ПП ГЕРБ – Кюстендил уважи честването по случай 111-тата годишнина от Независимостта

Общинското ръководство на ПП ГЕРБ – Кюстендил уважи честването по повод 111 години от обявяване на Независимостта на България. Венец от името на политическата сила бе положен пред паметника „Булаир“ на пл. „Велбъжд“. На събитието присъстваха също областният координатор на ГЕРБ Виктор Янев, общинският ръководител Михаела Крумова, досегашният кмет и кандидат за четвърти мандат Петър Паунов.

Тържественото отбелязване в областния център започна с издигане на българския трибагреник под звуците на националния химн. Бе произнесено и кратко слово, посветено на тази паметна дата от историята ни. Десетки бяха гражданите, представителите на институции и организации, които се поклониха и положиха венци и цветя по повод годишнината от Независимостта.

С раздаване на трибагреници и поднасяне на венец от МГЕРБ – Кюстендил отбелязаха Деня на Независимостта

Младежката структура на ГЕРБ – Кюстендил отбеляза с инициатива 111-годишнината от обявяване на Независимостта на България. Заедно с областния им координатор Мая Илиева, младите хора раздадоха стотици български трибагреници по повод празника. „Денят на Независимостта ни дава самочувствие и увереност на горди българи, равноправни до другите европейки народи. Именно това пожелахме и на нашите съграждани: да бъдем единни, горди с историята си и да съхраняваме националното ни самосъзнание“, сподели областният координатор на МГЕРБ.

Младежите се включиха и в тържественото честване по повод годишнината от Независимостта. В областния център празникът започна с издигане на българския трибагреник под звуците на националния химн. Венец от името на българските евродепутати от ГЕРБ/ЕНП бе положен от младежите и информационния офис на евродепутата д-р Андрей Ковачев.

На честването в Кюстендил присъстваха също областният координатор на политическата сила Виктор Янев, общинският ръководител Михаела Крумова, част от ръководството на партията, както и досегашният кмет и кандидат за четвърти мандат Петър Паунов.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене