Хороскоп за 16 септември

ОВЕН

В понеделник действащата обстановка не ви е много ясна, но всичко се развива по обикновения начин и в познатия ви ритъм. Може да се говори, че ще имате успех, но той е по-скоро морален и дори емоционален, отколкото материален. Днес трябва да разчитате изключително на себе си.

ТЕЛЕЦ

От първия работен ден на седмицата деловият живот на Телците започва добре и при по-добра организация бихте могли да очаквате успешно развитие на делата си. Важно е да се съобразявате главно с обстановката, а не със собствените си желания.

БЛИЗНАЦИ

Понеделник е ден на щастлива промяна от служебен характер. За някои от Близнаци е повишена работоспособността, но в емоционален план ще бъдете неспокойни и постоянно ще се сменят положителните и отрицателните ви усещания. Все пак доброто настроение ще доминира през по-голямата част от деня. Голямо оживление и куп пътувания.

РАК

През последните седмици вашето настроение е променливо и под въздействието на постоянните ви колебания, които и днес властват над вас. През следващите дни ще имате добри постижения, но трябва да вземете окончателно решение по въпросите, които засягат само вас и никой не може да ги реши вместо вас.

ЛЪВ

Изхвърлете от главата си всички ненужни мисли и притеснения и се освободете, за да постигнете необходимата ефективност. Понеделник е успешен за действия и ще донесе късмет на активните. Особено изразителни са контактите ви днес. В работата не очаквайте шумен успех или награда, бъдете практични. Ще бъдат оценени вашите усилия.

ДЕВА

Понеделник представя много добри финансови възможности, но за мнозина те ще останат теоретични, защото сте склонни към глупави грешки, допуснати поради недостатъчно обмисляне или самозаблуда. Това е преодолимо, но не бива да се поддавате на съмнения или да слушате и изпълнявате чужди съвети, преди сами да се убедите, че те са правилни.

ВЕЗНИ

Понеделник може да бъде превъзходен ден, ако действате достатъчно целесъобразно и предварително изградите план, който да следвате. В противен случай ще се почувствате неловко и това ви състояние ще бъде най-изразително вкъщи. На работното си място можете без особени усилия да постигнете победа и защита на интересите си.

СКОРПИОН

Скорпионите ще действат умело в понеделник и на мнозина няма да им липсва замах. Денят ви дава известно предимство, но успешните ви постижения се базират върху здравия разум, който някои от вас ще пренебрегнат днес. В деловите контакти ще ви бъде трудно да постигнете взаимно разбирателство с бизнес партньорите си.

СТРЕЛЕЦ

Денят е благоприятен за Стрелците, но при условие, че запазите самообладание на работното си място и не проявите афинитет към конфронтиране с началника си. Породилото се напрежение може да предизвика някаква загуба за вас – възможно е да последва финансов проблем. Иначе понеделник ви предоставя добро развитие на личните дела.

КОЗИРОГ

Първият ден от работната седмица не е лош за вас, но някои от действията ви могат да го превърнат в незадоволителен. Възможни са административни промени в службата, които да предизвикат реакцията ви, но чрез нея ще си навредите и нищо няма да постигнете. В понеделник затруднения ще имат онези от вас, които решават съдебен спор.

ВОДОЛЕЙ

По здравословни причини днес някои от вас ще бъдат в лошо настроение. Обърнете внимание на здравето си, избягвайте психическа и физическа преумора. На някои от вас ще бъде невъзможно днес да удържат нервите си в службата, тъй като е вероятно да бъдете преместени на друга работа, но тя ще подобри финансовото ви положение. Назряват положително замислени събития.

РИБИ

Този понеделник е много успешен за Рибите и ще донесе изразителен напредък в делата, с които ще се заемете. Много от условията около вас са променени и ако не искате да останете без шанс за развитие, и вие трябва да се промените. Ще сгрешите, ако приемете нечий съвет – трябва във всичко да действате самостоятелно и да не разгласявате намеренията си. За някои денят носи нова любов, а при други изясняване на някои взаимоотношения в интимността.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене