ОИК –Гърмен ,заличи регистрацията за кандидат кмет на Рибново на Али Раифов Бабечки от Национално движение за Права и Свободи

„ НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ ЗА ПРАВА И СВОБОДИ- Рибново оттегли кандидатурата за кмет на село Рибново на кандидата си за участие в изборите за общински съветници и кметове, насрочени на 27.10.2019г.Али Раифов Бабечки .

По този повод със свое решение ОИК –Гърмен извърши заличаване на регистрацията за участие в изборите за кмет на кметство с.Рибново, в кандидатска листa за избор на кмет на кметство Рибново на партия „ НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ ЗА ПРАВА И СВОБОДИ на Али Раифов Бабечки.

Така , с решение № 76-МИ /24.09.2019 г. на ОИК- Гърмен Али Бабечки оттегли съгласие за участие в избора за кмет на кметство с.Рибново, от кандидатската листа на партия „ НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ ЗА ПРАВА И СВОБОДИ „ като заяви желание да бъде заличен като кандидат за кмет на кметство с.Рибново.

На основание чл.87,ал.1, т.14 във връзка с чл.417,ал.5 от ИК, ОИК – Гърмен анулира и издаденото удостоверение на Али Бабечки под № 142.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене