Кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Перник Вяра Церовска: Грижата за възрастните хора ще продължи да бъде сред основните ни приоритети

Грижата за възрастните хора ще продължи да бъде сред основните ни приоритети и през следващия мандат. Предстои да реализираме един желан проект – Дом на пенсионера в квартал „Мошино“. Това заяви по време на емоционална среща с представители на пенсионерски клуб „Миньор“ кандидатът за кмет на oбщина Перник д-р Вяра Церовска. Тя  благодари за поканата да бъде гост в празничния ден и отправи своите пожелания към хората от третата възраст за  достоен и дълголетен живот.
„Тук е отборът, който иска Перник да се развива. Благодарим за градивните критики и за силната подкрепа, която ни давате. През последните четири години работихме честно и откровено и затова днес заставаме пред вас с открити лица и уверени в своята кампания, за да поискаме вашето доверие“, сподели кандидатът на политическа партия ГЕРБ.
На празника по случай Международния ден на възрастните хора присъстваха кандидатите за общински съветници от листата на ПП ГЕРБ. Председателят на общинското ръководство на пенсионерите инж. Стаменка Велинова  изказа специални благодарности към Вяра Церовска и нейният екип в община Перник за подкрепата и разбирането през годините. Празникът на възрастните хора уважиха още народните представители Красимир Велчев и д-р Александър Александров, общинският ръководител на ГЕРБ-Перник Ирена Соколова и кандидатът за  кмет на кметство „Изток“ инж. Емил Костадинов, които поздравиха възрастните гора по случай днешния празник и ги призоваха да упражнят правото си на глас в изборите на общински съветници и кметове на 27 октомври, като подкрепят екипът с дългосрочна визия за развитие на Перник.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене