Свържете се с нас

Политика

На какво разчита Ахмед Башев?

Публикувано

на

Скандалния екс кмет и депутат Ахмед Башев от Гърмен вече не е член нито кандидат на ДПС. Пропиля си всички шансове, партията която го създаде да го издигне пак, защото я предаде. Сега обаче подвел пет -шест заблудени овчици, духовния пастир Башев, отново се явява на избори да се бори за доверието на гърменлии. С какви очи питаме ние от Топ Преса? Сега ако се наложи той да отговори публично на този въпрос, убедени сме че ще каже „хората винаги са гласували за личността Башев, а не за партията която го издига“ и типично в негов стил ще взриви отново ефира с така познатата си нарцистичност. Тоз ипът няма да може да излъже и себе си, смятаме ние от местната медия. Защо ли? Защото от всички медии ние най – добре познаваме егото на Башев и неговият политически и човешки характер. Той в момента е удавен от бяс и мъка че, изпусна всичко което беше плел градил и строил от ръцете си, всичко това одите в хора които той претендира че е създал. Но това не го прави повален герой, това го прави провален пастир. В момента Ахмед Башев се занимава с отглеждането на овце, спокойно можем да направим ракурс между животновъдството му и личната политика. Умее да събира стадо, не може да го пасе и да се грижи за него… стадото се разбяга. И сега защо? Защо е тръгнал да събира отново стадото овчарят Башев? На няколко пъти получи своя шанс и  го пропиля. Провали се! Ние ще ви кажем каква му е целта, този път Башев е решил че няма да пасе и да гледа, да се грижи за стадото си стане ли кмет…Този път ще стриже, ще дои и ще коли.  Целта е да си върни загубите и да отмъсти. За това внимавайте на кого ще дадете гласа си жители на Гърмен? Башев няма избор а вие имате – не му го давайте! Готви ви отмъщение!

коментара

Политика

Позиция относно Местни избори 2019 година в Община Благоевград

Публикувано

на

ПОЗИЦИЯ

относно Местни избори 2019 година в Община Благоевград от местните структури на :

Политическа партия „Движение Да България“
Политическа партия „Зелено движение“

коментара

Продължете с четенето

Политика

73 от становища и позиции в подкрепа на Иван Гешев

Публикувано

на

Свързани с подсъдимите Цветан Василев и Иво Прокопиев неправителствени организации с въпроси към номинирания за следващ “обвинител №1”

Общо 91 са писмата с представени становища, позиции и/или въпроси във връзка с процедурата за избор на главен прокурор на Република България от правоимащите субекти, съгласно – чл. 173, ал. 9 от ЗСВ и раздел II, т. 6 от Правилата за избор на председател на Върховния касационен съд, председател на Върховния административен съд и главен прокурор – юридически лица с нестопанска цел, професионални и научни организации, висши училища, магистрати, органи и институции, с които е работил кандидатът за главен прокурор, съобщиха от кадровия орган.

Становищата и въпросите, включително постъпилите в последния ден, съгласно Хронограмата – 16.10.2019 г., са публикувани на интернет сайта на ВСС в законоустановения тридневен срок. Писмата с поставени въпроси към кандидата са публикувани в хронологичен ред в графа “Въпроси/Отговори”, като в някои от тях се съдържат и становища, уточняват още от ВСС.

В 73 от становищата и позициите е заявена подкрепа към кандидатурата на Иван Гешев – заместник на главния прокурор при ВКП, и/или е отправен призив за провеждане на процедурата в съответствие със закона и без поддаване на опити за вмешателство. В 12 становища е изразено несъгласие с издигнатата кандидатура или се съдържа искане за прекратяване на изборната процедура.

Писмени въпроси към кандидата са предоставени от Управителния съвет на Асоциацията на прокурорите в България, Сдружение “Обществен съвет за правосъдие”, ГД “БОЕЦ”, с председател Георги Б. Георгиев – демонстриращ близост със задочно подсъдимия за фалита на КТБ Цветан Василев, Български институт за правни инициативи, основан от провалилия се като правосъден министър и настоящ партиен лидер Христо Иванов, адв. Адела Качаунова – директор на Правната програма на Български хелзинкски комитет, Управителен съвет на Камарата на следователите в България, от “Правосъдие за всеки”, известни като организатори на протестърските пърформанси срещу държавното обвинение, от свързаната с подсъдимия Иво Прокопиев Фондация “Антикорупционен фонд”, както и от близкия до кръга “Капитал” – Институт за пазарна икономика, от Софийски адвокатски съвет и от Фондация “Български адвокати за правата на човека”, в чието ръководство участват промотирани от медиите на Прокопиев адвокати.

Кандидатът за главен прокурор е депозирал писмо до членовете на Висшия съдебен съвет, в което представя своята позиция във връзка със становището на “БОЕЦ”, припомнят от ВСС.

коментара

Продължете с четенето
loading...

Facebook

КАЛЕНДАР

октомври 2019
П В С Ч П С Н
« сеп.    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

ПОПУЛЯРНИ