Бизнесменът Веселин Камбуров: Кметът Владимир Москов е народен човек, преобрази Гоце Делчев, създаде екип от професионалисти

БСП Гоце Делчев откри официално предизборната си кампания. За пореден път столетницата залага на силната кандидатура на Владимир Москов за кмет. Москов беше издигнат за седми мандат начело на Гоце Делчев.

„Ценя неговата честност искреност и близостта му с всеки един човек. Също и това, че не дели хората политически, религиозно… просто народен човек, можещ човек. Преобрази Гоце Делчев в европейски град, какъвто няма в България, създаде екип от професионалисти, който печели много европейски проекти. Затова искам и аз да работя в такъв екип на доказал се човек, който не прави празни обещания. И аз има с какво да помагам с опита си в екологията, туризма и др.“, сподели бизнесменът Веселин Камбуров.
Пропмняме, че в началото на месеца в Гоце Делчев гостува лидерът на БСП Корнелия Нинова. Тя обяви, че общината е образец за управление в полза на гражданите. „Вие издигате Владимир Москов за седми мандат и ще спечелите. Силата ви е в единството и упоритата работа.“, сподели тя.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене