Свържете се с нас

Хороскоп

Хороскоп за 1 октомври

Публикувано

на

ОВЕН

Днес трябва да бъдете критични към съобщения и новини, възможно е да получите лъжлива информация за пари. Не е изключено предателство от приятел или разочарование от шеф, който няма да спази обещание за увеличение на заплатата ви.

ТЕЛЕЦ

Във вторник Телците са съобразителни, а интересите им – многостранни. Където и да насочите усилията си, резултатът ще е твърде задоволителен. Очакват ви успехи във финансови операции или плодотворни делови срещи. Някои е възможно да постигнат споразумение за съдружен бизнес в дългосрочен план.

БЛИЗНАЦИ

Успешен ден за Близнаците, очертават се добри възможности в деловия живот. Предпазливо приемайте обещания от жени. Разчитайте на личната си активност, тя може да се прояви в няколко направления: финанси, контакти, обществена активност, разговори с делови партньори. Не са изключени придобивки в службата.

РАК

Бъдете особено внимателни в действията си, възможно е да ви разочароват ваши професионални намерения или сами да създадете условия, противоположни на стремежите ви. Днес са възможни делови контакти, от които ще имате някаква реализация или придобивка, но тя ще е временна. Очаквайте изненада от любим човек.

ЛЪВ

Вторник е успешен ден за вас, което се дължи изключително на вашия професионализъм и търпение при прецизното изпълнение на задълженията. Повишеното чувство за отговорност е условие за проява на истинската ви природа, грижейки се за просперитета и на другите. Добър ден за ново начало.

ДЕВА

Мнозина представители на Дева са предразположени към рискове днес. Шансът ви не е много висок и ако рискувате, ще е не само безполезно, но и вредно за вас. Склонни сте към прибързани действия, което няма да ви донесе нищо добро. В деловия живот влагайте повече търпение и аналитичност. Наблегнете на контактите, на изгодни позиции сте.

ВЕЗНИ

Активни сте по отношение на личните си планове във вторник. Днес може да проведете важни срещи, свързани с ваша идея, но най-вече с подготовка за реализацията й. Не е ден за начало на нова дейност. Благоприятно ще е развитието на финансовите ви дела. Не прибързвайте и не действате необмислено в службата.

СКОРПИОН

Вторник определя финансови успехи за Скорпионите. Успешни ще са и контактите ви, които при едни се изразяват в преговори и уточняване по делови въпроси, а при други в подписване на договор. Налага се да приведете в ред ангажиментите си, които често са по няколко наведнъж, няма да ви е трудно, но трябва да подходите по нов начин.

СТРЕЛЕЦ

Днес сте с повишен емоционален тонус, което се дължи на положително развитие на интимните ви контакти или на добра новина от любовния ви живот. Каквото и да е, ще ви помогне да постигнете всичко, което е прицелна точка на усилията ви. Успехът ви ще е още по-значителен, ако се ангажирате с нещо, което смятате за трудно осъществимо.

КОЗИРОГ

Миролюбиви, търпеливи и с висок професионален престиж, Козирозите и днес ще защитят качествата си в присъщия им стил. Имате възможности за силна делова реализация, но малцина ще се възползват от тях, защото съдбата често ви ги предоставя и приемате шанса си за нещо нормално. Той е в служебен, обществен и личен план.

ВОДОЛЕЙ

Днес сте философски настроени, и при това с необходимата задълбоченост. За всички е валидно благоразумието и предпазливостта в деловите отношения и обществените контакти. Възможно е ваше намерение във финансовата сфера да пропадне, днес не се занимавайте с него. Някои ще имат възможност за делова реализация и издигане в йерархията. Мнозина от знака са пред промяна във финансово отношение. Тази промяна засяга любовните ви дела, най-вероятно ще започнете нова връзка.

РИБИ

Положителните и отрицателните влияния при Риби във вторник са еднакви, ще се редуват ту успехи, ту трудности. Има вероятност ваше намерение да пропадне, не залагайте на дейност, в чийто успешен завършек не сте убедени. От друга страна, имате делови шанс и възможности за придобивки, някои ще получат добри новини по важен въпрос. Сега са осъществими намеренията ви за контакти с влиятелни хора.

коментара

Реклама
loading...

Хороскоп

Хороскоп за 20 октомври

Публикувано

на

ОВЕН

Можете спокойно да помечтаете. Днес ще гледате философски на света и всичко ще ви се струва лесно и постижимо. Очаква ви забележителна вечер, вашата награда от съдбата за “добро поведение”.

ТЕЛЕЦ

Хубав ден, макар че ще се чувствате малко напрегнати. Може да се получат някои недоразумения, но всичко ще е като на шега. Можете да отхвърлите доста работа днес, но не започвайте нищо ново.

БЛИЗНАЦИ

Отношенията ви няма да са много гладки, но ще е трудно да определите какво точно не е в ред. Може да ви се струва, че се опитват да ви подведат и сигурно ще сте прави. Не се опитвайте да заглаждате нещата, а просто бъдете искрени.

РАК

Неделя е, а вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Не се разпилявайте в много посоки, а правете нещата последователно. Но не забравяйте, че трябва да си починете, доста сте се напрегнали напоследък.

ЛЪВ

Ще се чувствате наистина празнично, независимо от времето навън. Все пак неделя е. Ще имате възможност да се срещнете с много хора, а и да приемете гости, изобщо ще се забавлявате, а какъв по-добър начин да си почине човек.

ДЕВА

Най-добре да си останете в къщи и да правите нещата, които ви харесват. И без друго няма да ви се занимава с много хора. Е, вечерта може да поканите гости, но нека са хора, които наистина харесвате, а не такива, с които имате формални отношения.

ВЕЗНИ

Ще се захванете с повече неща, отколкото можете да свършите. Не се претоварвайте излишно, все пак неделя е. Срещнете се с близки хора, които не ви натоварват емоционално.

СКОРПИОН

Днес ще мислите по сериозни въпроси. Само не се потискайте от разни дреболии, погледнете ситуацията в очите и действайте смело и решително.

СТРЕЛЕЦ

Денят обещава да бъде просто забележителен. Само си повярвайте, че наистина сте готини и невероятни хора. Е, не се възгордявайте толкова, но и не приемайте всичко прекалено лично.

КОЗИРОГ

Ще ви се иска да избягате от всички отговорности и задължения. Но пък можете да прекарате чудесно в компанията на любим човек. Всичко ще ви изглежда някак странно и нереално, но това може да означава просто, че живеете в приказка.

ВОДОЛЕЙ

Никога не пренебрегвайте добрите съвети. Пазете ги за по-специални случаи. Днес обаче случат не е такъв, възползвайте се мигновено от съвета, който ще ви дадат, ще ви е от полза.

РИБИ

Ще ви глождят сериозни вътрешни проблеми. Гледайте по-спокойно на света, не е нужно да изпадате в депресия. А междувременно идете някъде, където поне може да видите Слънцето или направете нещо красиво със собствените си ръце.

коментара

Продължете с четенето

Хороскоп

Хороскоп за 19 октомври

Публикувано

на

ОВЕН

В събота ще доказвате настойчиво правото си и вероятно няма да мине гладко денят. Не влизайте в нескончаеми спорове, не се конфронтирайте, възможно е съвсем незаслужено да понесете наказание и обидни епитети. Обстоятелствата са неизяснени и ще ви бъде много трудно.

ТЕЛЕЦ

Мнозина са обезпокоени по причина разделяне с някакво притежание – вероятно недвижим имот. Другата страна на въпроса опира до бракоразводно дело, след което също ще се лишите от доскорошно притежание. Събота по принцип е ден за спорове при вас и те ще се пренесат от личния в деловия ви живот или обратно.

БЛИЗНАЦИ

Справедливостта не се диктува и налага на другите. Тя е неприкосновена и видна за всички. Днес мнозина от Близнаци ще се опитат да направят именно това, без да се притесняват, че тяхната справедливост може да не е съвсем справедливост. Така само ще си създадете домашни неприятности.

РАК

В събота вашите успехи се ограничават само в сферата на професионалните ви задълженията. Някои от вас обаче имат по-добро мнение за шанса си и ще се ангажират с финансови дела, от които единствено ще загубят. Точно днес нямате необходимост от подобен род експерименти

ЛЪВ

Деловите ви ангажименти в събота са нож с две остриета. В единия случай действията ви, колкото и усърдни да са те, трябва да бъдат подкрепени с голяма бдителност, тъй като е възможно да бъдете изиграни с пари или документи. В другия те имат отношение към професионалната ви обвързаност, където обстановката е неизяснена.

ДЕВА

Събота е изпълненa с препятствия за мнозина от вас, но при повече упоритост ще се справите. Много ярко се открояват властимащите между вас и оставят след себе си впечатление на деспоти. Не се хвърляйте за придобивки днес. Можете да спечелите, но от тази печалба скоро ще платите много повече от спечеленото.

ВЕЗНИ

Известна невъзможност за емоционалното задоволяване ще бъде причина за неудовлетвореност при Везните в събота. Но това няма да продължи дълго, защото вие чудесно знаете от какво се нуждаете и как да си го набавите, така че разминаване едва ли ще има. Денят е ползотворен за делова дейност и пътуване.

СКОРПИОН

Добър шанс имате днес за финансови реализации и внезапно нарастващ късмет. Във връзка с намеренията ви за деня трябва да действате без забавяне, защото имате възможности за пълно разрешаване на захванатия проблем. Професионалният ден с нищо не привлича вниманието и ще премине по обикновен начин.

СТРЕЛЕЦ

Много съобразителни са днес Стрелците и са с подчертана вяра в собствените си сили. Имате пълно основание, а и добри възможности за реализация и материални облаги. Единствено финансовата сфера е извън възможностите ви днес, но това не възпира провеждането на полезни, а и печеливши контакти.

КОЗИРОГ

Малко неразположени започвате деня, което е временно и скоро след започване на активния ден ще ви мине. За повечето от Козирог събота предлага добри възможности за парични печалби. Днес почти нищо не спъва работите ви и можете да се надявате на безпрепятствен ден. Единствената негативна страна са съдружниците ви.

ВОДОЛЕЙ

Много от Водолей днес ще бъдат възнаградени за своята доброжелателност и отзивчивост. Ще получите делово предложение, обмислете го добре. Събота е положителен ден и успешно ще се справите с всичко, макар че мнозина се съмняват във възможностите си сега. А през деня те са много, включително и такива за придобивки. Добри възможности имат пътуващите за успешен и емоционален ден.

РИБИ

Един успешен ден, изпълнен с контакти и положителни действия. Много от вас ще осъществят намеренията си относно наемане на работа или успешно ще завършат започната дейност. Не отстъпвайте от принципите си. Всъщност сега вие можете да се ангажирате с повече от една дейност и ще успеете във всичко. Ще получите добри съвети или инструкции за развитие на бизнес планове.

коментара

Продължете с четенето
loading...

Facebook

КАЛЕНДАР

октомври 2019
П В С Ч П С Н
« сеп.    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

ПОПУЛЯРНИ