С изискан коктейл и празнично настроение, Бизнес инкубатор Гоце Делчев отбелязаха 20-годишен юбилей /ВИДЕО/

Бизнес инкубатора в Гоце Делчев бе създаден преди точно 20 години и е един от първите в България. За тези 20 години, благодарение на изключително активната си дейност, инкубаторът подпомогна много хора със стартиращ бизнес от Гоце Делчев и района като по различни, основно европейски програми, да осигури професионалисти, които обучиха желаещите да повишат квалификация, на други бе предоставено безплатно за определено време помещение за развитие на малък и среден бизнес. Освен това, по проект на инкубатора, бяха осигурени лектори за професионална квалификация на хора от малцинствените групи, основно роми.

Сътрудничеството на Бизнес инкубатор на само с Гоце Делчев но и със съседните общини – Гърмен, Хаджидимово и Сатовча допринесе за успешен старт ба бизнеса в целият регион. „Бизнес инкубатора нямаше да го има ако община Гоце Делчев нв беше повярвала в тази идея“, каза дикторът на инкубатора, Росица Джамбазова.

Какво още интересно за 20-годишната дейност на инкубатора каза г-жа Джамбазова, вижте и чуйте всичко в интервюто, което тя даде специално за Топ Преса.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене