Свържете се с нас

Анализи и Коментари

Топ адвокатът Йосиф Барзев: Пълна подкрепа за кандитурата на Иван Гешев за главен прокурор!

Публикувано

на

„Фактът че кандидатурата на Иван Гешев за главен прокурор, уплаши доста хора, създаде напрежение в среди с не до там чиста и морална дейност, е показателен. Ето защо изразявам пред Топ Преса, пълната си подкрепа за кандидатурата на Иван Гешев за главен прокурор на Република България. Още от сега мога да ви заявя, че юридическата гилдия в град Гоце Делчев и региона, ще припознае тази позиция. Убеден съм. Прекалено нагло, непростимо и арогантно, някои лобита по интереси се опитват да се намеесяш в дейностите на съдебната власт. Това е недопустимо, това не е демократично, това е анархия. Нужно е обединение и обективна експертиза на ситуацията. Ето защо е нужно да се чуе гласът на нас, хората на правото, юристите, магистратите, експертите… а той е – пълна подкрепа за Иван Гешав.“ Становището е на уважаваният дългогодишен адвокът в град Гоце Делчев, общините Гърмен и Саятовча – адвокат Йосив Барзев, дадено пред Топ Преса, по повод позицията ни за избора на главен прокурор на Република България.

коментара

Анализи и Коментари

Полицията в град Гоце Делчев застава твърдо в подкрепа към Иван Гешев за главен прокурор!

Публикувано

на

Ръководството на РУП – Гоце Делчев заедно с целия си състав, изразяват пълната си и безрезервна подкрепа към кандидатурата на Иван Гешев за главен прокурор. „Иван Гешев е прокурорът, който обедини всички структруни звена в МВР, ДАНС и прокуратурата. Резултатите от работата му в специализираната прокуратура, са безупречни и дават така нужния за обществото резултат. Убедени сме че под ръководството на Иван Гешев, българското обвинение ще бъде ръководено префесионално, резултатно, екипно и стабилно. Погледнато в дълбок професионален план, нямаме никакви резерви и съмнения в каниддатурата на Иван Гешев. Да, той е достоен и трябва да бъде следващият главен прокурор на Република България“. Иззразяват становище от РУП на МВР град Гоце Делчев, пред Топ Преса, която като медия зае твърда позиция в подкрепа на Иван Гешев.

коментара

Продължете с четенето

Анализи и Коментари

Хеликоптер се включи в потушаването на пламъците край Сухото езеро

Публикувано

на

Гасенето в района продължава

Хеликоптер на авиобаза „Крумово“ се включи вчера следобяд в потушаването на пламъците край Сухото езеро над Кирилова поляна в Рила.

Първоначално пламъците са избухнали на площ от 1 декар, но след което огънят се е разпрострял.

В района на Сухото езеро има борова растителност и треви.

Както съобщихме, сигналът за пожара е подаден към 10.00 часа от турист, който слизал от хижа „Рибни езера“ към Рилския манастир.

Според информацията към момента пожарът е предизвикан от туристи, които са нощували в района на езерото и са палили огън.

Гасенето на огнения ад в района ще продължи и през днешния ден.

 

коментара

Продължете с четенето
Loading...
loading...

Facebook

КАЛЕНДАР

септември 2019
П В С Ч П С Н
« авг.    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

ПОПУЛЯРНИ