВ

Ще се чувствате наистина празнично, независимо от времето навън. Все пак неделя е. Ще имате възможност да се срещнете с много хора, а и да приемете гости, изобщо ще се забавлявате, а какъв по-добър начин да си почине човек.

ДЕВА

Най-добре да си останете в къщи и да правите нещата, които ви харесват. И без друго няма да ви се занимава с много хора. Е, вечерта може да поканите гости, но нека са хора, които наистина харесвате, а не такива, с които имате формални отношения.

ВЕЗНИ

Ще се захванете с повече неща, отколкото можете да свършите. Не се претоварвайте излишно, все пак неделя е. Срещнете се с близки хора, които не ви натоварват емоционално.

СКОРПИОН

Днес ще мислите по сериозни въпроси. Само не се потискайте от разни дреболии, погледнете ситуацията в очите и действайте смело и решително.

СТРЕЛЕЦ

Денят обещава да бъде просто забележителен. Само си повярвайте, че наистина сте готини и невероятни хора. Е, не се възгордявайте толкова, но и не приемайте всичко прекалено лично.

КОЗИРОГ

Ще ви се иска да избягате от всички отговорности и задължения. Но пък можете да прекарате чудесно в компанията на любим човек. Всичко ще ви изглежда някак странно и нереално, но това може да означава просто, че живеете в приказка.

ВОДОЛЕЙ

Никога не пренебрегвайте добрите съвети. Пазете ги за по-специални случаи. Днес обаче случат не е такъв, възползвайте се мигновено от съвета, който ще ви дадат, ще ви е от полза.

РИБИ

Ще ви глождят сериозни вътрешни проблеми. Гледайте по-спокойно на света, не е нужно да изпадате в депресия. А междувременно идете някъде, където поне може да видите Слънцето или направете нещо красиво със собствените си ръце.

коментара

Продължете с четенето

Хороскоп

Хороскоп за 19 октомври

Публикувано

на

ОВЕН

В събота ще доказвате настойчиво правото си и вероятно няма да мине гладко денят. Не влизайте в нескончаеми спорове, не се конфронтирайте, възможно е съвсем незаслужено да понесете наказание и обидни епитети. Обстоятелствата са неизяснени и ще ви бъде много трудно.

ТЕЛЕЦ

Мнозина са обезпокоени по причина разделяне с някакво притежание – вероятно недвижим имот. Другата страна на въпроса опира до бракоразводно дело, след което също ще се лишите от доскорошно притежание. Събота по принцип е ден за спорове при вас и те ще се пренесат от личния в деловия ви живот или обратно.

БЛИЗНАЦИ

Справедливостта не се диктува и налага на другите. Тя е неприкосновена и видна за всички. Днес мнозина от Близнаци ще се опитат да направят именно това, без да се притесняват, че тяхната справедливост може да не е съвсем справедливост. Така само ще си създадете домашни неприятности.

РАК

В събота вашите успехи се ограничават само в сферата на професионалните ви задълженията. Някои от вас обаче имат по-добро мнение за шанса си и ще се ангажират с финансови дела, от които единствено ще загубят. Точно днес нямате необходимост от подобен род експерименти

ЛЪВ

Деловите ви ангажименти в събота са нож с две остриета. В единия случай действията ви, колкото и усърдни да са те, трябва да бъдат подкрепени с голяма бдителност, тъй като е възможно да бъдете изиграни с пари или документи. В другия те имат отношение към професионалната ви обвързаност, където обстановката е неизяснена.

ДЕВА

Събота е изпълненa с препятствия за мнозина от вас, но при повече упоритост ще се справите. Много ярко се открояват властимащите между вас и оставят след себе си впечатление на деспоти. Не се хвърляйте за придобивки днес. Можете да спечелите, но от тази печалба скоро ще платите много повече от спечеленото.

ВЕЗНИ

Известна невъзможност за емоционалното задоволяване ще бъде причина за неудовлетвореност при Везните в събота. Но това няма да продължи дълго, защото вие чудесно знаете от какво се нуждаете и как да си го набавите, така че разминаване едва ли ще има. Денят е ползотворен за делова дейност и пътуване.

СКОРПИОН

Добър шанс имате днес за финансови реализации и внезапно нарастващ късмет. Във връзка с намеренията ви за деня трябва да действате без забавяне, защото имате възможности за пълно разрешаване на захванатия проблем. Професионалният ден с нищо не привлича вниманието и ще премине по обикновен начин.

СТРЕЛЕЦ

Много съобразителни са днес Стрелците и са с подчертана вяра в собствените си сили. Имате пълно основание, а и добри възможности за реализация и материални облаги. Единствено финансовата сфера е извън възможностите ви днес, но това не възпира провеждането на полезни, а и печеливши контакти.

КОЗИРОГ

Малко неразположени започвате деня, което е временно и скоро след започване на активния ден ще ви мине. За повечето от Козирог събота предлага добри възможности за парични печалби. Днес почти нищо не спъва работите ви и можете да се надявате на безпрепятствен ден. Единствената негативна страна са съдружниците ви.

ВОДОЛЕЙ

Много от Водолей днес ще бъдат възнаградени за своята доброжелателност и отзивчивост. Ще получите делово предложение, обмислете го добре. Събота е положителен ден и успешно ще се справите с всичко, макар че мнозина се съмняват във възможностите си сега. А през деня те са много, включително и такива за придобивки. Добри възможности имат пътуващите за успешен и емоционален ден.

РИБИ

Един успешен ден, изпълнен с контакти и положителни действия. Много от вас ще осъществят намеренията си относно наемане на работа или успешно ще завършат започната дейност. Не отстъпвайте от принципите си. Всъщност сега вие можете да се ангажирате с повече от една дейност и ще успеете във всичко. Ще получите добри съвети или инструкции за развитие на бизнес планове.

коментара

Продължете с четенето
loading...

Facebook

КАЛЕНДАР

октомври 2019
П В С Ч П С Н
« сеп.    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

ПОПУЛЯРНИ