Свържете се с нас

Хороскоп

Хороскоп за 3 октомври

Публикувано

на

ОВЕН

За успешното развитие на четвъртък при вас е необходимо повече търпение, защото поне по отношение на финансите ще имате някакви задръжки. За служебната си реализация много от Овен трябва да изберат един от известните им варианти, като внимателно обмислят алтернативите.

ТЕЛЕЦ

Четвъртък при Телците се явява с някои трудности и необходимостта от съобразяване с обстоятелствата е задължителна. При партниране с колеги или приятели може да загубите позиции днес. В професионален аспект денят е много надежден и плодоносен за израстване в кариерата.

БЛИЗНАЦИ

Днес ще се наложи Близнаците да се справят с нововъзникнали проблеми по независещи от тях причини, но разрешението им няма да ги затрудни. Вашата разсъдъчност ви поставя в много силни и непоклатими позиции. В службата има вероятност да се сблъскате с неприятности.

РАК

Прибързаните действия днес може само да ви навредят. Ако обаче се заемете енергично и решително да планирате бъдещите си действия, ще се радвате на успех. Много радостен и успешен е професионалният ви ден. В четвъртък ще се сблъскате с оптимистични възможности за действие.

ЛЪВ

Успешен ден и при Лъвовете, при условие че бързо се ориентират в създадената обстановка и реагират аналогично. Разумното поведение по време на срещи и контакти ще ви бъде верен помощник, дори ако се наложи да отстъпвате. Следвайте интуицията си. Съществуват финансови затруднения и в партньорските взаимоотношения може да се наложи да се съгласите с перспективи, които са във ваш ущърб.

ДЕВА

Въпреки че се нагърбвате с много дейности, работата ви не е добре оценявана, а вие не правите решителни стъпки към подобряване на положението си. Днес се налага сериозно да се захванете с разрешаването на финансовия проблем, който не бива да отлагате или изчаквате. Разчитайте на себе си и личната деятелност.

ВЕЗНИ

Везните са в печеливши позиции, имате чудесни предпоставки за финансова реализация. Бъдете внимателни в служебните си контакти, където може някакво ново запознанство да разклати позициите ви и дори да ви измести. Семейният климат не е добър и вероятността от компрометация е много реална.

СКОРПИОН

Денят е благоприятен в делово отношение, но изглежда добрата тенденция е по-характерна за мъжете от знака. Професионалният ден е успешен и носи много радост в перспективите за разрешаване на интересуващ ви проблем. Труден ден е четвъртък за бизнеса ви и може да ви се предоставят неприятни за вас клаузи.

СТРЕЛЕЦ

За вас денят е най-неприятен от гледна точка на домашно-роднинските взаимоотношения. За професионална реализация обаче ще имате прекрасна възможност да избирате едно от много предложения. Важно е днес да го направите, въпреки че сте затруднени.

КОЗИРОГ

Вашата решителност за осъществяване на желания социален статут е силно изявена в четвъртък. Поради материални затруднения някои от вас са готови на отчаяни постъпки и скандали в службата. Добре е да заемете безкомпромисни позиции и да потърсите помощ за разрешаване на проблема.

ВОДОЛЕЙ

Водолей са с финансови проблеми и това определя цялостния ви облик през деня. Затормозеността ви е голяма, а нервното напрежение може да бъде предпоставка за скандална настроеност. Бизнесмените ще имат полезна делова и бизнес дейност, въпреки че няма да успеят в осъществяването на желаните финансови резултати. Не влагайте емоции в изпълнението на служебните си задачи, това ще ви доведе до грешки.

РИБИ

В четвъртък настроението при Риби е продиктувано от разочарованието им спрямо човек, на когото безгранично са вярвали. В службата на някои от вас ще се предложи обучение за по-високата ви квалификация. Успешно ще се справите и по този начин ще затвърдите добри социални позиции и финансово обезпечаване. При деловата си изява ще се натъкнете на добри предложения и идеи. Много от вас в четвъртък ще загърбят деловата реализация и обществените контакти, поради психически тормоз. Разчитайте на помощ.

коментара

Реклама
loading...

Хороскоп

Хороскоп за 20 октомври

Публикувано

на

ОВЕН

Можете спокойно да помечтаете. Днес ще гледате философски на света и всичко ще ви се струва лесно и постижимо. Очаква ви забележителна вечер, вашата награда от съдбата за “добро поведение”.

ТЕЛЕЦ

Хубав ден, макар че ще се чувствате малко напрегнати. Може да се получат някои недоразумения, но всичко ще е като на шега. Можете да отхвърлите доста работа днес, но не започвайте нищо ново.

БЛИЗНАЦИ

Отношенията ви няма да са много гладки, но ще е трудно да определите какво точно не е в ред. Може да ви се струва, че се опитват да ви подведат и сигурно ще сте прави. Не се опитвайте да заглаждате нещата, а просто бъдете искрени.

РАК

Неделя е, а вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Не се разпилявайте в много посоки, а правете нещата последователно. Но не забравяйте, че трябва да си починете, доста сте се напрегнали напоследък.

ЛЪВ

Ще се чувствате наистина празнично, независимо от времето навън. Все пак неделя е. Ще имате възможност да се срещнете с много хора, а и да приемете гости, изобщо ще се забавлявате, а какъв по-добър начин да си почине човек.

ДЕВА

Най-добре да си останете в къщи и да правите нещата, които ви харесват. И без друго няма да ви се занимава с много хора. Е, вечерта може да поканите гости, но нека са хора, които наистина харесвате, а не такива, с които имате формални отношения.

ВЕЗНИ

Ще се захванете с повече неща, отколкото можете да свършите. Не се претоварвайте излишно, все пак неделя е. Срещнете се с близки хора, които не ви натоварват емоционално.

СКОРПИОН

Днес ще мислите по сериозни въпроси. Само не се потискайте от разни дреболии, погледнете ситуацията в очите и действайте смело и решително.

СТРЕЛЕЦ

Денят обещава да бъде просто забележителен. Само си повярвайте, че наистина сте готини и невероятни хора. Е, не се възгордявайте толкова, но и не приемайте всичко прекалено лично.

КОЗИРОГ

Ще ви се иска да избягате от всички отговорности и задължения. Но пък можете да прекарате чудесно в компанията на любим човек. Всичко ще ви изглежда някак странно и нереално, но това може да означава просто, че живеете в приказка.

ВОДОЛЕЙ

Никога не пренебрегвайте добрите съвети. Пазете ги за по-специални случаи. Днес обаче случат не е такъв, възползвайте се мигновено от съвета, който ще ви дадат, ще ви е от полза.

РИБИ

Ще ви глождят сериозни вътрешни проблеми. Гледайте по-спокойно на света, не е нужно да изпадате в депресия. А междувременно идете някъде, където поне може да видите Слънцето или направете нещо красиво със собствените си ръце.

коментара

Продължете с четенето

Хороскоп

Хороскоп за 19 октомври

Публикувано

на

ОВЕН

В събота ще доказвате настойчиво правото си и вероятно няма да мине гладко денят. Не влизайте в нескончаеми спорове, не се конфронтирайте, възможно е съвсем незаслужено да понесете наказание и обидни епитети. Обстоятелствата са неизяснени и ще ви бъде много трудно.

ТЕЛЕЦ

Мнозина са обезпокоени по причина разделяне с някакво притежание – вероятно недвижим имот. Другата страна на въпроса опира до бракоразводно дело, след което също ще се лишите от доскорошно притежание. Събота по принцип е ден за спорове при вас и те ще се пренесат от личния в деловия ви живот или обратно.

БЛИЗНАЦИ

Справедливостта не се диктува и налага на другите. Тя е неприкосновена и видна за всички. Днес мнозина от Близнаци ще се опитат да направят именно това, без да се притесняват, че тяхната справедливост може да не е съвсем справедливост. Така само ще си създадете домашни неприятности.

РАК

В събота вашите успехи се ограничават само в сферата на професионалните ви задълженията. Някои от вас обаче имат по-добро мнение за шанса си и ще се ангажират с финансови дела, от които единствено ще загубят. Точно днес нямате необходимост от подобен род експерименти

ЛЪВ

Деловите ви ангажименти в събота са нож с две остриета. В единия случай действията ви, колкото и усърдни да са те, трябва да бъдат подкрепени с голяма бдителност, тъй като е възможно да бъдете изиграни с пари или документи. В другия те имат отношение към професионалната ви обвързаност, където обстановката е неизяснена.

ДЕВА

Събота е изпълненa с препятствия за мнозина от вас, но при повече упоритост ще се справите. Много ярко се открояват властимащите между вас и оставят след себе си впечатление на деспоти. Не се хвърляйте за придобивки днес. Можете да спечелите, но от тази печалба скоро ще платите много повече от спечеленото.

ВЕЗНИ

Известна невъзможност за емоционалното задоволяване ще бъде причина за неудовлетвореност при Везните в събота. Но това няма да продължи дълго, защото вие чудесно знаете от какво се нуждаете и как да си го набавите, така че разминаване едва ли ще има. Денят е ползотворен за делова дейност и пътуване.

СКОРПИОН

Добър шанс имате днес за финансови реализации и внезапно нарастващ късмет. Във връзка с намеренията ви за деня трябва да действате без забавяне, защото имате възможности за пълно разрешаване на захванатия проблем. Професионалният ден с нищо не привлича вниманието и ще премине по обикновен начин.

СТРЕЛЕЦ

Много съобразителни са днес Стрелците и са с подчертана вяра в собствените си сили. Имате пълно основание, а и добри възможности за реализация и материални облаги. Единствено финансовата сфера е извън възможностите ви днес, но това не възпира провеждането на полезни, а и печеливши контакти.

КОЗИРОГ

Малко неразположени започвате деня, което е временно и скоро след започване на активния ден ще ви мине. За повечето от Козирог събота предлага добри възможности за парични печалби. Днес почти нищо не спъва работите ви и можете да се надявате на безпрепятствен ден. Единствената негативна страна са съдружниците ви.

ВОДОЛЕЙ

Много от Водолей днес ще бъдат възнаградени за своята доброжелателност и отзивчивост. Ще получите делово предложение, обмислете го добре. Събота е положителен ден и успешно ще се справите с всичко, макар че мнозина се съмняват във възможностите си сега. А през деня те са много, включително и такива за придобивки. Добри възможности имат пътуващите за успешен и емоционален ден.

РИБИ

Един успешен ден, изпълнен с контакти и положителни действия. Много от вас ще осъществят намеренията си относно наемане на работа или успешно ще завършат започната дейност. Не отстъпвайте от принципите си. Всъщност сега вие можете да се ангажирате с повече от една дейност и ще успеете във всичко. Ще получите добри съвети или инструкции за развитие на бизнес планове.

коментара

Продължете с четенето
loading...

Facebook

КАЛЕНДАР

октомври 2019
П В С Ч П С Н
« сеп.    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

ПОПУЛЯРНИ