Свържете се с нас

ВИДЕО

Само в Топ Преса! Представиха екипа на БСП Гоце Делчев който ще ръководи общината през следващите четири години /ВИДЕО/

Публикувано

на

(единствено в Топ Преса – пълен запис на представянето на кандидат-кмета и съветници на БСП в Гоце Делчев)

 

Коалиция „БСП за България“, представиха снощи на гражданството екипа в който са уверени, че ще ръководи община Гоце Делчев през следващите четири години на предстоящият мандат. За гражданството не бе изненада, че коалицията издига отново кандидатурата за кмет на общината на доказалият се до сегашен кмет, Владимир Москов. „Представяме ви екипа, който с опит, почтеност и увереност е готов да продължи следващите четири години успешният път по който нашата община по който нашата община се развива вече над две деситилетия“, каза водещият на събитието. Председателят на ОбС на БСП Гоце Делчев проследи успехите на общината през времето на предходните шест мандата на кмета Владимир Москов и изрази увереността си, че гражданите отново ще подкрепят предложението на коалицията като гласуват на предстоящите избори на 27. октомври с бюлетина номер 56 за листата на БСП с водач Владимир Москов. На гражданството бяха представени и кандидатите за кметове на четири села: на село Баничан – Младен Тропчев, на село Борово – Йордан Ктранджиев и на село Мосомище, Тодор Либяховски. Представиха се и всичките 29 кандидати за съветници от коалиция „БСП за България“ от екипа на бъдещият кнет Владимир Москов.

Гости на представянето в Гоце Делчев бяха представители от „БСП за България“ – Благоевград, народни представители от коалицията от благоевградския многомандатен район в това число и представителят от Гоце Делчев – Богдан Боцев, популярната певица и актриса – Нона Йотова, кандидатите за кметове на общините Сандански, Гърмен и Разлог.

На всички които не са успели снощи да присъстват на срещата но проявяват интерес, единствено Топ Преса предлага пълен запис на събитието.

коментара

ВИДЕО

Супермаркет „СТОМИ“ продължава с хубавите изненади и награди за своите клиенти!

Публикувано

на

Този месец един от вас ще си тръгне от магазина със страхотна прахосмукачка без торба Philips – PowerCyclone 7.  Поддържа силна всмукателна мощност. Аеродинамичната конструкция на PowerCyclone 7 свежда до минимум съпротивлението на въздуха и осигурява изключително представяне при почистване чрез 3 високоефективни стъпки: 1) Въздухът влиза бързо в PowerCyclone благодарение на правия и гладък входен отвор за въздух. 2) Извитата тръба за въздух ускорява въздухопотока нагоре в циклонната камера. 3) В горния край на циклонната система перките на изхода ефективно отстраняват праха от въздуха. Накрайникът TriActive+ извършва 3 почистващи действия наведнъж: 1) Със специалния си профил отваря внимателно косъма на килима, за да отстрани дълбоко скрития прах. 2) С по-големия си отвор засмуква едрите отпадъци. 3) С двете си странични четки изтрива прахта и замърсяванията близо до мебелите и стените. Функция за управление на мощността, за да регулирате всмукателната мощност за различни видове почистване, като твърди подови настилки, дървени подови настилки и мека мебел. Наградите в Супермаркет „СТОМИ“ са обвързани с покупка. Печелившите се избират чрез жребии, пред трима свидетели между които и камерата на Топ Преса. Поредната изненада е прахосмукачка без торба Philips – PowerCyclone 7.

Как може да спечелите тази страхотна прахосмукачка Philips – PowerCyclone 7, може да разберете в супермаркет „СТОМИ“.

 

коментара

Продължете с четенето

ВИДЕО

Д-р Атанас Камбитов присъства на откриване на нова детска площадка в Благоевград

Публикувано

на

Д-р Атанас Камбитов, кандидат-кмет за трети мандат на Благоевград, присъства на откриването на нова детска площадка в Благоевград. Тя се намира в пространството между улиците „Хилендар” и „Александър Стамболийски”, до сладкарница „Горска поляна”. Площадката е изградена с финансовата подкрепа на ЧЕЗ. За откриването в Благоевград пристигнаха Карел Крал, регионален мениджър на ЧЕЗ за България и Димчо Станев, изпълнителен директор и „ЧЕЗ Електро България“ АД.
„Скъпи приятели, добре дошли в красивия Благоевград, ние всички полагаме усилия той да става все по-красив. Благодаря Ви за инициативата! ЧЕЗ не е просто компания, не е просто бизнес, дружеството има не само икономическа, но и социална роля. И тази площадка е едно доказателство за това”, каза д-р Атанас Камбитов.

ЧЕЗ избира да финансира частично изграждането на детската площадка, заради това, че Благоевград е водеща община в използването на електронни фактури.

„Социалната отговорност е наша мисия, вече 15 години сме в България и имаме повече от 120 инициативи в различни области – здравеопазване, по-добра градска среда, опазване на природата.”, сподели Карел Крал.

Димчо Станев уточни, че инициативата „Моята електронна фактура” е част от програмата на дружеството за корпоративна и социална отговорност. „Радваме се, че в Благоевград 35 000 наши абонати се възползват от удобството и помагат на природата по този начин. В резултат на това днес сме тук, направихме тази площадка за бъдещето на града. Поставихме и информационна табела със съвети и любопитни факти за дърветата, целта ни е децата да пораснат като отговорни и социални хора”, каза Димчо Станев.

коментара

Продължете с четенето
loading...

Facebook

КАЛЕНДАР

октомври 2019
П В С Ч П С Н
« сеп.    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

ПОПУЛЯРНИ