Миньор Пк без важен бранител срещу Ботев

Бранителят на Миньор Тони Стоичков ще пропусне срещата от 1/16 финалите от турнира за Купата на България срещу елитния Ботев (Пловдив), стана ясно след днешната тренировка на тима. Защитникът бе принудително заменен при победата над Марек (Дупница) със 7:1 и ще трябва да почива до края на седмицата. Стоичков най-вероятно ще пропусне и гостуването на Рилски спортист в събота. Двубоят с Ботев е в сряда от 16.00 часа на „Стадиона на мира“.
Старши треньорът на Миньор Юри Васев ще реши в последния момент кой да бъде партньор на Антон Славчев в центъра на защитата, като опциите са поне три Павлин Чиликов, Виктор Райчев или Стоян Манолски.
„Излизаме срещу един от най-силните отбори в Първа лига. Преди две години Ботев взе Купата, миналото издание игра финал. От този мач можем само да спечелим, сверявайки си часовниците срещу елитен тим. Разбира се, че Ботев е фаворит. Просто разликата е огромна. Ние излизаме да играем добър футбол и дано покажем самочувствие. Момчетата се нуждаят от подкрепа и се надяваме, че трибуните ще бъдат пълни.“, сподели Юри Васев преди срещата.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене