Търсят стопанин на атракцион в Пирин планина

Дирекция „Национален парк „Пирин” откри процедура за възлагане чрез конкурс на извършване на туристически дейности и услуги в атракционно съоръжение „Пикника” в местността Чалин валог. То се намира в парков участък „Вихрен”, а срокът на стопанисване е 1 година. Ще се предостави право за извършване на туристически услуги – информационни, продажба на сувенири, продажба на напитки и други стоки, изготвяне на специализирани рекламни материали за обекта. Ще може да се организират на мероприятия и събития със спортен, образователен и друг характер, но само след съгласуване с НП „Пирин”.

За правото да извършва туристически дейности и предлага туристически услуги в атракционно съоръжение „Пикника” изпълнителят ще поеме ангажимент да стопанисва обекта и парковата мебел – да лакира дървените елементи, да подмени счупените, изгнилите и повредените елементи, да подмаже огнищата преди туристическия сезон, да осигури охрана и сметосъбиране в района на атракционното съоръжение и сметоизвозване. Изпълнителят трябва да заплаща такса за предоставено право да се ползва обекта при базисна такса в размер на 900 лв.

Гаранцията за участие е такса от 90 лева по банкова сметка на  Дирекция „Национален парк Пирин”. Критерият за оценка на офертите на кандидатите е „икономически най-изгодно предложение”. Показателите за нея са концепцията за устойчиво развитие на обектаи предложената такса.

Предложенията могат да се подават всеки делничен ден до 10 октомври за времето от 09.00 до 17.30 часа. Те ще се разгледат на 15 октомври от 11:00 часа в Дирекция „Национален парк Пирин”.

ilindenpres.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене