Славната неврокопчанка Николина Чакърдъкова ще пее за юбилея си в НДК

На големия концерт на Николина Чакърдъкова днес, 30-и септември, публиката ще се наслади на едни от най-популярните ѝ песни.

Любопитен детайл от подготовката е, че тази година Николина ще предаде щафетата на дъщеря си Мария, която върви по нейния път. Майка и дъщеря ще са заедно на голямата сцена.

Всичко това, което е изградила през годините – песни, танци, костюми, сега идва ред на Мария да продължи по стъпките на майка си. На сцената Мария ще бъде като майка си, но 20 години по-млада. Двете ще пеят и танцуват заедно.

Певицата и екипът ѝ обещават да има много изненади за всички в залата, като всеки гост на концерта ще получи картичка с автограф, лично подписана от Николина и още нещо, но този сюрприз ще се запази в тайна до днешния концерт.

Славната неврокопчанка е единственият фолклорен изпълнител , които са имали 17 самостоятелни концерта в Зала 1 на НДК, 2 концерта в зала „Арена Армеец” и хиляди из страната. Дори и в най-смелите си мечти певицата не е предполагала преди 20 години, когато е започвала, какво ще ѝ се случи и че ще успее да завладее сърцата на хора от цяла България.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене