Свържете се с нас

Скандали

Защо, освен задължителните лица никой от района не уважи празника на ЮЗУ?

Публикувано

на

С поднасяне на цветя пред бюст-паметника на Неофит Рилски, започна празничната церемония във висшето учебно заведение. Ректорът на ЮЗУ „Н. Рилски“, проф. Борислав Юруков, приветства всички първокурсници и ги увери, че университетът който са избрали, ще им помогне да сбъднат мечтите си. Колко мило? Местните медии гръмнаха, направиха поредния платен PR на бай Боби и неговата клика и услужливо отместваха обективите си от към – публиката дошла да уважи, мероприятието. Кой уважи събитието? БНР писа следното: Представители на държавната и местната власт демек Кмета Камбитов и Тасков, на духовенството – демек Владиката, на различни институции, се обединиха около пожеланието: „На добър час! демек областния управител“Други никой! Къде бях аместните депутати? Къде бяха директорите на другите училища? Къде бяха обществениците, културните дейци…? Къде? Нямаше ги! Репортерите на Топ Преса се шегуват че следващата година, ако Юруков бак е ректор, ще се наложи да плаща н есамо н амедии да го хвалят но и на платена публика, защото се видя на какво уважение се радва той. Демек – никакво! П отова уважаеми читатели можете да си направите сметка за рейтинга на ЮЗУ от това управление. Не е ли време то да си одиoe, щото осъдената Мегз изнасяша лекции в юзу, Вуковска която напусна ЮЗУ заради корупцията и ред други скандални примери доказват че униеверситета се срива, виновен е Юруков и компания….

коментара

ВИДЕО

САМО В ТОП ПРЕСА! Истината за БИОЕЦ “РУБИН 08”!!!

Публикувано

на

За първи път в медийното пространство!

Истината за БИОЕЦ “РУБИН 08”!!!

САМО В ТОП ПРЕСА!

Говори Илиан Личев,
управител и съсобственик на БИОЕЦ “РУБИН 08”
на четири очи с Методи Байрактарски!!!

 

коментара

Продължете с четенето

Новини

След публикация в Топ Преса! Браво! Оправиха стълбовете!

Публикувано

на

Необичайно за нас, но в този брой ще хвалим…

В миналия брой ви показахме 7 опасни стълба. И писахме:  “Поправете си грешката, това са ваши пропуски, немарливост…. Обезопасете стълбовете пък ние ще ви похвалим за добре свършената работа в следващия брой!”.

    

Припомняме ви, че  Топ Преса забеляза, че на ул. „Александър Малинов“ в Благоевград стълбовете са със стърчащи кабели и без капаци.   Твърде опасно и безотговорно, за да бъдат оставени в това състояние.  Предполагам знаете, че на ул. „Александър Малинов“ в Благоевград се намират: Спортен интернат Благоевград, Обединено детско заведение № 2 “Детски свят”, Природо-математическа гимназия „Акад. С. Корольов“ и Езикова Гимназия „Акад. Людмил Стоянов“. Потокът от деца е огромен. Стълбовете, които заснехме са 7 на брой, то май са и всички на тази улица.  Знаейки, че всички четат Топ Прес се възползвахме от влиянието си на медия №1 в Югозапада и подканихме хората да се свършат работата. Всички стълбове са обезопасени. Топ Преса изказва специални благодарности за бързата реакция.

Методи Байрактарски зам.председател на редакционния съвет на Топ Преса

коментара

Продължете с четенето
loading...

Facebook

КАЛЕНДАР

октомври 2019
П В С Ч П С Н
« сеп.    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

ПОПУЛЯРНИ