Летящ старт за новия театрален сезон на Драматичен театър „Никола Вапцаров” – Благоевград

Първа премиера в стотния юбилеен сезон на Драматичен театър „Никола Вапцаров” – Благоевград

 Драматичен театър „Никола Вапцаров” – Благоевград представи първата си премиера в стотния, юбилеен сезон – детския спектакъл „Летящата принцеса” по Джордж Макдоналд.

          Деца и родители се потопиха в магичния свят на Летящата принцеса Росарио. В образа – обречена постоянно да лети, вместо да стъпва по земята, се превъплати актрисата Гергана Цакова, която беше в истински полет до финала на представлението.

          Уникалните сценография и костюми, песните, които се изпълняват на живо, бързо докосват децата и с лекота предават важните послания в спектакъла.

          Както във всяка приказка с принцеса и в тази има принц, а ролята се изпълнява от актьора Игор Дамянов. Той преминава през редица изпитания, за да спаси своята любима.

          Премиерата на спектакъла поднесе на младите зрители много изненади – фоайето на театъра бе превърнато в облачно небе, което посрещаше децата още на входа.

          Следващата дата, на която можете да гледате „Летящата принцеса”, е 21 септември, от 11:00ч., част от Програма „Съботен театър”.

Билети на касата на Драматичен театър „Никола Вапцаров” – Благоевград. 🗒

Работно време 🗒

от понеделник до петък

🕖 10:00 ч. – 14:00 ч.

🕖 15:00 ч. – 19:00 ч.

тел. 0879523729

„ЛЕТЯЩАТА ПРИНЦЕСА“🎈👸🧚

спектакъл за деца 🎈🍭

по  Джордж Макдоналд

Драматизация – Венцислав Асенов

Режисьор – Маргарита Мачева

Сценография и костюми – Константин Вълков

Музика – Пламен Мирчев – Мирона

Участват:

Мартин Лазаревски, Георги Манев, Гергана Цакова,  Жанет Керанова, Илия Павлевчев, Игор Дамянов (гост), Силвия Владимирова (гост)

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене