Свържете се с нас

Хороскоп

Хороскоп за 4 октомври

Публикувано

на

ОВЕН

Пазете се от допускане на грешки във финансовите дела поради липса на информация. Иначе петък може да се нарече печеливш, тъй като за мнозина възникват благоприятни условия за материална реализация. Не е изключено да получите изгодно професионално предложение.

ТЕЛЕЦ

Петък е подходящ за любов. Възможно е във вашия кръг да се появи човек, който няма да е безразличен към личността ви. Не давайте воля на користолюбие, намалете изискванията си относно придобивки. Не липсват печалби, но не е лошо да отдадете значимото и на любимия човек до вас.

БЛИЗНАЦИ

Изпъкват финансови печалби, най-вече от съдружен бизнес. Намерете време за срещи, имате шанс неочаквано да разрешите личен проблем. За някои Близнаци се забелязват изненадващо приятни контакти, вероятно с любовен оттенък. Не е изключено приятел да ви помогне в професионалното ви израстване.

РАК

Чувствате вътрешна дисхармония, възможно е конфликтно настроение. Бъдете предпазливи, намалете изискванията си. Започват позитивни промени в личния живот, които обаче няма да се осъществят бързо. Трудностите в изпълнението на професионалните задачи ще преодолеете с нечия подкрепа.

ЛЪВ

Шансът ви днес е за пари, но се налага да потърсите информация за възможностите, които се откриват в тази сфера. Ако става дума за предложение, обмислете положителните страни и недостатъците. Бъдете предпазливи в любовта, тук също сте предразположени към грешки.

ДЕВА

Петък е много късметлийски за представителите на Дева. Вероятно в кръга на познатите ви настъпва раздвижване, появяват се нови приятели. Ще имате успех и в любовните, и в материалните дела. Ще бъдете подкрепени, може да получите изгодни предложения. Ще се радвате на свобода за избор, но се изискват бързи решения.

ВЕЗНИ

Мнозина съзнателно търсят уединение, сякаш да преценят най-подходящото време за “нападение”. Предстои ви да вземете категорично решение за бъдещото развитие на любовните и на професионалните ви дела. Според звездите най-подходящо за работата ви е сътрудничеството.

СКОРПИОН

Склонни сте да занемарите собствените си дела, за да бъдете в услуга на други. Влияете се и от емоционалната си нагласа. Забелязват се промени, които обещават възможности да оправите финансовото си положение. Контактите ви са печеливши, но бъдете предпазливи в общуването си по делови теми.

СТРЕЛЕЦ

Денят може да премине доста досадно за вас, ако не се задействате да “гоните” изпълнението на задачите си. Имате шанс в професионалната сфера, което може да означава за някои Стрелци намиране на подходяща работа или изгодно предложение да подобрите позициите си в службата. Заинтересувайте се за подробностите.

КОЗИРОГ

Късметлии са днес Козирозите, дано се възползват от благоприятните условия за реализация. Търсете контакти. Освен съдействието, което ще получите, имате голям шанс във финансовата област. Ако проведете пътуване с парична цел, ще постигнете желаните резултати, където не се изключва и ново запознанство.

ВОДОЛЕЙ

На преден план пред Водолеите изпъкват благоприятни промени в живота им. Денят е с любовни вибрации за мнозина, но не е изключено и да заминете с цел приятни преживявания. Денят е хубав за развлечения, но не прекалявайте. Успех в професионалните финансови дела. Ще възникнат трудности във връзка с ваши решения. Не се съгласявайте с ново обещание без подписан договор.

РИБИ

Един ден, в който бихте могли да принесете полза както за деловото си развитие, така и за любовния живот. Ще ви съпътства успех. Творческите личности от знака ще се радват на блестяща изява и реализация. Добри предпоставки и за пътуване. Очертават се възможности за брачен съюз след дълго преживяване на неприятности. Опитайте се да изострите вниманието си и бъдете бдителни към всичко. Безпокойствата при мнозина са свързани сега с финанси.

коментара

Реклама
loading...

Хороскоп

Хороскоп за 20 октомври

Публикувано

на

ОВЕН

Можете спокойно да помечтаете. Днес ще гледате философски на света и всичко ще ви се струва лесно и постижимо. Очаква ви забележителна вечер, вашата награда от съдбата за “добро поведение”.

ТЕЛЕЦ

Хубав ден, макар че ще се чувствате малко напрегнати. Може да се получат някои недоразумения, но всичко ще е като на шега. Можете да отхвърлите доста работа днес, но не започвайте нищо ново.

БЛИЗНАЦИ

Отношенията ви няма да са много гладки, но ще е трудно да определите какво точно не е в ред. Може да ви се струва, че се опитват да ви подведат и сигурно ще сте прави. Не се опитвайте да заглаждате нещата, а просто бъдете искрени.

РАК

Неделя е, а вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Не се разпилявайте в много посоки, а правете нещата последователно. Но не забравяйте, че трябва да си починете, доста сте се напрегнали напоследък.

ЛЪВ

Ще се чувствате наистина празнично, независимо от времето навън. Все пак неделя е. Ще имате възможност да се срещнете с много хора, а и да приемете гости, изобщо ще се забавлявате, а какъв по-добър начин да си почине човек.

ДЕВА

Най-добре да си останете в къщи и да правите нещата, които ви харесват. И без друго няма да ви се занимава с много хора. Е, вечерта може да поканите гости, но нека са хора, които наистина харесвате, а не такива, с които имате формални отношения.

ВЕЗНИ

Ще се захванете с повече неща, отколкото можете да свършите. Не се претоварвайте излишно, все пак неделя е. Срещнете се с близки хора, които не ви натоварват емоционално.

СКОРПИОН

Днес ще мислите по сериозни въпроси. Само не се потискайте от разни дреболии, погледнете ситуацията в очите и действайте смело и решително.

СТРЕЛЕЦ

Денят обещава да бъде просто забележителен. Само си повярвайте, че наистина сте готини и невероятни хора. Е, не се възгордявайте толкова, но и не приемайте всичко прекалено лично.

КОЗИРОГ

Ще ви се иска да избягате от всички отговорности и задължения. Но пък можете да прекарате чудесно в компанията на любим човек. Всичко ще ви изглежда някак странно и нереално, но това може да означава просто, че живеете в приказка.

ВОДОЛЕЙ

Никога не пренебрегвайте добрите съвети. Пазете ги за по-специални случаи. Днес обаче случат не е такъв, възползвайте се мигновено от съвета, който ще ви дадат, ще ви е от полза.

РИБИ

Ще ви глождят сериозни вътрешни проблеми. Гледайте по-спокойно на света, не е нужно да изпадате в депресия. А междувременно идете някъде, където поне може да видите Слънцето или направете нещо красиво със собствените си ръце.

коментара

Продължете с четенето

Хороскоп

Хороскоп за 19 октомври

Публикувано

на

ОВЕН

В събота ще доказвате настойчиво правото си и вероятно няма да мине гладко денят. Не влизайте в нескончаеми спорове, не се конфронтирайте, възможно е съвсем незаслужено да понесете наказание и обидни епитети. Обстоятелствата са неизяснени и ще ви бъде много трудно.

ТЕЛЕЦ

Мнозина са обезпокоени по причина разделяне с някакво притежание – вероятно недвижим имот. Другата страна на въпроса опира до бракоразводно дело, след което също ще се лишите от доскорошно притежание. Събота по принцип е ден за спорове при вас и те ще се пренесат от личния в деловия ви живот или обратно.

БЛИЗНАЦИ

Справедливостта не се диктува и налага на другите. Тя е неприкосновена и видна за всички. Днес мнозина от Близнаци ще се опитат да направят именно това, без да се притесняват, че тяхната справедливост може да не е съвсем справедливост. Така само ще си създадете домашни неприятности.

РАК

В събота вашите успехи се ограничават само в сферата на професионалните ви задълженията. Някои от вас обаче имат по-добро мнение за шанса си и ще се ангажират с финансови дела, от които единствено ще загубят. Точно днес нямате необходимост от подобен род експерименти

ЛЪВ

Деловите ви ангажименти в събота са нож с две остриета. В единия случай действията ви, колкото и усърдни да са те, трябва да бъдат подкрепени с голяма бдителност, тъй като е възможно да бъдете изиграни с пари или документи. В другия те имат отношение към професионалната ви обвързаност, където обстановката е неизяснена.

ДЕВА

Събота е изпълненa с препятствия за мнозина от вас, но при повече упоритост ще се справите. Много ярко се открояват властимащите между вас и оставят след себе си впечатление на деспоти. Не се хвърляйте за придобивки днес. Можете да спечелите, но от тази печалба скоро ще платите много повече от спечеленото.

ВЕЗНИ

Известна невъзможност за емоционалното задоволяване ще бъде причина за неудовлетвореност при Везните в събота. Но това няма да продължи дълго, защото вие чудесно знаете от какво се нуждаете и как да си го набавите, така че разминаване едва ли ще има. Денят е ползотворен за делова дейност и пътуване.

СКОРПИОН

Добър шанс имате днес за финансови реализации и внезапно нарастващ късмет. Във връзка с намеренията ви за деня трябва да действате без забавяне, защото имате възможности за пълно разрешаване на захванатия проблем. Професионалният ден с нищо не привлича вниманието и ще премине по обикновен начин.

СТРЕЛЕЦ

Много съобразителни са днес Стрелците и са с подчертана вяра в собствените си сили. Имате пълно основание, а и добри възможности за реализация и материални облаги. Единствено финансовата сфера е извън възможностите ви днес, но това не възпира провеждането на полезни, а и печеливши контакти.

КОЗИРОГ

Малко неразположени започвате деня, което е временно и скоро след започване на активния ден ще ви мине. За повечето от Козирог събота предлага добри възможности за парични печалби. Днес почти нищо не спъва работите ви и можете да се надявате на безпрепятствен ден. Единствената негативна страна са съдружниците ви.

ВОДОЛЕЙ

Много от Водолей днес ще бъдат възнаградени за своята доброжелателност и отзивчивост. Ще получите делово предложение, обмислете го добре. Събота е положителен ден и успешно ще се справите с всичко, макар че мнозина се съмняват във възможностите си сега. А през деня те са много, включително и такива за придобивки. Добри възможности имат пътуващите за успешен и емоционален ден.

РИБИ

Един успешен ден, изпълнен с контакти и положителни действия. Много от вас ще осъществят намеренията си относно наемане на работа или успешно ще завършат започната дейност. Не отстъпвайте от принципите си. Всъщност сега вие можете да се ангажирате с повече от една дейност и ще успеете във всичко. Ще получите добри съвети или инструкции за развитие на бизнес планове.

коментара

Продължете с четенето
loading...

Facebook

КАЛЕНДАР

октомври 2019
П В С Ч П С Н
« сеп.    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

ПОПУЛЯРНИ