Луда сватба след 30 години любов разтресе Гоце Делчев

Зашеметяваща сватба стана повод за дълги коментари в Гоце Делчев. Става дума за тържеството, на което във вярност се врекоха Дафина и Михаил Зортеви, известни хотелиери. Любопитното в случая бе, че двамата живеят заедно от трийсет години, минали са през бури и слънчеви периоди, но чак сега решават да се обвържат и с официален брак.

.

В ролята на кумове бяха четирите деца в семейството – три момичета-принцеси и едно момче-принцът. По сценарий бе обявено, че церемонията се провежда в замъка „Барото“, а цялата обстановка в залата бе копирана от филма „Игра на тронове“, включително и царските тронове.

.

Истинско кулинарно царство представляваха рибните предястия, над десетте вида салати, и още толкова предястия. До тях бе сектора с ароматно печено агнешко, телешко, заешко и безброй гарнитури, дело на майстор-готвача Иван Безев. А сектора с тортите, пастите, сладкишите и другите захарни чудеса надминаваше и най-богатото въображение.

.

Огромен принос за бурното веселие имаше оркестърът от град Струмица в Северна Македония „Юпитер“. Убийствени парчета, страхотни солисти – музикален екшън десет часа без прекъсване. Луда сватба, щастливи младоженци и верни приятели. Тържество на любовта, упоритостта и традиционните български ценности.

..

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене