Сърцето на парк „Свети Врач“ се превърна в сцена на изкуството

Не спектакъл или концерт, а истинска приказка под открито небе събра десетки санданчани в парк „Свети Врач“. Събитието бе арт-спектакълът „Топлината на изкуството“.

Младата и талантлива Веселина Дебренлиева успя да претвори един свой сън в реалност. Под светлините в короните на вековните чинари, седнали на тревата в парка, успяхме да се насладим на изкуството – такова, каквото е – без сценични тоалети, грим и суета. Уникалното преживяване, в съприкосновение с природата, достави истинско удоволствие с музиката и стиховете, на фона на картините на младия талант – Наталия Стоянова.

Изпълненията на  Веселина Дебренлиева, Томислава Тушинова и Христиан Ненов, остави всички без дъх, а удоволствието да чуеш българска поезия, поднесена от актьора Иван Павлов, бе завладяващо.

Приказката „Топлината на изкуството“, сътворена с ентусиазма и желанието на младите и с подкрепата на Община Сандански, украсено с любовта на „Just Married Studio“ бе доказателство, че когато правиш нещо с пламък, то се превръща в огън, който предаваш на всички около теб!

Сърцето на парк „Свети Врач“ се превърна в сцена на изкуството снимка 1

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене