Свържете се с нас

Политика

Лидерът на ГЕРБ – Гоце Делчев пред Топ Преса: При избора на кандидати за общински съветници от ПП ГЕРБ, сме се водили от ексепртните качества на съответните кандидати!

Публикувано

на

Вчера стана ясно че окончатолното решение на изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ – София е утвордила, кандидатурата на бизнсемена Борислав Пръков за кандидат за кмет. Топ Преса веднага след това отправи питане, към общинсикя ръководител Никола Джингаров, въпрос за листата за кандидат – общински съветници на партията, кои са утвърдените имена. Списакът н ибеше предоставен, съпроговен с коментарът на партийния лидер в града: „При избора на кандидати за общински съветници от ПП ГЕРБ, сме се водили от ексепртните качества на съответните кандидати. Поради тази причина в листата ни преобладават доказали се професионалисти в своята сфера- инжинери, лекари, педагози, юристи и др. За нас е изключително важна стратегията за развитие на Гоце Делчев, за това сме наблегнали на идейни, енергични и иновативни кандидати. Притежаваните от тах качества ще бъдат мощен стълб за бъдещето развитие на региона. Все пак работодател на общинските съветници е народа и ние не само трябва, а е задължително да работим за неговото благоденствие. Успех на всички.“ даде оляснение Джингаров и предостави документът за утвържадаването:

РЕШЕНИЕ № 99-00-ГИК-158/12.09.2019 г. на Изпълнителната комисия ПП „ГЕРБ”

 Листа общински съветници

 

 1. Никола Любенов Джингаров
 2. Борислав Максимов Пръков
 3. Ангел Стоянов Тунчев
 4. Костадинка Георгиева Богданова
 5. Михаил Крумов Ковачев
 6. Мария Костадинова Георгиева
 7. Атанас Николов Ангелов
 8. Богдан Илиев Кокудев
 9. Ангел Алексиев Кардашев
 10. Виолина Благоева Халевачева
 11. Димитър Ангелов Тюхков
 12. Галя Христова Франгова
 13. Димитър Добрев Попов
 14. Мария Зефирова Кирова
 15. Василка Аспарухова Ячкова
 16. Герман Георгиев Германов
 17. Симеон Николов Гърнев
 18. Георги Димитров Мардов
 19. Димитър Кирилов Тропчев
 20. Георги Димитров Джойкев
 21. Юсеин Юсеин Бялк
 22. Лазар Любенов Тюлев
 23. Рожен Йорданов Рушидов
 24. Шабан Шабан Молла
 25. Мария Николова Аратлъкова
 26. Шабан Шабан Хайдар
 27. Ана Георгиева Коджабашева
 28. Хюсеин Апи Буковски
 29. Димитър Любенов Зинков

 

Кандидат за кмет на община

 

Борислав Максимов Пръков

 

Кандидати за кметове на кметства

 

 1. с. Баничан: Георги Кирилов Робев
 2. с. Борово: Георги Иванов Найденов
 3. с. Мосомище: Мария Зефирова Кирова

 

коментара

Новини

ВИДЕО: ЕКИПЪТ НА ВЛАДИМИР МОСКОВ ПРОДЪЛЖАВА С ОБНОВЯВАНЕТО НА УЧЕБНАТА БАЗА В ОБЩИНА ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ

Публикувано

на

Със свободна дискусия и при голям интерес, протече срещата на кандидата за кмет Владимир Москов и кандидатите за общински съветници с работещите в сферата на образованието и културата в община Гоце Делчев.

Образованието и културата винаги са били сред приоритетите на Владимир Москов и неговия екип. През изминалия мандат бяха изградени две нови детски градини – в селата Лъжница и Буково. Напълно се обновяват сградите и дворните пространства на детските градини – „Калинка“ и „Радост“, както и на Второ ОУ „Гоце Делчев“. По трансграничната програма България – Гърция напълно бе обновен музея в града и изграден  външен асансьор на читалището. Традиционно се оказва пълна подкрепа на културата и читалищата в обновяване на базата и финансиране на дейностите им.

Пред препълнената с учители и дейци на изкуството зала, кандидатът за кмет на община Гоце Делчев Владимир Москов обясни, че през следващия управленски мандат ще се довърши обновяването и на останалата училищна инфраструктура. Предвиждат се основни ремонти на Трето ОУ „Братя Миладинови“, Детска ясла „Пролет“ и училището в с. Мосомище. Ще бъде направено цялостно обновяване на сградата на ДГ „Слънце“ чрез изграждане на ново парокотелно и смяна на вида на отопление с по-икономично. В приоритетите е предвидено също саниране на сградата и подмяна на отоплението с по-икономично в детската градина в село Мосомище, както и саниране на основната сграда на Детската градина в село Брезница. Съвсем скоро предстои да бъдат направени ремонти и на детските градини „Джани Родари“, „Детелина“, „Снежанка“ в Гоце Делчев и „Щастливо детство“ в с. Корница. От понеделник започва напълно обновяване на дворовете и площадките на всички детски градини. Ще се санира и сградата на училището в с. Лъжница. Осигурени са средства и много скоро започва работата по обновяване на ученическия лагер в село Попови ливади, който ще бъде модернизиран и възстановен. В областта на културата също са осигурени сериозни инфраструктурни инвестиции. Близо 5 милиона лева ще бъдат вложени в цялостното обновяване на Дома на културата в Гоце Делчев. Предстои реконструкция на Читалище „Просвета” и на библиотеката в града. „Както и досега, така и занапред ще продължи подкрепата на талантливи деца и ученици, на всяка добра инициатива, която идва от училищата или детските градини. Винаги можете да разчитате на мен за подкрепа, защото инвестицията в образованието, в децата ни, е най-важната“, категоричен бе Владимир Москов.

В края на срещата представителите на образованието и културата пожелаха успех на кандидата за кмет и неговия екип, убедени че започнатото в тези области ще продължи.

коментара

Продължете с четенето

ГЕРБ

На мушката на Байрактарски: Кирил Илиев!

Публикувано

на

Бруталният журналист среща интелигентният политик!

Блиц интервю с човекът, който не се крие и винаги вдига телефона си…

Байрактарски: Здравейте г-н Илиев, преди интервюто с вас, ви предупреждавам, че то ще бъде много директно, ще искам да отговорите на всичките ми въпроси без да увъртете, като политик и да знаете, че то ще бъде публикувано така, както го давате и както го запиша. Редакцията ще съхранява записът до края на следващия мандат.

Илиев: Добре, готов съм. Нали знаете, че аз никога не обещавам, а направо действам, така че предизборни обещания няма да давам. Просто ако ме изберат отново хората ще правя това, което трябва – да работя.

Байрактарски: Ще започна с блиц визитка. Аз задавам въпросите вие отговаряте, но бързо и стегнато без да се замисляте или колебаете? Става ли?

Илиев: Да, давайте!

Байрактарски: години?

Илиев: Набори сме.

Байрактарски: да така е, но аз не крия мойте.

Илиев: 41.

Байрактарски: Семеен статут?

Илиев: Женен.

Байрактарски: Граждански брак?

Илиев: И църковен. От 2006 съм женен за една и съща жена с която съм от 2000 година. Чудесната ми съпруга Даниела.

Байрактарски: Деца?

Илиев: Както и при теб, две – момчета. Давид на 5 и Цветан на 12.

Байрактарски: Автомобили?

Илиев: Два – японски. Хонда на 13 години и Мицубиши на 12.

Цялото интервю четете в печатното издание на Топ Преса

0 коментара

коментара

Продължете с четенето
loading...

Facebook

КАЛЕНДАР

октомври 2019
П В С Ч П С Н
« сеп.    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

ПОПУЛЯРНИ