Свържете се с нас

Хороскоп

Хороскоп за 2 октомври

Публикувано

на

ОВЕН

Определението за сряда е свързано с проекти за печалба. Овните ще имат повод както за смесена радост, така и за размисъл по въпроси, касаещи социалното ви положение. За делови живот сте в много силни позиции и “земните сили” са на ваша страна.

ТЕЛЕЦ

Макар че сте със стабилно излъчване и в изгодно положение за деня, вие сте предразположени да предизвиквате сами неприятностите си. Притесненията за пари ще са основна тема за деня и няма добри предпоставки за благоприятен бизнес и обществена изява.

БЛИЗНАЦИ

Тежък ден за Близнаци е сряда и ще се наложи да се справяте с криза в дома и финансови проблеми. Позициите за този ден сочат много скандали, най-вече в службата ви, където има опасност да не одобрят работата ви. Комплицирана обстановка за лични и обществени контакти.

РАК

Оптимистично настроени сте за този ден и точно това настроение може много да ви помогне за личната ви реализация. И при Раците се наблюдава скандална предразположеност и ако не дават израз на подобни временни състояния, може много да облекчат себе си в сряда.

ЛЪВ

Лъвовете са безкомпромисни днес в осъществяването си и придобиването на пари. Денят обаче не е с финансова определеност, тъй че е по-добре да се съсредоточите в друга дейност. Наблегнете на работата и свършете всичко за днес, ще оставите добро впечатление и ще затвърдите позициите си в професионално естество. В контактите си бъдете внимателни.

ДЕВА

Имате много важни задачи за днес, които сте си наумили да свършите. Ще успеете въпреки неприятностите, с които ще се сблъскате в сряда. Служебният ден е натоварен и тежък и ще имате много поводи да се чувствате притеснени. Деви, контактите ви днес са в добра светлина и ще се чувствате удовлетворени от успехите си.

ВЕЗНИ

Везните са подозрителни и изпълнени със съмнение по отношение на някои делови въпроси. Налице са лични проблеми, внимавайте те да не вземат връх, което може да се окаже особено негативно за общественото ви положение. Не допускайте личните емоции да преобладават и не любовта ви трябва да бъде стимул за делови изяви.

СКОРПИОН

Денят е положителен при Скорпион и повечето от вас са заредени с много енергия. В различни случаи тя ще се прояви под формата на спорове, съперничество и борба за надмощие. На работното място се организирайте добре, защото има вероятност да си навлечете гнева на шефа. При партниране са налице неприятности и скандали.

СТРЕЛЕЦ

Сряда за вас е свързана с материалните проблеми, които изпитвате. Вашият интимен живот – любовта и привличането, е в истинска хармония. При по-добра организация и компетентност от ваша страна може да си спестите някои негативни прояви.

КОЗИРОГ

Козирог са обзети от мисълта върху предложение за съвместна дейност, което касае личния ви живот и социалното ви място там. Професионалната сряда е трудна и предлага справяне със сериозни проблеми. Налага се да поставите на по-заден план личната затормозеност и да покажете характерния си професионализъм. Остра нужда изпитвате от контакт с приятели.

ВОДОЕЛЕЙ

Сряда е трудна и затормозена и при Водолей. Много от вас няма да се чувстват добре, а и има наличие на дисбаланс във взаимоотношенията. Става въпрос за някакви проблеми в интимния живот, които могат да окажат влияние и върху професионалната ви изява. Вие сте стриктни до педантичност тук, но има вероятност заради друг да понесете неприятности.

РИБИ

Сряда е особено тежка за дамите от Риби. Въпреки че сте склонни към благородни действия, има вероятност да бъдете използвани и емоционално изцедени. Денят е с негативна характеристика и се налага да се съобразите с това. Внимавайте в службата да не се сблъскате с влиятелен мъж, който днес също е в лошо настроение и може много да ви навреди. Партньорски взаимоотношения с жена могат да станат повод за смесена радост и размисъл върху добро предложение. Бизнесмените могат днес да променят нещо в начина си на работа.

коментара

Реклама
loading...

Хороскоп

Хороскоп за 20 октомври

Публикувано

на

ОВЕН

Можете спокойно да помечтаете. Днес ще гледате философски на света и всичко ще ви се струва лесно и постижимо. Очаква ви забележителна вечер, вашата награда от съдбата за “добро поведение”.

ТЕЛЕЦ

Хубав ден, макар че ще се чувствате малко напрегнати. Може да се получат някои недоразумения, но всичко ще е като на шега. Можете да отхвърлите доста работа днес, но не започвайте нищо ново.

БЛИЗНАЦИ

Отношенията ви няма да са много гладки, но ще е трудно да определите какво точно не е в ред. Може да ви се струва, че се опитват да ви подведат и сигурно ще сте прави. Не се опитвайте да заглаждате нещата, а просто бъдете искрени.

РАК

Неделя е, а вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Не се разпилявайте в много посоки, а правете нещата последователно. Но не забравяйте, че трябва да си починете, доста сте се напрегнали напоследък.

ЛЪВ

Ще се чувствате наистина празнично, независимо от времето навън. Все пак неделя е. Ще имате възможност да се срещнете с много хора, а и да приемете гости, изобщо ще се забавлявате, а какъв по-добър начин да си почине човек.

ДЕВА

Най-добре да си останете в къщи и да правите нещата, които ви харесват. И без друго няма да ви се занимава с много хора. Е, вечерта може да поканите гости, но нека са хора, които наистина харесвате, а не такива, с които имате формални отношения.

ВЕЗНИ

Ще се захванете с повече неща, отколкото можете да свършите. Не се претоварвайте излишно, все пак неделя е. Срещнете се с близки хора, които не ви натоварват емоционално.

СКОРПИОН

Днес ще мислите по сериозни въпроси. Само не се потискайте от разни дреболии, погледнете ситуацията в очите и действайте смело и решително.

СТРЕЛЕЦ

Денят обещава да бъде просто забележителен. Само си повярвайте, че наистина сте готини и невероятни хора. Е, не се възгордявайте толкова, но и не приемайте всичко прекалено лично.

КОЗИРОГ

Ще ви се иска да избягате от всички отговорности и задължения. Но пък можете да прекарате чудесно в компанията на любим човек. Всичко ще ви изглежда някак странно и нереално, но това може да означава просто, че живеете в приказка.

ВОДОЛЕЙ

Никога не пренебрегвайте добрите съвети. Пазете ги за по-специални случаи. Днес обаче случат не е такъв, възползвайте се мигновено от съвета, който ще ви дадат, ще ви е от полза.

РИБИ

Ще ви глождят сериозни вътрешни проблеми. Гледайте по-спокойно на света, не е нужно да изпадате в депресия. А междувременно идете някъде, където поне може да видите Слънцето или направете нещо красиво със собствените си ръце.

коментара

Продължете с четенето

Хороскоп

Хороскоп за 19 октомври

Публикувано

на

ОВЕН

В събота ще доказвате настойчиво правото си и вероятно няма да мине гладко денят. Не влизайте в нескончаеми спорове, не се конфронтирайте, възможно е съвсем незаслужено да понесете наказание и обидни епитети. Обстоятелствата са неизяснени и ще ви бъде много трудно.

ТЕЛЕЦ

Мнозина са обезпокоени по причина разделяне с някакво притежание – вероятно недвижим имот. Другата страна на въпроса опира до бракоразводно дело, след което също ще се лишите от доскорошно притежание. Събота по принцип е ден за спорове при вас и те ще се пренесат от личния в деловия ви живот или обратно.

БЛИЗНАЦИ

Справедливостта не се диктува и налага на другите. Тя е неприкосновена и видна за всички. Днес мнозина от Близнаци ще се опитат да направят именно това, без да се притесняват, че тяхната справедливост може да не е съвсем справедливост. Така само ще си създадете домашни неприятности.

РАК

В събота вашите успехи се ограничават само в сферата на професионалните ви задълженията. Някои от вас обаче имат по-добро мнение за шанса си и ще се ангажират с финансови дела, от които единствено ще загубят. Точно днес нямате необходимост от подобен род експерименти

ЛЪВ

Деловите ви ангажименти в събота са нож с две остриета. В единия случай действията ви, колкото и усърдни да са те, трябва да бъдат подкрепени с голяма бдителност, тъй като е възможно да бъдете изиграни с пари или документи. В другия те имат отношение към професионалната ви обвързаност, където обстановката е неизяснена.

ДЕВА

Събота е изпълненa с препятствия за мнозина от вас, но при повече упоритост ще се справите. Много ярко се открояват властимащите между вас и оставят след себе си впечатление на деспоти. Не се хвърляйте за придобивки днес. Можете да спечелите, но от тази печалба скоро ще платите много повече от спечеленото.

ВЕЗНИ

Известна невъзможност за емоционалното задоволяване ще бъде причина за неудовлетвореност при Везните в събота. Но това няма да продължи дълго, защото вие чудесно знаете от какво се нуждаете и как да си го набавите, така че разминаване едва ли ще има. Денят е ползотворен за делова дейност и пътуване.

СКОРПИОН

Добър шанс имате днес за финансови реализации и внезапно нарастващ късмет. Във връзка с намеренията ви за деня трябва да действате без забавяне, защото имате възможности за пълно разрешаване на захванатия проблем. Професионалният ден с нищо не привлича вниманието и ще премине по обикновен начин.

СТРЕЛЕЦ

Много съобразителни са днес Стрелците и са с подчертана вяра в собствените си сили. Имате пълно основание, а и добри възможности за реализация и материални облаги. Единствено финансовата сфера е извън възможностите ви днес, но това не възпира провеждането на полезни, а и печеливши контакти.

КОЗИРОГ

Малко неразположени започвате деня, което е временно и скоро след започване на активния ден ще ви мине. За повечето от Козирог събота предлага добри възможности за парични печалби. Днес почти нищо не спъва работите ви и можете да се надявате на безпрепятствен ден. Единствената негативна страна са съдружниците ви.

ВОДОЛЕЙ

Много от Водолей днес ще бъдат възнаградени за своята доброжелателност и отзивчивост. Ще получите делово предложение, обмислете го добре. Събота е положителен ден и успешно ще се справите с всичко, макар че мнозина се съмняват във възможностите си сега. А през деня те са много, включително и такива за придобивки. Добри възможности имат пътуващите за успешен и емоционален ден.

РИБИ

Един успешен ден, изпълнен с контакти и положителни действия. Много от вас ще осъществят намеренията си относно наемане на работа или успешно ще завършат започната дейност. Не отстъпвайте от принципите си. Всъщност сега вие можете да се ангажирате с повече от една дейност и ще успеете във всичко. Ще получите добри съвети или инструкции за развитие на бизнес планове.

коментара

Продължете с четенето
loading...

Facebook

КАЛЕНДАР

октомври 2019
П В С Ч П С Н
« сеп.    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

ПОПУЛЯРНИ